Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/3


Spela!
Datum: Söndag 2019-03-03 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 9! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 9! Merseysidederby sparkar igång veckans Europatipset-kupong, och här ställer vi oss den stora frågan; kan Everton få liv i den här matchen, eller inte? Oavsett, så blir det väldigt intressant att se huruvida Liverpool löser den här uppgiften, de placerar sig som bekant bara ett poäng före Manchester City. Pressade!

Serie A bjuder samtidigt till i form av Napoli – Juventus, oavsett utfall så har Juventus som bekant redan vunnit ligaguldet, men visst hade det varit kul om hemmalaget fick till en seger här? Napoli bör trots allt ha en god chans här på hemmaplan.

Resterande fighter är från La Liga, Ligue 1 och Bundesliga! En fin kupong, minst sagt. Vi sparkar igång analysen, och här nedanför hittar ni, i vanlig ordning, vårt spelförslag!

-Omgångens bästa favorit: Chelsea ska bara besegra Fulham, oavsett hemma- eller bortaplan!

-Omgången bästa värdespik: Atletico Madrid.

-Omgångens chansspik: Nice är lite av en chansspik trots allt, Strasbourg är inte dåliga.

-Omgången favorit som är i fara: Valencia, som vanligt.


1. Everton – Liverpool, X2

Merseysidederby! Liverpool är onekligen pressade att vinna söndagens möte, annars riskerar man som bekant att bli av med förstaplatsen i tabellen, City ställs samtidigt mot Bournemouth och förväntas givetvis att vinna den matchen. Och visst är Liverpool bättre än Everton, därför utgår vi givetvis från tvåan, men adderar till krysset i och med att det trots allt är ett derby!

2. Fulham – Chelsea, 2

Fulham kommer att spela i Championship nästa säsong, de har redan idag 11 poäng upp till säker mark och räcker bevisligen inte till. Ett sådant motstånd ska Chelsea bara besegra, oavsett vilket skick de är i. Spiktvåan är given här.

3. Napoli – Juventus, 1 2

Vidöppen fight! Hela 13 poäng skiljer Napoli och Juventus åt i tabellen, och oavsett utfall i den här matchen, så kommer Juventus givetvis att vinna serien, men! Vi räknar absolut inte bort Napoli från det här mötet, de spelar inför sina egna supportrar och är alltså fortsatt obesegrade här i år. 10-3-0, så lyder resultatraden! En klassisk gaffel känns därför bra här.

4. Atalanta – Fiorentina, 1X

Atalanta har förvisso noterats för två raka nederlag inför söndagens möte, men relevant att lyfta fram är det faktum att de ställts mot tufft motstånd, Milan och Torino. Båda de lagen infinner sig i en riktigt bra period och därför är det inte direkt fy skam att förlora de matcherna. På söndag undviker Atalanta högst troligt en förlust, Fiorentina har agerat riktigt svagt på resande fot och bara lyckats vinna 3 av 13 bortamatcher. 1X känns därför bra här.

5. SPAL – Sampdoria, 1X

Tuff match! Sampdoria är givetvis det bättre laget här men de agerar samtidigt som två helt olika gäng när det kommer till hemma- samt bortaplan. Laget har bara noterats för tre segrar på resande fot och faktum är att man bara vunnit en bortamatch, sedan i oktober månad(!). Känslan säger därför att SPAL mycket väl kan komma att vinna den här matchen. 1X!

6. Udinese – Bologna, 1X

Bologna har alltså bara gått segrande ur en match, sedan i september månad. September månad(!). Det är ett ordentligt utropstecken i våra ögon och i sin tur en bekräftelse på att man inte riktigt räcker till. Laget infinner sig därför, inte helt överraskande, under nedflyttningsstrecket, och vi finner därför Udineses segerchanser som goda. Hemmalaget studsade dessutom tillbaka till vinnarspåret i den senaste ligaomgången. 1X räcker!

7. Real Betis – Getafe, 1X2

En riktig helgarderingsfight! Den här matchen kan onekligen sluta lite hur som helst, Getafe är betydligt mer pålitliga än Real Betis, men här på hemmaplan har Real Betis en höjd man onekligen måste ta hänsyn till. Får de till sitt spel så kan de mycket väl besegra Getafe. Vi väljer därför att inte riskera någonting, och klickar in helgarderingen!

8. Real Sociedad – Atletico Madrid, 2

Real Sociedad är onekligen på uppgång efter att ha genomfört en svag höst, därför kan det vara klokt att möjligtvis ta med krysset i den här matchen, men! Atletico Madrid är det bättre laget och även de är på uppgång, tre raka segrar är ett faktum inför söndagens möte och målsättningen är tydlig, att hamna före Real Madrid i tabellen. Tvåa!

9. Valencia – Athletic Bilbao, 1X

Valencia har spelat oavgjort i fyra raka ligamatcher inför söndagens möte, och därför är krysset ett måste i den här matchen. De förlora samtidigt väldigt sällan, mer exakt har de alltså bara noterats för ett nederlag på Mestalla under den här säsongen. Vi landar därför i att 1X är det bästa alternativet, förvisso är Bilbao på uppgång men den här matchen vinner de inte!

10. Marseille – Saint Etienne, 1

Marseille har onekligen skärpt till sig under våren och numer är 10 poäng, på de 4 senaste omgångarna i Ligue 1, ett faktum. De har bevisligen blivit mer balanserade, och det tycker vi resultatet mot Rennes, i den senaste ligaomgången, bekräftar. Rennes är ett urstarkt hemmalag, trots detta lyckades Marseille få med sig ett poäng. Och det hade faktiskt varit typsikt Marseille att förlora den matchen. Formen är därför god i hemmalägret, och söndagens motstånd, Saint Etienne, är som bekant betydligt bättre på hemmaplan. På bortaplan har de bara vunnit tre matcher i år. Spikettan är därför intressant här.

11. Nice – Strasbourg, 1

Den raka ettan är onekligen en liten chansning, det erkänner vi! Nice och Strasbourg infinner sig på exakt lika många poäng och matchen känns därför oerhört jämn så här på förhand. Vår budget räcker dock inte till, och vi behöver välja sida! Och valet faller på Nice på grund av hemmaplansfördelen. Nice har alltså inte förlorat på hemmaplan sedan i oktober månad, de har samtidigt bara släppt in 1(!) mål på de 7 senaste hemmamatcherna. De jagar dessutom sin tredje raka seger här. Det är siffror som sticker ut! Spiketta.

12. Wolfsburg – Werder Bremen, 1X

Wolfsburg är det bättre laget här, de infinner sig på en fin femteplats i tabellen och har Leipzig, bara fyra poäng ovanför sig. Därför är onekligen Champions League-platsen aktuell. Vi landar därför i att man bör ha en god chans till att besegra Werder Bremen. Vi är i alla fall övertygade om att man inte förlorar den här matchen!

13. Stuttgart – Hannover, 1X

Hannover har förlorat 15 av 23 ligamatcher den här säsongen, och på bortaplan har man alltså ännu inte lyckats vinna en fotbollsmatch. 4 poäng är ett faktum efter 11 spelade matcher på resande fot. Därför tycker man Stuttgart bör ha en god chans till att undvika en förlust här. Det här är en minst sagt bra möjlighet för Stuttgart att ta klivet upp på säker mark!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se