Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

NaVi - ENCE


Spela!
Datum: Lördag 2019-03-02 16:00
Land: Polen
Liga: CS:GO - IEM Katowice
Spel: ENCE +1.5 maps
Odds: 1.63
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Båda inläggen från min sida gällande en FaZe vinst mot självaste NaVi och en väldigt värdefullt överspel mellan Liquid och ENCE gick dessvärre till en förlust. Den första matchen var det egentligen aldrig nära men i den andra matchen mellan allu's inhemska projekt och NA's version av Astralis så borde vi helt klart rättat en vinst. Liquid levde tyvärr inte upp till sin nivå igår och sumpade spelet för oss. Ett lag som imponerade då och fortsätter att imponera var ENCE, precis som förutspått. Även om matchen i sig nu inte gick som man ville, eller som det var tänkt pga Liquid, så finns där ändå en del gott att ta med sig från matchen. Räkna med att ENCE känner likadant.


ENCE fortsätter som sagt att leverera. Kan låta lite överdrivet egentligen eftersom jag nu kommer säga att de underpresterat kraftigt i detta kvalet hittils. Dessa två kvalen som lett laget till just detta slutspel har inte varit lagets bästa direkt. När laget gick in i kvalet så fanns där helt klart en del frågetecken på hur det skulle gå men ingen trodde nog att det skulle gå så dåligt som det faktiskt gjorde. Lyckligtvis så kravlade man sig sedan tillbaka och visade alla än en gång varför man är ett lag att hålla ögonen på.

ENCE består av fem individer som har exakt samma mindset. Ingen är rädd för att misslyckas, ingen är rädd för att göra misstag och alla vågar vinna. Det är ett lag som har tron inom sig och genom varandra att våga gå mot nya höjder. Det finns ingen i laget som inte tror på projektet och inte heller finns det någon i laget som inte tror att just denna femman kan nå toppen med hårt arbete. Det har visat sig innan och det visar sig nu igen. Samtliga spelare är på samma nivå mentalt och samtliga spelare vet vad som gäller. De ska nå toppen. Vägen dit är lång, men de ska nå dit.

Just mentaliteten är något som tar detta laget mot nya höjder och samtidigt håller undan väldigt många andra lag från att nå success. Spelarna i ENCE vet nämligen om att ingenting kommer serverat och att allting har sin gång. Vill man nå någonstans så måste man tro, vilja och framförallt våga. Glädjande nog är det precis det grabbarna gör. Det är inte många lag, och framförallt inte många "okända" lag som ENCE, som kravlar sig tillbaka i ett Major kval mot sanslöst bra lag. Det finns inte på kartan liksom. Men ändå gör man det.


Igår gick man ut och körde all-in mot Liquid och se på fan vad som hände. Liquid försökte och såg många gånger ut att ha denna matchen under kontroll men ändå kom ENCE smygandes bakom med sprillans nya idéer och vände på matchen. Det kunde egentligen varit väldigt mycket större siffror både i halvtid och fulltid för ENCE men genom misstag så tappade man för många rundor. Det var också dessa misstag som man sen lärde sig av oerhört fort och sprang sedan rakt ut och in i matchen igen och vann karta efter karta. På Inferno hämtade man minsann upp en 15-9 ledning som T och vände sedan och vann i övertid med 19-16. ENCE vann med 2-0 över Liquid. Samma Liquid som vann över Astralis på IBUYPOWER Masters i Januari. Hänger ni med? Mycket mer gott kan väl sägas om laget men det får stanna där.

Imorgon spelar man återigen en livsviktig match. Denna gången mot NAVI i en semifinal i en Major med ett helt nytt projekt som många inte trodde skulle nå särskilt långt. Det bästa med den sån här match är att precis all press ligger på NaVi. Ingen förväntar sig att ENCE ska gå någonstans och många ser att NaVi rullar över ENCE komfortabelt med 2-0 och sen var den sagan slut. Ett lag som ENCE tänker inte så. De har satt ribban och de vet att de kan nå långt. De själva spelar med en kontrollerad press numera, en press som de vet om att de kan hantera, något som inte fanns i början på kvalet. De vet om att de kan vinna denna matchen och de vet om att de har precis varenda möjlighet i världen att spela på NaVi's press och mentalitet.

Att ENCE faktiskt vinner denna matchen låter kanske osannolikt, men det finns en del poäng i att de gör det. Ännu mer poäng finns det i att de står upp bra mot NaVi och bjuder upp till dans. Tittar man nämligen på map poolen hos båda lagen så ser man en ganska okej liknelse. Båda lagen gillar Train, Mirage och Overpass. Även D2 går att spela. En karta inget av lagen spelar, men som ENCE kan spela, är Cache. Båda laget har alltså samma instaban som karta och detta kan vrida och vända på denna matchen enormt. ENCE har nämligen full kontroll över denna veton och kan gambla lite hur de vill. NaVi kommer/måste banna Cache oavsett vad eftersom de varken spelar kartan eller har gjort det på väldigt länge. Detta öppnar upp för ENCE att faktiskt banna Mirage/Train som är väldigt bra kartor för NaVi. Väljer man att göra det så har man ett fint advantage över NaVi redan från start och kan således styra matchen i sin egna riktning. Möjligheterna är oändliga.


En tänkbar veto är följande:

ENCE bannar Train
NaVi bannar Cache
ENCE pickar Nuke
NaVi pickar Mirage
ENCE bannar Inferno
NaVi bannar Dust2
Overpass sista kartan

Detta är inte en sjuhelvets dålig veto för ENCE egentligen. Samtliga kartor i denna veton är kartor man kan spela och även om Dust2 dyker upp istället så är det en karta man kan klara av också. Skulle NaVi inte banna Cache, vilket är osannolikt, så kan ENCE spela kartan själva och ha en automatisk 1-0 i bagaget. Som jag sa innan så är möjligheterna oändliga.

Ett bolag som sticker ut med att ENCE tar minst en kartar är Bethard som erbjuder 1.63 för kalaset. Den tar vi.



Speltips: ENCE +1.5

Liga: IEM Katowice

Bolag: Bethard

Units: 3/5

Odds: 1.63

Spelstopp: Lördag 3 Mars 16:00 CET

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se