Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Team Liquid - ENCE


Spela!
Datum: Torsdag 2019-02-28 20:00
Land: Polen
Liga: IEM Katowice
Spel: Över 2.5 Maps
Odds: 2.25
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Måste faktiskt dela med mig utav ett speltips till eftersom jag tycker det är alldeles för dumt för att vänta med detta.


Funderat en bra stund fram och tillbaka på vart man egentligen finner mest värde i matchen mellan Liquid – ENCE och min slutsats har blivit ett överspel. Faktum är att jag tror att ENCE verkligen kommer steppa upp ordentligt och förmodligen visa en hel del folk vad de faktiskt kan erbjuda. Om man inte direkt köper det resonemanget redan här så kan vi väl påpeka att ENCE redan gjort just detta två gånger. Första gången var på Minorn där man lyckligtvis gick 3-1 efter att ha förlorat mot Renegades med 2-0 i kvalmatchen. När man nu inte kan säga att denna setbacken var något speciellt så måste man tänka på att ENCE inte alls spelade i närheten av vad man är kapabel till. Därefter, i Major Qualifiern, så åkte man på en 0-2 förlust direkt. Från detta har man sedan kravlat sig upp, match efter match, för att tillslut hamna mot AVANGAR och spela 2-0 för att kvalificera sig hit. Det var helt enkelt inte förens det tog emot mest, krävdes mest och behövdes mest, som man briljerade.

ENCE vände ett sanslöst underläge mot BIG till en 2-1 vinst. Dust2 blev man överkörda på och när sedan Train kom fram, som är ens bästa karta, så började man med ett 0-7 underläge innan man lyckades vända på spakarna. Efter många om och med lyckades man ta kontroll mot BIG på sagda karta och kunde stänga den 16-14. När Overpass sedan dök upp och man hade allt momentum så rann det iväg. En 11-4 halvlek räckte för att stänga matchen med 16-10 och vinsten var ett faktum. Dagen efter vann man över G2 med 2-0 och efter det AVANGAR och nu är man äntligen här. Det mest intressanta med varje match från 0-2 underläget är hur pass mycket bättre man blev för varje match som kom. Laget spelade en så ofantligt underhållande och viljestark CS och lugnet är något som måste hyllas enormt.

Har i en tid påpekat hur pass fantastiskt detta ENCE faktiskt är. Det är ett så oerhört mentalt starkt lag, ärligt talat. Så unga spelare, så oerfarna(bortsett från allu), så intelligenta och så himla gedigna i sitt arbete – man ser inte sånt i många lag och i de få lagen man ser det i, de lagen går långt. Att det finns någon som helst press på ENCE att prestera nu i kvartsfinalerna existerar inte, men räkna med att de själva känner det. De, som många andra, vet hur bra de faktiskt kan vara och hur bra de är. Hela laget har faktiskt spelat en grym CS denna turneringen och nu i slutskedet var det ingen mindre än aleksib, som också är IGL, som steppade upp med helt sanslösa clutches för att ta sitt lag framåt. Det finns helt enkelt mycket att säga om detta laget, för mycket.

Nu ska man möta Liquid. Nackdelarna är ett par vill jag påstå. Dels så får man inte alls spela sin favoritkarta som är Train eftersom att Liquid har den som instaban. Dels, så möter man mini-Astralis, vilket är en så bra beskrivning som det går när man ska prata om hur bra Liquid faktiskt är och dels, så har man inte mycket erfarenhet överhuvudtaget av att möta såhär bra lag eller att spela på en såhär stor scen. Men vad kan egentligen vara bättre? Ditt lag kommer in som underdog, i den största turneringen i sin karriär och ni får möta turneringens andra bästa lag i en utslagningsmatch. Snacka om perfekt!

ENCE har precis allt att vinna. De har ingen som helst press på sig och de möter ett Liquid som faktiskt inte imponerat hur mycket som helst i gruppspelet. Ja, man gick 2-0, men man gjorde det inte fint. Ibland behövs det inte, vilket är det bästa beviset redan här, men de har en del kvar att bevisa hur spelet med Stewie2k ska fungera. De kan verkligen få problem med ENCE om de bjuder upp till dans vilket är att räkna med.



Var inne på att ENCE skulle plocka en karta först men det oddset är inte saftigt nog. Istället blir det överspel. Jag är bestämd med att Liquid tar en karta men jag är också ganska säker på att ENCE gör det. Har vi då 1-1 där så är vårt spel redan inne. ENCE har en grym map pool och bortsett från Train så kan man lira Overpass, Nuke, Mirage, Dust2 – you name it. Det finns gott om möjligheter att skrälla mot Liquid för dessa grabbarna.

Det är knappast omöjligt. Långt ifrån.



Speltips: Över 2.5 Maps

Liga: IEM Katowice

Bolag: Coolbet

Units: 3/5

Odds: 2.25

Spelstopp: Torsdag 28 Februari 20:00 CET

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se