Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

MIBR - Renegades


Spela!
Datum: Fredag 2019-03-01 16:00
Land: Polen
Liga: CS:GO - IEM Katowice
Spel: 2
Odds: 2.50
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Vilken fartfylld Major det varit såhär långt! Åtta lag är nu vidare till slutspelet och samtliga av dessa har vunnit en automatisk biljett till nästa Major samt en garanterad prissumma på minst $35.000. Det är nu det roliga börjar med andra ord. Fyra kvartsfinaler har vi framför oss och dessa börjar med start Torsdag. Två kvartsfinaler spelas Torsdag och Fredag och semifinalerna samt själva finalen går i helgen. Underhållning till max utlovas!


Ett lag jag är oerhört imponerad av är Renegades. Man kvalade sig hit hela vägen från NA Minor där man med nöd och näppe kvalificerade sig efter att ha haft det tufft mot bland annat Grayhounds på samma event. Därefter kom man in i Closed Qualifier Minorn och gick 3-0 där tillsammans med NRG efter att ha slagit ENCE med 2-0 i kvalmatchen. Inte nog med det så kom man därefter in till Major Qualifiern och stod ännu en gång för en sensationell bedrift när man kvalade sig till slutspelet efter att ha gått 3-1, med endast en förlust mot självaste Astralis, efter att ha slagit Vitality med 2-1 i den kvalmatchen.

Som du ser så är detta ett lag som förmodligen ingen trodde skulle göra så bra ifrån sig och som faktiskt motbevisat precis allt och alla. Mycket av denna framgång går ner till dedikationen och viljan som dessa grabbar har. Laget består inte av de absolut bästa spelarna på samtliga positioner och de har heller inte den största erfarenheten. Det som egentligen stärker detta laget mest är deras tro, hopp och vilja – deras mentalitet. Med coach Kassad bakom sig själva har de äntligen fått koll på vad som skall göras och hur man ska kunna ta sig ut från kniviga situationer. Samtliga spelare i laget har också presterat oerhört bra och Renegades är framföraltl ett väldigt farligt CT-lag. De har en del historik bakom sig med fina comebacks som just CT. Den nya metan där AUG är favoritvapnet passar detta laget bättre än många andra lag. Varför det är så är en bra fråga.

Att spela utan press är något som många lag förmodligen gillar men som inte får lov att uppleva. Renegades är ett av de lagen som faktiskt poserar som en underdog rätt ofta och således får äran att känna mindre press eftersom lika mycket inte förväntas utav laget. Det kommer fortsätta vara så hela vägen i denna turneringen, hur långt man nu än kan tänkas gå. De trivs i skuggorna och de vet precis hur de ska tackla sina motståndare och få dessa att göra misstag man oftast inte gör i normala fall. Detta är verkligen en match som kan gå deras egna väg förutsatt att man utnyttjar misstagen som MIBR kommer göra.


MIBR i sin tur har avsevärt mycket mer press på sig. Laget har inte imponerat för fem öre denna turneringen. Många trodde nog att när nu Felps, TACO och Zews anslutit till laget igen så skulle allt falla på plats som saknats så länge. Vad vi har sett så är så verkligen inte fallet. Började av turneringen med en sanslöst sjuk förlust mot just Cloud9 på Inferno med 16-3. Vände därefter på sin egen prestation och vann mot Complexity med 16-9 på Mirage och därefter G2 på Inferno med 16-12. Ingen av dessa matcherna var något nämnvärt dock eftersom båda lagen man mötte var avsevärt mycket sämre redan från början än MIBR men också i själva matcherna. MIBR's prestation var heller inget att skryta om, men man vann åtminstone. Fick sedan spela kvalificeringsmatch mot NIP och även den matchen vann med, denna gång med 2-0. I all ärlighet så var det inget speciellt, NIP var inte bra och inte MIBR heller, men MIBR vann rättvist eftersom man i matchen var det bättre lagen av de två.

Helt ärligt så är där återstående frågetecken på laget. De har inte fått igång sin produktion och kemin som fanns där förut, när laget var som allra bäst, ser som bortblåst ut. Kanske är det för mycket att kräva eller begära, men någonstans måste känslan existera mellan varandra. Tid är något alla lag behöver och även MIBR men frågan är hur mycket tid man har på sig, eller får, tills det är nog. Klart är, att pressen är ordentlig för detta laget. Man tog sig med nöd och näppe till slutspelet och nu ska man spela en kvartsfinal mot ett lag som i mångas ögon inte är något att hurra över. Frågan är hur MIBR ställer sig till detta.


Tittar man på kartor så har MIBR en del frågetecken kvar. Just Inferno är en karta laget har älskat att spela en längre tid men som man faktiskt inte visar upp ett bra spel på överhuvudtaget. Det sågs i matchen mot Cloud9, det sågs i matchen mot G2 och det sågs återigen i matchen mot NIP. Train och Mirage är däremot två kartor man är lite mer bekväma på och som man förmodligen kan visa resultat på. Problemet här är att samtliga av dessa kartor är kartor som Renegades trivs mer än väl på. Det finns ingen direkt karta som MIBR är bättre än Renegades i nuläget och detta beror helt och hållet på form som uppvisas. Vi har sett alldeles för lite av MIBR för att egentligen kunna avgöra det men samtidigt har vi sett mer än nog från Renegades för att veta att det faktiskt är så.

Blir ärligt talat inte förvånad om Renegades vinner denna kampen. Var först inne på ett överspel gällande kartor men eftersom det oddset inte är tilltalande nog så väljer jag hellre att gå på The Boys. Klart är att det kommer bli en grym batalj lagen emellan och det laget som utmärker sig mest och starkast, kommer att komma segrandes ur denna kampen.

Tror faktiskt det blir Renegades.


Speltips: Renegades ML

Liga: IEM Katowice

Bolag: Bet365

Units: 3/5

Odds: 2.50

Spelstopp: Fredag 1 Mars 16:00 CET

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.


**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se