Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - PSG


Spela!
Datum: Tisdag 2019-02-12 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: Under 3.0 mål
Odds: 1.71
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Champions League är äntligen tillbaka och vi har en rad med åttondelsfinaler att se fram emot. Tisdagskvällen bjuder på två st, Man United mot PSG samt Roma mot Porto. Jag tar fram en rek i den förstnämnda matchen som spelas på Old Trafford.

Vi har på förhand två väldigt bra och spännande matcher framför oss mellan Manchester United och PSG. Och mer spännande eller intressanta har dom utan tvekan blivit den senaste tiden.

När åttondelen lottades för några månader sedan så var nog alla ganska överens om att PSG ska avancera från detta dubbelmöte hyfsat komfortabelt. Och likaså tyckte spelbolagen som då satte PSG som stora favoriter att avancera, och favoriter att vinna på Old Trafford. Men sedan dess har det hänt en hel del och som jag skrev ovan så har detta nu blivit mer spännande och intressant.

Manchester United har först och främst gjort sig av med Mourinho vilket var ett klockrent beslut såhär i efterhand. Klubbikonen Ole Gunnar Solskjaer tog över och har minst sagt fått en fin start med elva raka matcher utan förlust där TIO st har slutat i vinst. Detta gör också att United numera har klättrat upp på 4:e platsen före Arsenal & Chelsea. Hörde viasat-studion säga någonting om att United var 11 poäng ifrån Chelsea efter Uniteds förlust mot Liverpool som resulterade till att portugisen fick kicken. Och nu är man alltså om Chelsea.

I PSG:s läger har det hänt en hel del sedan lagen lottades. PSG går såklart bra i vanlig ordning i Ligue 1 och man kommer såklart också att vinna ligan komfortabelt. Men PSG:s mål är Champions League och det är man tydliga med i klubbens investeringar av spelare. I alla fall, vad har hänt? Lagets största stjärna & världens dyraste spelare, Neymar, missar båda matcherna och förmodligen mer än så. Jag behöver nog inte ens förklara om vilket oerhört tapp detta är för PSG. Men det stannar inte där. I senaste ligamatchen drog forwarden Cavani på sig en skada som gör att han missar BÅDA matcherna mot United. Och samma där. Ett oerhört tapp då Cavani gör massor av mål, och likaså Neymar.

Och därför tror jag att matcherna såklart kommer bli mer jämna än tidigare. United i ett betydligt bättre slag medan PSG har tappat två enormt viktiga spelare. Och likaså tror spelbolagen som vänt helt i oddsen och gått från 3.50 på United-seger på hemmaplan till 2.37, som man har i skrivande stund.

Men till första matchen kommer jag testa mig på ett underspel i form av under 3.0 mål i matchen. Skulle det bli tre mål i matchen så får vi pengarna tillbaka. Allt under i vinst, och vid fyra mål blir det förlust. Fyra mål känns alldeles för mycket. United har blivit bättre och likaså i defensiven, medan PSG kommer att ha problem i sin offensiv med sina tapp, samtidigt som PSG sitter på en stark defensiv. Med det sagt tror jag på en ganska målsnål match som går under 3.0 mål, och detta till 1.71 hos spelbolaget ComeOn.

6/10 units.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


Heyni
Användare
SPREADSHEET
HÄR
VINSTER
64
FÖRLUSTER
26
PUSH
4
ROI
100%




Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se