Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Espanyol - Villarreal


Spela!
Datum: Torsdag 2019-01-17 20:30
Land: Spanien
Liga: Copa del Rey
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

På torsdag fortsätter Copa del Rey. Vi har riktat in oss på matchen mellan Espanyol och Villarreal. Espanyol har en fördel eftersom man spelade 2-2 på bortaplan i det första mötet.

Man kan nog lugnt säga att Espanyol fick en bra start på detta dubbelmöte. Att spela oavgjort med så pass höga siffror innebär att man har en stor fördel på hemmaplan. Vi som tittade på matchen inser att man nog trots allt är besvikna. Det beror på att Espanyol faktiskt ledde matchen med hela 2-0 när det bara var 5 minuter kvar. Man kan ana ett visst slarv att man inte säkrade upp segern och lät Villarreal komma tillbaka med så lite tid kvar. Man lär inte göra samma misstag på hemmaplan och här gäller det att kontrollera spelet och hålla ihop försvaret.

Även om Espanyol slarvade bort segern i det första mötet så har man självförtroendet med sig. Det var trots allt en bortamatch som man nästan vann och nu väntar returen på hemmaplan. Mentalt så vann man nog även den första matchen men det gäller att släppa det och ta nya tag.

Vad vi tar med oss från den första matchen är det att vi har två anfallsglada lag som ger allt. Det talar för att vi får se många mål även i det andra mötet. Det kommer att bli svårt för Espanyol att bara försvara hem ett oavgjort resultat. Man måste nog minst göra ett eller två mål för att ta sig vidare. Skulle bli mycket förvånade om Villarreal blir nollade när man vet att man måste vinna.

Lagen har spelat på RCDE Stadium en gång tidigare den här säsongen och då vann Espanyol välförtjänt med 3-1. Hemmalaget dominerade spelet och skapade flest chanser och även mål. Det var inte så länge sedan och det är inte omöjligt att vi får se något liknande denna gång.

Villarreal har inte haft det lätt på bortaplan denna säsong. Vi har bara kunnat hitta två segrar på bortaplan i ligan. Vi fick gå hela vägen tillbaka till september för att hitta en seger på bortaplan. Det är inga muntra siffror och Espanyol brukar vara starka på hemmaplan.

Inte nog med att Villarreal har haft det svårt på bortaplan men man har släppt in helt för många mål. Det blir ofta höga siffror när Villarreal spelar på bortaplan och resultat som 2-2 och 3-3 återkommer ofta.

Även om Espanyol bara behöver hålla 0-0 eller 1-1 för att ta sig vidare så tror vi inte att det blir så. Villarreal kommer att gå in för att göra mål och ta ledningen. Antingen så lyckas man med det eller så kommer Espanyol att kontra och ta ledningen. När väl det första målet är gjort så öppnar matchen sig och då släpper det. Spelet blir att vi får se över 2,5 mål i matchen till 1.88 i odds.

Vi har två lag som båda gör en hel del mål i ligan. Båda lagen snittar över 1 mål per match och försvaren lämnar en del att önska. Det är som gjort för många mål och det finns ingen anledning att hålla igen. Även om Espanyol kommer att jobba en del defensivt så kommer man att ta chanserna som uppstår när bortalaget måste pressa.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Speltipsidag.se


Speltipsidag
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se