Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nemiga - Spirit


Spela!
Datum: Onsdag 2019-01-16 10:00
Land: --
Liga: CS:GO - CIS Minor
Spel: Spirit -4.5
Odds: 1.80
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

På onsdag smäller det! Egentligen smäller det väl redan från och med imorgon men på onsdag så börjar kvalen till Majorn! Turneringen kickar igång redan klocka 10.00 CET på onsdag och vi har matcher hela dagen att se fram emot när CIS och EU blir regionerna som är först ut. Mina ögon har riktats mot mötet mellan Nemiga – Spirit där jag helt och hållet tror att Spirit kommer sopa banan med sina CIS-kollegor.


Spirit är ett lag jag alltid har gillat, även om de länge har burit på ett inkonsekvent spel som gjort att man tvivlat på deras potential. På senare tid, när man fått linan ihop och således sitt spel, så har faktiskt laget överlag och även resultaten börjat visa sig. Det är med glädje man ser detta laget spela nu och map poolen samt det taktiska spelet ser lysande ut, eller åtminstone bättre och bättre ut. Spirit i sig har inte en map pool där man har en specifik bana som är så himla bättre ut än de andra utan man är istället ett lag som kan tackla många kartor och spela bra där, typ som Astralis. Givetvis är skillnaden stor mellan Spirit och Astralis, men man är ett lag som har en liknande grund och kapacitet på samtliga kartor.

Utöver sina fina map pool har man även ett intressant spel att bjuda på. Samtliga spelare har blivit mer seriösa och man har lyckats rubba undan sina tidigare problem med slarv och trams. Detta i sin tur har gjort laget ännu mer intressant att lägga ögonen på och de har också gjort att man, på allvar, blivit ett lag inom CIS som är betydligt farligare än vad man tidigare varit. Samtliga spelare i laget avslutade förra året på topp och kommer in i detta året både utvilade och med en jädra anamma på nya möjligheter. Framtiden ser god ut och det gäller nu bara för laget att ta nästa steg.

Motståndet på andra sidan denna dag heter Nemiga. Ett lag fyllt med vitryska spelare som inte alls är på sin toppnivå och numera endast ser avdankade ut. Minns att detta laget, iallafall förut, hade en del upsets här och där och kunde leverera om man fick en bra karta men i dagsläget så ser det snarare tvärtom ut. Möter dessutom ett Spirit som man inte vunnit en endaste gång emot och inte bör vinna emot den närmaste tiden heller sett till skicklighetsnivå på lagen i skrivande stund. Nemigas map pool bör det inte skrytas om heller. Laget har endast två kartor man kan spela på någorlunda bra och dessa är Inferno samt Dust2 men helt ärligt så ska det inte räcka till i ett kval som detta. Map poolen är alldeles för dålig och där finns inget djup för att kunna utmana på riktigt. Lägger man till den värdelösa mentaliteten ovanpå detta så talar inte mycket för att Nemiga ska lyckas något nämnvärt i detta mötet.

Det går inte tillräckligt nog att säga hur viktigt detta kvalet är för ett lag som Spirit och en flopp här skulle förmodligen störa lagets mentalitet något oerhört. Turligt nog så bör inte detta vara något som ska ställa till det för mycket för Spirit eftersom man överlag ser väldigt mycket bättre ut på alla nivåer. Man är heller inte favoriserade inför detta event, då lag som Avangar och Gambit är med här och detta gör att man kan spela mer avslappnat.

Detta ska vara en klar vinst för Spirit och handikappet lockar väldigt mycket!

Speltips: Spirit -4.5

Liga: CIS Minor

Bolag: Bet365

Units: 3/5

Odds: 1.80 (finns till 1.90 atm faktiskt)

Spelstopp: Onsdag 16 Januari 09:00 CET

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.


**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se