Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

HAVU - Endpoint


Spela!
Datum: Onsdag 2019-01-09 18:30
Land: --
Liga: CS:GO - ESEA MDL Relegation
Spel: HAVU & HAVU -1.5
Odds: 1.53 & 2.62
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

I'm back baby! Äntligen är det dags för CS igen och sooom jag har längtat! Visst, det är inte toppkvalité på matcherna som går av stapeln i skrivande stund men likväl är det matcher man kan glo lite på som uppvärmning inför vad som komma skall! Imorgon fortsätter ESEA Relegation matcherna. Fyra lag är redan kvalade till ESEA MDL Season 30 och de sista två lagen ska hittas. Kvar har vi lag som Izako Boars, Endpoint, HAVU, x6tence Galaxy m.fl och nog fan vill samtliga lag ge allt och lite till för att stanna kvar i ligan.

Matchen jag lägger ögonen på imorgon är mötet mellan HAVU och Endpoint där jag håller finnarna avsevärt mycket högre än engelsmännen. I alla aspekter så som form, kapacitet, spelstil, taktiska förmågor och individuella skickligheter så är HAVU en-två ranker högre. Finns inte mycket att säga om det helt ärligt. HAVU lyckades faktiskt förstöra lite för sig själv idag. Laget förlorade mot x6tence Galaxy och vann sedan mot Bpro, hur det nu går ihop. Man såg allmänt lottlösa ut på sista kartan i första matchen efter att ha kört två riktigt tuffa kartor innan dess och stått upp bra. Skönt för laget att man fick en bra revansch senare, när man i mina ögon, mötte ett betydligt bättre Bpro.

Kvar är man så att säga i turneringen och nu finns det inget som heter "förlora". Framåt är allt som gäller om man vill knipa en av de sista två platserna till MDL och givetvis är detta det fullständiga målet för ett lag som HAVU och en organisation som denne. Laget ser för övrigt ganska bra ut. Hållt igång en del under uppehållet och ser ut att ha plockat igång maskineriet igen. En grej som laget dessvärre får nöja sig med är att spela med disturbed istället för slowii då han fortfarande är på semester. Detta i sig är dock inte helt fel då disturbed faktiskt är en ganska rutinerad spelare och känner till samtliga spelare i detta laget sedan tidigare. Kommunikation och kemi finns det därmed gott om.

Imorgon möter man ett Endpoint som verkligen ger och tar. Mötte igår Flow där man vann med 2-1 efter att Flow fullständigt gett bort sista kartan. Kanske inte helt konstigt med tanke på de avdankade spelarna man hade i laget, men ändå. Därefter tog det stopp helt och hållet mot EURONICS, ett lag som praccat hårt på senare tid och som på allvar vill slå sig framåt och upp. Det var inget större snack egentligen om vem som var det bättre laget även om Endpoint stod upp bra på första kartan som gick till övertid. Overpass är sedan tidigare känt som en bra karta för just engelsmännen och det är inte så konstigt att man vet hur man ska spela där, dessutom när man faktiskt är ett fullblodat lag.

Dessvärre så är man också ett lag som har sina limiteringar. Man är bra, men inte så bra. När man möter bättre motstånd så tar det oftast stopp och det är sällan man drar det längsta strået i viktiga matcher. En match som denna är en match man verkligen inte vill eller får förlora och samtidigt som man absolut inte har "pressen" på sig generellt så är där garanterat ändå en individuell press på spelarna inom laget. Just mentalitet är inget som varken engelsmän eller dessa grabbar är speciellt kända för att hantera på ett bra sätt.

HAVU är det bättre laget av dessa två och ska gladeligen vinna en match som denna rätt enkelt. Farligt för HAVU blir det dock om man går ut och tänker precis så men samtidigt vet de själva med garanti att detta är en match man har i bagaget på förhand. Jobbet är bara det som är kvar att göra.

Vi startar året med en vinst i bagaget tycker jag.

HAVU får ordna fram det!



Speltips: HAVU ML + HAVU -1.5

Liga: ESEA MDL Relegation

Bolag: Bet365

Units: 4/5 på ML och 2/5 på -1.5

Odds: ML 1.53 och -1.5 ger 2.62

Spelstopp: Onsdag 9 Januari 18:30 CET

Odds var korrekt när spelen publicerades och kan komma att ändras.

**

Källa: nhlbettingblog.se - besök för fler speltips.


NHLbettingblog
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se