Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 18/12


Spela!
Datum: Tisdag 2018-12-18 20:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: 576 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 51! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips mitt i veckan – vecka 51! Vi bjuds på ett minst sagt härligt utbud så här mitt i veckan, med stormatch i England men även i Tyskland, där Bayern München välkomnar Leipzig till Allianz Arena!

Vi kör, som vanligt på en 576-raders och här gäller det onekligen att se upp då EFL Cup entrar kupongen. City har en tuff match framför sig och kan mycket väl tappa poäng mot Leicester på King Power Stadium, samtidigt som vi alltså har Arsenal – Tottenham på agendan, en vidöppen fight – på alla sätt och vis!

Ja, då är det väl egentligen bara att sparka igång analysen! Mot 13 rätt!!

Omgångens bästa favorit: Chelsea ser fina ut just nu, samtidigt som Bournemouth går trögt. Därför faller valet på Sarris mannar!

Omgången bästa värdespik: Det känns onödigt att gardera Bayern då laget är på uppgång igen, efter en svag start på 18/19. Leipzig har samtidigt upplevt stora problem på resande fot.

Omgångens chansspik: Eintracht Frankfurt!

Omgången favorit som är i fara: City!


1. Leicester – Manchester City, X2

Manchester City kommer högst troligt komma till spel med Aguero och Kevin de Bruyne från start, den sistnämnda fick som bekant ett par minuter redan i helgen, men! Leicester tenderar att höja sig i samband med att svårighetsgraden höjs, och känslan säger därför att de mycket väl kan störa City på King Power Stadium. Det är dessutom cupspel, därför ska krysset med!

2. Middlesbrough – Burton, 1

Middlesbrough har möjligtvis noterats för fyra raka poängtapp i Championship, men här bör det trots allt skilja ett par nivåer mellan lägren. Burton krigar till vardags på i League One, och därför väljer vi att spika hemmalaget.

3. Arsenal – Tottenham, 1X2

Kupongens mest självklara helgardering? Ja, åtminstone ifall ni frågar oss. Arsenals förlustfria svit bröts förvisso i samband med förlusten mot Southampton i helgen, men det tror vi inte spelar allt för stor roll när det vankas derby! Vidöppen fight!

4. Chelsea – Bournemouth, 1

Chelsea kommer närmst från en seger över Brighton på bortaplan, och i omgången innan det besegrade man som bekant City med 2-0 på Stamford Bridge. Och även fastän Sarri högst troligt kommer att rotera här en aning, så tror vi alltså starkt på Chelsea. Bournemouth har sett tröga ut under de senaste veckorna.

5. Bologna – Milan, X2

Bologna har förvisso inte vunnit en match sedan i september månad, men de har samtidigt bara förlorat en av sina fyra senaste hemmamatcher. Därför tror vi de mycket väl kan störa Gattusos Milan på tisdag. Milan har som bekant bara lyckats vinna två bortafighter i Serie A den här säsongen. Ta med krysset!

6. Fortuna Dusseldorf – Dortmund, 2

Fortuna plockade förvisso en hemmaseger i den senaste omgången, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att svårighetsgarden höjs när Dortmund kommer på besök. Dortmund är outstanding i nuläget och bör därför också besegra nykomlingen på tisdag.

7. Hertha Berlin – Augsburg, 1X

Augsburg är inget dåligt gäng, men har bevisligen fått en tuff start på säsongen. Hertha Berlin infinner sig samtidigt bland de sju främsta i tabellen, och är dessutom ett erkänt hemmastarkt lag. Därför tycker vi 1X räcker långt.

8. Wolfsburg – Stuttgart, 1 2

Stuttgart infinner sig förvisso först på en 15:e plats i tabellen men är bättre än vad tabellen indikerar. De har en bra trupp, och kommer dessutom närmst från en seger. Därför tycker vi tvåan är värd att ta med, de kan mycket väl skrälla sig till en seger. Ettan ska dock också med.

9. Schalke – Bayer Leverkusen, 1X

Bundesligas två stora misslyckanden så här långt, Schalke 04 och Bayer Leverkusen. Det skiljer endast tre poäng lagen åt i nuläget, Bayern placerar sig före men vi tror samtidigt hemmaplansfördelen väger tungt i en sådan här klassisk fight. Schalke bör åtminstone kunna undvika en förlust här då Leverkusen bara noterats för ett poäng på de tre senaste bortafighterna.

10. Bayern München – Leipzig, 1

Bayern är på uppgång, och Lewandowski öser in mål! Tre raka segrar är dessutom ett faktum för Bayern i ligaspelet, och därför tror vi också de besegrar ett Leipzig på tisdag. Som bekant trivs Leipzig dessutom betydligt bättre Red Bull Arena, där är de fortsatt obesegrade men på bortaplan ser siffrorna annorlunda ut. Spikettan bör därför räcka.

11. Freiburg – Hannover, 1X

Hannover agerar jumbo i Bundesliga efter 15 spelade omgångar, och har dessutom ännu inte vunnit en fight på resande fot. Det blir därför ett nytt poängtapp på tisdag, den här matchen förlorar inte Freiburg!

12. Mainz – Eintracht Frankfurt, 2

Eintracht Frankfurt har fått en fin start på säsongen 18/19 och hittas i sin tur på en stabil femteplats i tabellen. Mainz är förvisso inget dåligt gäng, och därför rekommenderar vi även att ta med krysset ifall budgeten räcker till. Vi kör dock stenhårt på Eintracht här, de studsade tillbaka senast och har dessutom vunnit hälften av sina bortamatcher i år – de är det fjärde starkaste laget i Bundesliga på resande fot!

13. Werder Bremen – Hoffenheim, 1X2

Werder Bremen blandar och ger väldigt mycket, samtidigt som Hoffenheim spelat oavgjort i fyra raka omgångar. Utöver det så skiljer det bara två poäng lagen åt, med andra ord; en vidöppen fight! Därför är en helgardering på sin plats här!

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se