Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset vecka 50


Spela!
Datum: Söndag 2018-12-16 14:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: 576 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 50! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips, vecka 50! 13 nya härliga matcher på kupongen, och som vanligt är det Premier League som bjuder på den stora tillställningen, Liverpool vs Manchester United. En megaintressant fight – som hemmalaget kommer att gå segrande ur?

Match nummer 3, Southampton – Arsenal är desto klurigare, åtminstone i våra ögon då Arsenal brottas med skador, samt att Southampton har en ny coach vid rodret, det kan bli någon slags effekt där möjligtvis. Att endast ta med tvåan är en stor risk, helt klart.

Utöver 3 fighter från Premier League bjuds vi även på 4 matcher från Serie A, 2 från La Liga, 2 från Bundesliga, en från Ligue 1 (som lottas) och slutligen, en match från den turkiska ligan! Då kör vi igång analysen av Europatipset vecka 50!

Omgångens bästa favorit: Valverde vilade i princip hela sin ordinarie elva senast, och vi har därför svårt att se att Barcelona ska tappa poäng mot Levante. Solklar bortaseger.

Omgången bästa värdespik: Liverpool, helt klart. I våra ögon råder det klasskillnad mellan lagen.

Omgångens chansspik: Vi använder oss inte av en chansspik själva, men kan lyfta fram Bayer Leverkusen som en intressant spik. Bra form, och vinner i princip alltid över Eintracht.

Omgångens favorit som är i fara: Arsenal!

1. Brighton – Chelsea, X2

Chelsea kommer förvisso stärkta från senaste ligasegern över Manchester City, och är givetvis det bättre laget av dessa två, men! Brighton är samtidigt ett klurigt motstånd, och faktum är att de endast noterats för ett nederlag på hemmaplan den här säsongen. 22 september, var senast hemmalaget förlorade en match på Falmer Stadium. Därför tar vi med det mittersta tecknet.

2. Liverpool – Manchester United, 1

Klasskillnad, det är i princip så man kan beskriva ett möte mellan Liverpool och United idag, åtminstone är det så i våra ögon, speciellt när mötet dessutom går av stapeln på Anfield. Vi slösar därför inga tecken, och spikar ligaettan Liverpool!

3. Southampton – Arsenal, 1X2

Arsenal brottas med två jobbiga avstängningar inför söndagens fight mot Southampton, det är nu klart att Sokratis och Mustafi missar matchen, lagets två ordinarie mittbackar. Utöver det har Southampton som bekant en ny tränare vid rodret. Av dessa två anledningar väljer vi att helgardera match nummer 3!

4. Fiorentina – Empoli, 1X

Fiorentina har alltså inte vunnit en match sedan i september månad, vilket i sin tur innebär att de gått 8(!) raka ligamatcher utan att vinna. Dock så har man samtidigt bara förlorat två matcher under den perioden, mot Lazio och Juventus, resterande sex möten har resulterat i ett oavgjort resultat. Därför tycker vi att 1X räcker gott här.

5. Sampdoria – Parma, 1X

Parma noterades bara för ett poäng i hemmamötet mot jumbon Chievo i den senaste ligaomgången. I omgången innan det tappade man en 1-0-ledning till förlust mot Milan, därför tycker vi Sampdoria bör ha en god chans till att besegra ett Parma urform. Hemmalaget är trots allt obesegrade i tre raka omgångar, och plockade senast dessutom ett poäng mot Lazio på bortaplan. Valet faller därför på 1X.

6. Cagliari – Napoli, 2

Napoli förlorade förvisso mot Liverpool i veckan, vilket i sin tur innebar att de fick vinka adjö till Champions League för den här gången. Tungt, givetvis och säkerligen något som hänger på till mötet mot Cagliari, men nu tycker vi samtidigt att det skiljer så pass mycket i kvalité mellan Cagliari och Napoli. Vi kan dessutom konstatera att Cagliari saknar två ordinarie backar, Srna och Ceppitelli fick båda bevittna det röda kortet i den senaste ligaomgången.

Napoli är samtidigt obesegrade i ligaspelet sedan i september månad och jagar dessutom sin fjärde raka seger på bortaplan. För den som har en större budget, rekommenderar vi att även ta med det mittersta tecknet, Cagliari är trots allt fortsatt obesegrade på hemmaplan.

7. Roma – Genoa, 1X

Roma är som bekant iskalla just nu och har alltså inte vunnit en match sedan den 11 november. Det innebär att de nu tappat poäng i fem raka matcher. Därför är det mittersta tecknet ett måste på söndag. Tvåan känns samtidigt onödig med tanke på att Genoa inte vunnit en match sedan i september månad. 1X räcker gott.

8. Espanyol – Real Betis, 1 2

Vidöppen historia! Espanyol inledde som bekant säsongen urstarkt, men har fallit in i en mindre rolig trend. Laget har nu noterats för fyra raka förluster i ligaspelet och infinner sig helt plötsligt på en elfte plats i tabellen. Real Betis har samtidigt vunnit två raka matcher i ligaspelet och vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Därför lutar det onekligen åt Betis här, men vi kan samtidigt inte räkna bort Espanyol på Estadi Cornellà-El Prat. Därför faller valet på 1 & 2.

9. Levante – Barcelona, 2

Barcelona vilade i princip hela sin ordinarie elva mot Tottenham i veckan, och intar därför Estadi Ciutat de València krya och fullt motiverade. Högst troligt blir det därför också tre pinnar på söndag.

10. Leipzig – Mainz, 1

Leipzig har vunnit fem av sina sju hemmamatcher den här säsongen, och är fortsatt obesegrade här. Därför är ettan given i match nummer 10, det mittersta tecknet kan dock vara intressant också, Mainz infinner sig trots allt bara sex poäng bakom Leipzig i tabellen och har bevisligen gjort det bra, men vår budget räcker inte till, och känslan säger trots allt att hemmaplansfördelen avgör den här fighten.

11. Eintracht Frankfurt – Bayer Leverkusen, 1X2

Vidöppen historia och i sin tur oerhörd svår att förutspå. Dagsformen talar helt klart för Leverkusen då de plockat sju poäng på de tre senaste omgångarna, samtidigt som Eintracht alltså förlorat två raka matcher, men! Eintracht gör mycket mål, och är alltid tuffa att besegra här på hemmaplan. Därför tycker vi att en helgardering är på sin plats här.

12. Marseille – Bordeaux, 1

Lottas. Fördelning: 9-4-3.

13. Besiktas – Trabzonspor, 1

Vi hade önskat att vi hade en halvgardering att använda i det här mötet, men budgeten räcker inte till. Vi rekommenderar att ta med det mittersta tecknet här då Besiktas lider av ett par skador. Som bekant förlorade de mot Malmö FF här i torsdags, och därför kan mycket väl Trabzonspor störa Besiktas.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se