Hämta en bonus upp till 1000 kr hos Bethard! Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2020-02-28 - 20:30
St. Truiden - KV Mechelen

   

2020-02-28 - 20:45
Nimes - Marseille

   

2020-02-28 - 20:45
Portsmouth - Rochdale

   

2020-02-28 - 21:00
Norwich - Leicester

   

2020-02-28 - 21:00
Real Sociedad - Valladolid

   

VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Manchester City


Spela!
Datum: Lördag 2018-12-08 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 2
Odds: 2.01
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Går det att få stopp på Peps Manchester City? Det återstår att se när Hazard & Co kliver in på Stamford Bridge – speltips till 2,01x!

Manchester City har steppat upp gamet ytterligare under säsongen 18/19, och är i sin tur helt outstanding! Liverpool hänger förvisso på de i tabellen, och placerar sig alltså bara två poäng bakom, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om vilket lag som imponerat mest så här långt in på säsongen.

Peps lagbygge gör i princip historien kort i alla sina matcher, och gör detta genom att helt enkelt vara betydligt bättre, på alla plan. Det är möjligtvis inte så konstigt med tanke på spelartruppen, men det går samtidigt inte att blunda för Peps fenomenala egenskaper som coach. Han roterar laget i princip inför varje match, och lyckas på så vis hålla samtliga spelare motiverade. Och det har varit en av de stora nycklarna för deras del i år.

Oavsett motstånd och arena är Manchester City alltid favoriter till att vinna, därifrån måste man utgå. De är helt enkelt bäst i Premier League, och det har de onekligen bevisat i år. Vi kan alltså konstatera att City endast tappat poäng vid två tillfällen den här säsongen, de är dessutom fortsatt obesegrade 15 omgångar in i seriespelet.

Nu är det dessutom så att Manchester City tvingats att klara sig utan sina två bästa spelare, De Bruyne och Aguero. Trots detta fortsätter de att vinna, och har nu noterats för sju raka segrar i ligaspelet. Fem av de matcherna har man vunnit med fler än ett mål, samt att tre av matcherna resulterat i en större seger än med tre mål. Det är löjliga siffror ifall ni frågar oss, och därför tror vi även Chelsea får uppleva stora problem på lördag.

Sarri fick som bekant en flygande start på sin session som huvudtränare för Chelsea. Italienaren inledde seriespelet genom att noteras för fem raka segrar, samt att första nederlaget kom först i den 13:e omgången, mot Tottenham på Wembley. Det är minst sagt ett bra resultat, speciellt med tanke på hur mycket Sarri skiljer sig från Conte, och förändringar behöver man ha tålamod med.

Men faktum är att Chelsea under de senaste veckorna sett betydligt trögare ut. Det råder inga som helst tvivel om att det fanns mer energi i laget under inledningen, och det har resulterat i att Chelsea börjat noteras för betydligt fler poängtapp. De förlorade som bekant mot Wolves i den senaste omgången, och det innebär i sin tur att man endast vunnit en match av de fyra senaste. En nedåtgående formkurva? Ja.

Vi tycker därför det är lätt att välja sida här, Manchester City kliver in med ett stort självförtroende, samtidigt som de är fullt motiverade då det trots allt är ett tungviktsmöte av rang! Skadeläget? Det ser ljust ut i båda läger, Bruyne och Aguero saknas fortfarande men det har trots allt gjort under en längre tid.

Vi väljer därför att klicka in den raka tvåan på 1X2-marknaden, detta gör vi i sin tur till 2,01 x insatsen hos spelbolaget Coolbet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Betfair erbjuder alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1000 kr(200%) + 50 Free Spins - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas dubblar din insats upp till 2000 kr - Hämta det här!
18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se