Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tottenham - Chelsea


Spela!
Datum: Lördag 2018-11-24 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Tottenham DNB
Odds: 2.00
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Landslagsuppehållet är äntligen över! Och vi slängs direkt in i hetluften – Chelsea kommer på besök till Wembley! Speltips till 2,00x.

Superkampanj: Få 14,0 i odds – istället för ordinarie 2,55 – på Chelsea i Londonderbyt! Låter det intressant? Tryck här: Betfair-Tottenham-Chelsea - och ange kod: ZFBMGT - vid registrering.

Wow, vilken fantastisk lördag vi har framför oss! Och extra skönt är det givetvis med tanke på landslagsuppehållet som stundat. Utöver monstermatchen mellan Tottenham och Chelsea, bjuds vi som bekant även på Atletico Madrid – Barcelona i La Liga! Och för den som är intresserad så bjuder vi även ett speltips till den fighten!

Nog om La Liga, och fokus nu istället på Tottenham vs Chelsea. Ligafyran Tottenham infinner sig endast ett poäng bakom Chelsea i tabellen, och ni förstår nog hur viktiga de här poängen faktiskt är, i det här skedet av säsongen dessutom.

En förlust kan innebära förödande konsekvenser för Tottenhams del, då Arsenal vid ett sådant läge har chansen att gå om de i tabellen. Det kommer givetvis inte Tottenham att tillåta, och därför lär de inta Wembley oerhört motiverade på lördagen. Vi utgår därför ifrån att de greppar tar i taktpinnen direkt från matchstart, i hopp om att kunna stänka dit matchens första mål under första 20.

Sarri är som bekant inte Conte, och därför blir det högst troligt inget lågt försvarande Chelsea vi kommer att få bevittna i den här matchen. Under första 20, så lär de åtminstone avvakta en aning, men sedan tror vi Chelsea kommer att se chansen i omställningarna, och i sin tur försöka få in ett ledningsmål – beroende på hur matchen utvecklar sig!

Det råder inga som helst tvivel om att första 20 blir nyckeln för Tottenham i den här matchen. Pochettino spelar alltid en trevlig, och i sin tur en offensiv fotboll på Wembley, och känslan säger att han absolut inte fegar ur på lördag. Han lär vilja vinna den här matchen och på så vis fortsatt ha kontakt med Liverpool och City i toppen. Ett poängtapp kan alltså innebära att man hamnar sju, eller nio poäng bakom City.

Den andra nyckeln blir givetvis att neutralisera Hazard i offensiven, och det är högst troligt något Pochettino varit tydlig med i veckan. Får man stopp på belgaren så är onekligen mycket vunnet, och lyckas man med detta, tror vi Tottenham ser till att lösa en seger.

En mindre rolig nyhet är det faktum att Vertonghen och Dembele missar mötet, dock ser Sanchez ut att bli spelklar, och lär då bilda mittlås med Alderweireld. För Chelseas del ser Kovacic att missa matchen, resterande spelare är tillgängliga!

Vi tror hemmaplansfördelen blir avgörande för utfallet i den här matchen, och i sin tur att Chelsea noteras för årets första förlust! Därför testar vi en slant på Tottenham (dnb) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – till finfina 2,00 x insatsen hos LeoVegas!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se