Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Juventus


Spela!
Datum: Tisdag 2018-10-23 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: Oavgjort
Odds: 3.30
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Tisdagens i särklass största höjdpunkt. Manchester United mot Juventus på Old Trafford kickar igång 21:00. Jag har reken till 3.30 gånger pengarna.

CL-tisdagens absolut mest intressanta match. Finns såklart ett gäng med bra och intressanta matcher men störst fokus kommer definitivt att ligga på Old Trafford när Europas kanske hetaste lag kommer på besök med sin storstjärna som slog igenom just i Manchester United.

United och Mourinho har kritiserats gott den här säsongen och media menade på att Mourinho skulle få dojan efter Newcastle-matchen oavsett resultat. Och mer troligt såg det ut att bli efter att United hade ett 0-2-underläge på Old Trafford i halvtid. Manchester United kom ut som ett helt annat lag i andra halvlek och vände på biffen och vann matchen med 3-2. Och Mourinho kunde pusta ut. Efter landslagsuppehållet blev det direkt en tuff bortamatch mot Chelsea. United stod återigen för en ganska svag inledning, höjde sig i andra och var sisådär 20-30 sekunder ifrån att få med sig alla tre poäng från Stamford Bridge, tills Ross Barkley kunde skjuta in en boll som studsade lite överallt i straffområdet. Otur för United & Mourinho.

Som jag skrev ovan. Europas kanske hetaste lag är på besök. Många topplag har nämligen blandat lite i sina resultat i Europa/inhemska ligorna. Ex Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Bayern München, PSG, City, Liverpool, United o.s.v. Förutom just Juventus som vunnit precis allting. PSG med till en viss del men föll på Anfield exempelvis + Ligue 1 är knappt något att räkna med. Juventus å andra sidan tappade för första gången i helgen, en kryssmatch hemma mot Genoa. Juventus hade alltså tio raka vinster innan helgens match. Man satsade hårt inför säsongen och det har helt klart gett utdelning. Tog en viss tid för Ronaldo att börja näta, men nu har även portugisen kommit igång och stått för fem mål & fyra assist i Serie A. Och nu är portugisen tillbaka i Champions League efter sin avstängning.

Trots den mycket fina Juve-statistiken ovan så tycker jag inte spelet har varit helt perfekt. Det har varit många uddamålssegrar och sällan någon överkörning. Vi är mer vana vid vinst med flera bollar. Men det är samtidigt också en styrka i sig. Jag vill såklart inte såga Juventus på något vis efter den fina sviten man byggde upp.

Dock tror jag ytterligare ett tapp kan komma på Old Trafford. United & Mourinho är fortsatt pressade och någonstans tycker jag att United spelar som bäst under press eller när man ställs mot ett storlag. Det är då energin kommer fram. Det är inte alltid den finaste fotbollen men viljan har funnits där. Fanns där mot Newcastle och den fanns definitivt där mot Chelsea. Hemmalaget kommer nöja sig för ett kryss i matchen och det tror jag siktet är.

Mina kryss-spel har fungerat hyfsat fint måste jag säga. Jag har ett par vinster och lika många förluster. Dock har mina förluster förlorats i slutminuterna. Som exempelvis Polen - Italien-matchen. Jag kommer testa ännu ett kryss och den här gången får vi 3.30 i odds som känns som det klart bästa valet vad gäller 1x2-marknaden.

Jag väljer 1/5 units.

Odds 3.30 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.


LEO
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se