Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Schalke - Porto


Spela!
Datum: Tisdag 2018-09-18 21:00
Land: Tyskland
Liga: Champions League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: Betfinal

Rekarens Spelmotivering

Vi ställer fram ett stort frågetecken framför Schalke 04 som inlett Bundesliga-säsongen genom att förlora tre raka fighter. Ser Porto sin chans här?

Väntan på att Schalke ska etablera sig som ett topplag i Bundesliga har minst sagt varit lång. Inför varje ny säsong spås Schalke att åtminstone utmana om en top 3-placering, men de goda resultaten uteblir minst sagt. Vi ser samma mönster även den här säsongen, och Schalke har nu alltså noterats för tre förluster, tre omgångar in i seriespelet. Ett, på alla sätt och vis, förödande resultat.

Det är därför väldigt svårt att placera Schalke idag. De är givetvis bättre än vad tabellen visar, men det är minst sagt en oroande inledning, och den stora frågan är givetvis hur de hanterar premiären i Champions League under tisdagen. Skärper de till sig, eller fortsätter misären?

Tittar vi närmre på lagen som lottats in i Grupp D, så kan vi direkt konstatera att det är en vidöppen fight om första-, respektive andraplatsen i gruppen. Porto, Schalke, Lokomotiv Moskva och Galatasaray är lagen som gör upp om en plats i åttondelsfinalen, och visst bör tyskarna åtminstone ha en chans till att plocka andraplatsen?

Många håller Porto som en stor favorit till att vinna det här gruppspelet, och det är heller inte allt för konstigt. Den portugisiska klubben har minst sagt etablerat sig i Champions League, och tenderar att göra riktigt bra ifrån sig i Europa. Och i våra ögon ligger de närmre seger i mötet mot Schalke. Det grundar vi givetvis i Schalkes svaga start, men även det faktum att Porto inte alls har samma press på sig som tyskarna. Offensiven har dessutom sett väldigt fin ut i Porto i inledningen på säsongen, och vi kan alltså konstatera att laget noterats för hela 13 mål på de fyra inledande matcherna i Portugal. Schalke får därför se upp på tisdag!

Vi fokuserar på målen..

Vi utgår ifrån att vi får bevittna ett väldigt motiverat Schalke 04 på tisdag. De har trots allt inte spelat Champions League-fotboll sedan säsongen 14/15, och får nu chansen att inleda en premiär på hemmaplan, inför de egna fansen. Det tror vi kan bli en liten boost för laget, och man behöver helt klart komma ifrån ligaspelet en liten stund, för att åstadkomma någon typ av vändning här framöver.

Och här på hemmaplan förväntar vi oss att Schalke tar något typ av initiativ. De är väl medvetna om vad en seger faktiskt innebär här, speciellt med tanke på hur jämn Grupp D är. Därför tror vi Schalke bör ha goda möjligheter till att åtminstone kunna straffa Porto vid ett tillfälle i den här matchen. Ett mål utgår vi helt enkelt ifrån att de gör här på Veltins-Arena!

Och med tanke på hur Portos offensiv presterat i inledningen på säsongen, så förväntar vi oss även det motsatta scenariot. Schalke defensiv har inte direkt imponerat i Bundesliga så här långt, och därför är vi övertygade om att vi får bevittna mål åt båda håll på tisdag!

Båda lagen gör mål – Ja, synas till 1,83 x insatsen! Oddset finner ni hos spelbolaget Betfinal. Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se