Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige - Turkiet


Spela!
Datum: Måndag 2018-09-10 20:45
Land: Sverige
Liga: UEFA Nations League
Spel: 1
Odds: 2.15
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Få hela 10.00 gånger pengarna på Sverige-vinst mot Turkiet. Läs mer och registrera dig här: Betfair-Sverige-Turkiet och ange kod: ZFBMES - vid registrering.

2-0-förlusten mot Österrike är högst troligt redan bortglömd – nu är det UEFA Nations League, och allvar igen. Kom igen nu Sverige!

Vi ska absolut inte dra allt för stora slutsatser från Sveriges insats i mötet mot Österrike. Det var först och främst en träningslandskamp, samt även ett helt nytt lag på banan. Ingen spelare från den ordinarie elvan i Ryssland, fanns med från start i matchen mot Österrike, och det säger egentligen allting.

På måndag återgår allting till det normala, och Janne kommer att forma den bästa möjliga elvan. Nu finns det dock en del frågetecken, då Granqvist fortsatt inte är 100-procentig i och med sin feber, samtidigt som Ekdal varit lite hängig i dagarna. Dock kommer han högst troligt att finnas med från start, men det återstår att se som sagt.

Annars förväntar vi oss alltså att se en ordinarie elva från Janne. Och Sverige kommer fortsätta på det inslagna spåret, ett kompakt försvar är högst prioriterat i Jannes lag, och därför blir omställningsspelet väldigt viktigt i måndagens fight. Där behöver Sverige göra det bra, annars riskerar man att tappa poäng. Vi är dock högst övertygade om att utfallet blir positivt, Sverige spelade trots allt likadant i Ryssland i sommar, och fick väldigt bra utdelning. Därför tror vi Turkiet får det tufft på måndagen.

Turkiet är i våra ögon ett betydligt svagare landslag idag, än vad de var för ett par år sedan. Vi alla minns EM 2008, när spelare som Arda Turan, Semih Senturk och Nihat Kahveci spelade på den absoluta toppnivån, och tog sitt land till en semifinal i turneringen. De dagarna känns dock förbi, och Turkiet har nu endast lyckats kvala sig in till ett mästerskap sedan 2008, och det var EM 2016 i Frankrike. Väl där blev det urtåg direkt i gruppspelet.

Tittar vi enbart på truppen, och i sin tur bedömer kvalitén utifrån individuella spelare, så är i våra ögon Sverige och Turkiet i princip lika bra. Just i det området är det minst sagt svårt att urskilja lagen. Men det som däremot skiljer lagen åt är just Janne, och hans förmåga att bygga starka kollektiv. Samtliga spelare jobbar för varandra i 90 minuter, och gör det otroligt bra. Direktiven från Janne är väldigt tydliga, och det verkar som att samtliga spelare är väldigt trygga i sättet Sverige spelar på. Och det tror vi minst sagt talar för Sverige i den här fighten.

Turkiet hade betydligt mer spännande lirare ett par år tillbaka, men i nuläget så är det bara några enstaka namn som faktiskt sticker ut, exempelvis Tosun (Everton), Hakan Çalhanoğlu (Milan) och Cengiz Ünder i Roma. Majoriteten av spelarna i truppen, spelar till vardags också i den inhemska ligan, i klubbar som Besiktas, Galatasaray och Fenerbahce. Inte direkt några dåliga klubbar, men Turkiet är samtidigt inne i en period där de fortsatt söker efter en identitet.

Vi utgår ifrån att vi får bevittna en någorlunda avvaktande tillställning under första 30. Sverige är inte direkt ett gäng som kliver fram allt för hårt, oavsett om matchen spelas i Sverige eller på bortaplan. Utan Janne prioriterar alltid ett starkt försvar i första hand, och så småningom så kommer Sverige förhoppningvis få utdelning i omställningsspelet.

Vi väljer därför att syna den raka ettan, som betalar fina 2,15 x insatsen. Oddset finner ni hos spelbolaget Bet365! Stort lycka till vid rygg.

Odds 2.15 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se