Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

England - Spanien


Spela!
Datum: Lördag 2018-09-08 20:45
Land: Spanien
Liga: UEFA Nations League
Spel: Spanien +0.0 (DNB)
Odds: 1.83
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

Spaniens VM-äventyr fick sig ett abrupt slut redan i åttondelsfinalen – ett sådant utfall tror vi enbart är en tillfällighet. Spanien kan betydligt bättre.

Spanien är mitt inne i ett generationsskifte och det är sedan tidigare bekräftat att spelare som Pique, David Silva och bland annat Iniesta har slutat i landslaget. Givetvis tre riktigt fina spelare, som betytt jättemycket för laget, men Spanien har fortsatt en av världens allra bästa trupper, och det finns i sin tur gott med ersättare.

Isco och Asensio är två lirare som förväntas ta ett stort ansvar i den spanska tröjan framöver. Det är två spelare som onekligen tillhör den absoluta världstoppen, och som alltid kompletteras de två mittfältarna i Spanien av Barcelonas Busquets på mittfältet. Thiago är ett annat namn som kan dyka upp i startelvan. Då flyttas högst troligt Asensio upp i ett 4-3-3.

Försvarsspelet ser även det mycket starkt ut, trots det faktum att Pique lagt skorna på hyllan. Sergio Ramos och Carvajal kommer högst troligt att finnas med från start, sedan återstår det att se huruvida Enrique väljer att starta med Martinez/Nacho/Albiol. Tittar vi närmre på anfallsposten, så kan vi konstatera att Diego Costa inte finnas med i truppen, han lämnade återbud av personliga skäl. Istället förväntar vi oss att se Valencias Rodrigo längst upp i banan – och den mannen ser hyperintressant ut i nuläget!

Det är med andra ord ett fortsatt intressant Spanien vi har framför oss, och räkna med att laget kommer att styra spelet i lördagens fight mot England. Vi alla minns Enriques Barcelona, och det vore därför ingen större överraskning ifall Spanien påminde om just det lagbygget.

England bröt äntligen på den dystra trenden från de tidigare mästerskapet. De tog sig som bekant hela vägen till en semifinal i VM, men vi har fortsatt svårt att acceptera att detta landslaget tillhör de absolut bästa. De ställdes trots allt mot Colombia och Sverige på vägen till en semifinal, och den förstnämnda motståndaren slog de dessutom ut via straffar. Samtidigt var deras gruppspel redan avgjort innan det ens hade börjat. Vi vill helt enkelt se mer av detta England innan vi kan konstatera att de faktiskt är bland de fyra bästa.

De har helt klart något bra på gång, och det blundar vi absolut inte för. Ungdomslandslagen har onekligen bekräftat detta. U20-landslagen vann VM senast, samt att deras U21-landslag tog sig till en semifinal i det senaste mästerskapet. Väl där föll de på straffar. Därför tror vi England bara kommer att bli bättre framöver, men vi rankar fortsatt landslag som Brasilien, Spanien och Belgien högre än England.

Vi är därför inne på att Spanien bör ligga närmre segern i lördagens fight. Nu är alltså Diego Costa inte med, vilket givetvis är ett tungt tapp, och det är också en anledning till att vi väljer bort 1X2-marknaden här. Istället har vi hittat ett intressant odds på asianmarknaden.

Spanien (0,0 asian handicap) – insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – synas till fina 1,83 x insatsen hos spelbolaget Interwetten!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se