Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Skottland - Belgien


Spela!
Datum: Fredag 2018-09-07 20:45
Land: Skottland
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Belgien -1.0 mål
Odds: 1.88
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Sommarens världsmästerskap är minst sagt en bekräftelse på att Belgien absolut ska räknas med i kategorin de bästa landslagen i världen.

Belgien tog fotbollsvärlden med storm i samband med de fina resultaten i världsmästerskapet i sommar. Segern över Brasilien sticker onekligen ut, samt det faktum att man besegrade England, i matchen om tredjepriset. Utöver det, en fin insats sett till över hela VM – och ett kvitto på vad det här landslaget är kapabla till!

På fredagen gästar man Hampden Park, i Skottland och gör det med en förhoppning om att vinna matchen. Roberto Martínez har trots allt tagit ut en riktigt stark trupp till den aktuella landslagssamlingen, och det är väl egentligen det faktum att Kevin De Bruyne inte är med som sticker ut. Belgaren har som bekant åkt på en knäskada, och förväntas missa två till tre månaders spel.

Givetvis är KdB en viktig pusselbit i Martinez Belgien, men det är samtidigt ett svagare motstånd man ställs mot, och det finns gott om fina ersättare i detta landslaget. Hazard, Lukaku, Mertens m.fl. är uttagna, och deras fina egenskaper, tror vi fäller avgörande för utfallet i den här fighten.

Skottland är ett hårt arbetande kollektiv som i princip aldrig går halvhjärtat in för något. Därför utgår vi från att de jobbar på under 90 min, oavsett omständigheter. Men det råder inga som helst tvivel om att detta landslaget saknar den kvalitén Belgien har i sin trupp. Majoriteten av spelarna i den skotska truppen spelar till vardags i den skotska ligan, i klubbar som Celtic, Rangers, Aberdeen, Kilmarnock och bland annat Heart of Midlothian. Och därför bör det trots allt råda klasskillnad när Skottland och Belgien gör upp en seger.

Vinner med två mål..

Belgiens fina resultat i VM tror vi boostar igång detta landslaget här framöver. Nu är det onekligen bekräftat att de tillhör kategorin de allra bästa landslagen. Därför tror vi Belgien kommer att gå bra framöver, i UEFA Nations League, men även i det stundande EM-kvalet. Och väl i EM blir Belgien per automatik en favorit på förhand.

Vi är inne på att Skottland kommer att stå upp bra under första 30. De jobbar som sagt väldigt hårt, och så länge de har krafter så kommer de att göra det jobbigt för Belgien. Men ju längre in på matchen vi kommer, så är vi övertygade om att detta spelskickliga Belgien kommer att trötta ut sitt motstånd. De spelar trots allt en väldigt fin fotboll, och varierar stort i sin offensiv. Det tror vi fäller Skottland.

Vi har redan tidigare fått se prov på den belgiska offensiven, i de olika kvalspelen, samt i mästerskapen. Vi utgår ifrån att de fortsätter prestera, och därför tror vi de har en fin chans till att besegra Skottland med två baljor, eller fler. Asianmarknaden är därför av intresse!

Väl där synas Belgien -1.0 mål (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till mycket fina 1,88 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se