Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige U21 - Ungern U21


Spela!
Datum: Fredag 2018-09-07 18:30
Land: Sverige
Liga: U21 EM - Kval
Spel: Sverige -1.0 mål
Odds: 1.95
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

Nu återstår endast tre matcher att spela om för Sveriges U21 – vinst är ett måste mot Ungern ifall direktplatsen till EM är av intresse!

Det svenska U21-landslaget har onekligen haft en fin period under de senaste åren. Efter att ha vunnit EM 2015 i Tjeckien och höjt den svenska fotbollen till skyarna, gick det mindre bra i Polen två år senare. Som bekant blev det ett urtåg redan i gruppspelet.

Idag infinner sig U21-landslaget mitt uppe i ett kvalspel, som är tänkt att ta de till EM i Italien och San Marino 2019. Sju matcher har spelats, och Sverige infinner sig – tillsammans med Belgien – på en första plats i tabellen. Högst troligt avgörs allt i den absolut sista omgången, då Sverige ställs mot just Belgien. Vinner Sverige gruppen, slipper de som bekant playoff.

Sverige är onekligen beroende av en trepoängare på fredagen. Belgien ställs mot jumbon Malta i samma omgång – och Malta har alltså förlorat samtliga matcher i gruppspelet. Därför utgår vi per automatik från att Belgien inkasserar en trepoängare. En minst sagt livsviktig match för Sveriges del.

Sverige är stora favoriter till att besegra Ungern, men det finns samtidigt inget utrymme för underskattning. Mötet mot Sverige är Ungerns sista chans till att nå ett EM, och vi kan därför förvänta oss att se ett heltaggat landslag på fredagen. De infinner sig på en tredjeplats i gruppen och har endast noterats för ett nederlag så här långt. Senast Sverige och Ungern ställdes mot varandra slutade matchen oavgjort, men på fredag råder andra förutsättningar, Sverige spelar på hemmaplan.

Asianmarknaden testas..

Som vi tidigare lyfta fram så har Ungern endast en förlorat en kamp i gruppspelet så här långt. Dock sticker de siffrorna minst sagt ut, då man förlorade mot Belgien med hela 3-0. Ungern spelade dessutom oavgjort mot Turkiet på bortaplan, och det enda laget man besegrat på resande fot är fortsatt Cypern.

Hemmaplansfördelen väger onekligen tungt i det här mötet. Sverige har vunnit båda sina fighter i Sverige, och har dessutom en väldigt fin målskillnad, 7-1. Vi är därför övertygade om att de kontrollerar den här fighten. Ungern måste trots allt vinna för att ens ha en chans att nå ett playoff, och därför utgår vi från att de kommer blottlägga försvaret ju längre in i matchen vi kommer.

Dessa förutsättningar tror vi passar det svenska landslaget mycket bra. De har en bra offensiv i Isak, Jordan Larsson och bland annat Asoro. Den förstnämnda är dessutom högst troligt väldigt revanschsugen, i och med den knappa speltiden han fått i Dortmund, men även för att han missade den senaste landslagssamlingen. Mittfältet kommer högst troligt att bestå av Saletros, Rakip och Hallberg – spelare som bör vinna mittfältskampen mot Ungern.

Matchen går av stapeln på västkusten, och mer exakt i Falkenberg på Falcon Alkoholfri Arena. Vi synar Sverige -1.0 mål (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till fina 1,95 x insatsen hos spelbolaget Interwetten. 2-0? Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se