Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Portugal - Kroatien


Spela!
Datum: Torsdag 2018-09-06 20:45
Land: Portugal
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Kroatien +0.25 mål
Odds: 1.80
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Hela 100.00 gånger pengarna på Sverige-vinst mot Österrike. Ta del av erbjudandet här: Betfair-Österrike-Sverige och ange kod: ZFBMEQ - vid registrering.

Ett flertal spelare från båda läger har tackat nej till den aktuella samlingen, men det råder inga som helst tvivel om att läget i Portugal är mer påtagligt.

Portugal misslyckades som bekant stort i världsmästerskapet i Ryssland i sommar. Urtåget blev ett faktum redan i åttondelsfinalen, och givetvis hade landet hoppats, samt trott på ett betydligt bättre resultat – speciellt med tanke på att man trots allt vann EM 2016.

Ronaldo & Co åstadkom med andra ord inte allt för mycket under VM. Ronaldo hade en monstermatch mot Spanien, men sedan var faktiskt Portugal illa ute, både mot Marocko och Iran. Faktum är att Portugal endast var ett ynka mål ifrån, att redan åka ut ur gruppspelet. Vi alla minns det avgörande mötet mot Iran, och mer exakt friläget som Mehdi Taremi missade långt in i tilläggstiden. Och det tycker vi sammanfattar kvalitén i det portugisiska landslaget.

Inför mötet mot Kroatien är Portugal dessutom rejält försvagade. Spelare som Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Nani, Moutinho, Joao Mario, Bruno Alves, Fonte och Semedo kommer alltså inte till spel på torsdagen. De är inte ens uttagna i truppen, och det tror vi påverkar Portugals insats väldigt mycket. Det är trots allt spelare som brukar spela en avgörande roll i Portugals matcher.

Kroatien överraskade en hel fotbollsvärld i sommar när de tog sig hela vägen till en VM-final. Men det rådde samtidigt inga som helst tvivel om att den här truppen hade potential. Det kroatiska landslaget hade trots allt en drös med världsklasspelare i truppen – och att de kunde spela fin fotboll, visste vi redan på förhand. Det handlade enbart bara om huruvida de skulle få till det, eller inte.

Klar fördel Kroatien..

Spelare som Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic och Brozovic är alltså uttagna till torsdagens match. Šime Vrsaljko och Vida likaså. Dock kommer Lovren inte till spel, och det är givetvis ett stort tapp för detta Kroatien, som upplevde sina stora framgång i sommar mycket tack vare den kroatiska mittbacken. Dock anser vi Portugals tapp väga tyngre, vi alla vet hur mycket Ronaldo betyder för det här laget – och hans frånvaro tror vi fäller avgörandet för utfallet i den här fighten.

I våra ögon är Kroatien i grund och botten det bättre laget här. De känns betydligt mer trygga i sitt spel, och är dessutom spelskickligare än Portugal. Sedan har de dessutom med sig enormt mycket självförtroende från i sommar, och det tror vi bara får de att växa framöver.

Vi väjer dock bort 1X2-marknaden, och till stor del beror det på Portugals hemmaplansfördel. Det är sällan portugiserna förlorar här, därför känns asianmarknaden som det bättre alternativet – och väl där plusspelar vi Kroatien!

Kroatien (+0,25 asian handicap) – vinst på halva spelet vid ett oavgjort resultat – synas till helt klart godkända 1,80 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till LeoVegas för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se