Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

AIK - BK Häcken


Spela!
Datum: Lördag 2018-09-01 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Häcken är inne i en mycket bra period med fyra raka segrar, samt 15(!) gjorda mål – kan de rasera AIK:s nolla i förlustkolumnen?

AIK har fortsatt – efter 19 omgångar in i seriespelet – inte förlorat en enda match i Allsvenskan 2018. Det är ett sanslöst facit, och mäkta imponerande från deras sida. Vi måste gå tillbaka till den 10 augusti 2017 för att hitta deras senaste förlust i Allsvenskan, då föll man mot Göteborg på Gamla Ullevi.

Det innebär alltså att AIK nu radat upp 31 raka matcher, utan att förlora en fight. Wow, minst sagt. Ligaguldet är nu inte långt bort, men det gäller att bibehålla formen med tanke på att Hammarby endast placerar sig två poäng bakom i tabellen. Och det är minst sagt ett bra läge till att dryga ut avståndet ner till Hammarby i den här omgången. På söndag spelas som bekant Stockholmsderbyt mellan Hammarby och Djurgården.

Tittar vi närmre på AIK:s resultat här på Friends Arena, så kan vi konstatera att laget endast tappat poäng vid två tillfällen. Åtta segrar och två oavgjorda resultat är facit, men trots detta, tror vi alltså Häcken kan ställa till det för hemmalagets del. De är minst sagt inne i en bra period också.

BK Häcken kommer som sagt närmst från fyra raka segrar i Allsvenskan men det är inte enbart vinsterna som sticker ut, utan det är snarare antal gjorda mål som Häcken gjort, som gör det. De har noterats för sanslösa 15 mål – senast stänkte man dit 6 baljor mot BP. Och för cirka tre veckor sedan besegrade man Djurgården med hela 5-0. Det är med andra ord ett formstarkt BK Häcken som kommer på besök till Friends Arena – och visst bör de kunna göra det jobbigt för AIK?

Mål åt båda håll?

Defensiven har varit ett av AIK:s främsta vapen i jakten på ligaguldet. Faktum är att laget endast släppt in 11 mål så här långt in på säsongen. Häcken ligger tvåa på 17, och för att jämföra med en annan titelkandidat, Hammarby, så kan vi konstatera att de släppt in 20.

På Friends Arena landar siffran på fem, alltså 5 insläppta mål på 10 spelade matcher. Det är minst sagt ett bra resultat, men nu ställs AIK mot Allsvenskans kanske bästa offensiv, åtminstone i nuläget – där bland annat Paulinho influerar. Brasilianaren toppar skytteligan i Allsvenskan på 14 gjorda mål, och har dessutom nätat i fyra raka matcher. Alexander Jeremejeff har noterats för tre baljor på de två senaste omgångarna.

Det finns med andra ord kvalité i Häckens offensiv, och vi är dessutom någorlunda övertygade om att Häcken nu är väldigt sugna på att sätta stopp för AIK, och deras fantastiska svit. Därför förväntar vi oss att se ett heltaggat bortalag i den här fighten.

Med detta sagt, så tror vi samtidigt på en någorlunda tillknäppt tillställning – åtminstone under första 45. Men sedan tror vi det öppnar upp sig en aning, och då förväntar vi oss att se en matchbild, med målchanser åt båda håll. Därför testar vi en slant på; Båda lagen gör mål – Ja, till exakt dubbla degen hos spelbolaget Bethard!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se