Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Hannover - Dortmund


Spela!
Datum: Fredag 2018-08-31 20:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Spel: Dortmund -1.0 mål
Odds: 2.03
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Borussia Dortmund övertygade stort i premiären när de mycket komfortabelt besegrade sitt motstånd med tre baljor – noteras för ny seger på fredagskvällen?

Dortmund spände musklerna direkt i premiären när de krossade Leipzig med hela 4-1 inför de egna supportrarna. En stark start, och ett kvitto på att Dortmund menar allvar den här säsongen. Det var dessutom ett tydligt ställningstagande till att man är nummer 2 i Tyskland – trots att bara en omgång är spelad.

Det tillhör inte direkt vanligheterna att Dortmund spenderar mer än de säljer för. Men i sommar så har klubben bevisligen gjort ett undantag. De har spenderat uppåt mot 750 miljoner kronor på spelare som Diallo (Mainz), Delaney (Werder Bremen), Witsel (TJ Quanjian) och Wolf (Eintracht Frankfurt). Och tre av de fyra namnen fanns med direkt från start i premiären, samt att den sist nämnda fick göra ett inhopp.

Dock är det ett av nyförvärven som sticker ut, och vi syftar givetvis på Witsel som för ett par år sedan jagades av i princip samtliga storklubbar i Europa. Belgaren valde dock att vara kvar i Zenit, där han till slut tillbringade fem år. Och det rådde inga som helst tvivel om att Witsel prioriterade ett stort lönekuvert. Det bekräftade han onekligen i och med flytten till TJ Quanjian i Kina. Men väl där blev han alltså bara kvar ett i år innan Dortmund hörde av sig.

Och i våra ögon är detta en riktig klassvärvning från Dortmunds sida. Witsel har redan efter ett par spelade matcher visat sitt värde, och är en stor anledning till att Dortmund spelar kvar i den tyska cupen. Han hamnade dessutom i målprotokollet, för andra matchen i rad, när Dortmund krossade Leipzig. Med sitt 3-1-mål, precis innan halvtid, satte han punkt för matchen. Därför är vi också övertygade om att Dortmund har ett fint år framför sig.

Asianmarknaden intressant..

Hannover 96 agerade nykomling i Bundesliga under fjolårets säsong, och de fick – till många stora förvåning – en flygande start på säsongen 17/18. Efter fyra spelade omgångar infann de sig i topp av tabellen, men ju längre in på säsongen man kom, blev det av naturliga skäl tuffare och tuffare. Till slut noterades Hannover för en 13:e plats i tabellen – bara 6 poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Det får trots allt anses vara ett godkänt resultat för en klubb av Hannovers kaliber. Laget tillhör inte direkt skaran de bästa fotbollsklubbarna i Bundesliga, och vi förväntar oss därför ett liknande utfall under säsongen 18/19.

I premiären mäktade man med ett oavgjort resultat mot Werder Bremen på bortaplan. Ett helt klart godkänt resultat, men på fredagen höjs svårighetsgraden åtminstone ett par snäpp. Och här kommer Hannover få det tufft. Det är en helt klart stor uppgift de har framför sig när de ställs mot Dortmunds superoffensiv. Och som bekant har Dortmund även fått in Paco Alcácer från Barcelona i dagarna – och tillsammans med Reus, Pulisic, Witsel kommer det att gå undan.

Vi väljer därför att testa en slant på; Dortmund -1.0 (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till grymma 2,03 x insatsen! Oddset finner ni hos Bet365.

Odds 2.03 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se