Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Salzburg - Röda stjärnan


Spela!
Datum: Onsdag 2018-08-29 21:00
Land: Österrike
Liga: Champions League - Kval
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

0-0 i Belgrad innebär att österrikiska Salzburg nu har halva foten inne i gruppspelet i Champions League. Löser de ett avancemang på onsdag?

Red Bull Salzburg har aldrig tidigare lyckats ta sig hela vägen fram till ett gruppspel i Champions League. Klubben har vid ett flertal tillfällen varit väldigt nära, och åkte bland annat ut mot Malmö FF i playoff 2015. 2016 var man framme vid ett playoff igen, men då visade sig Dinamo Zagreb vara steget större, och fjol blev urtåget ett faktum redan i den tredje kvalrundan.

Men idag, efter ett flertal år under självaste Red Bull, så är klubben högst troligt redo för gruppspelet. Vi fick redan i fjol bevittna den österrikiska klubben spänna musklerna i Europa League-slutspelet. De räckte fram hela vägen till en semifinal i turneringen. Väl framme i semifinal mot Marseille blev urtåget ett faktum efter förlängning. Givetvis tungt, men samtidigt var bedriften en bekräftelse på att laget har något bra på gång.

Salzburg har nu även fått en fin start på säsongen 18/19. I ligaspelet har man gått rent och alltså noterats för fem raka segrar, samtidigt som man ännu inte släppt in ett mål i kvalspelet till Champions League. Noll förluster är ett faktum, samtidigt som man lyckats hålla nollan intakt, i sex av åtta möten. Det är med andra ord ett formstarkt Salzburg som tar sig an Crvena Zvezda. Och efter 0-0 i Serbien, talar nu det mesta för att Salzburg skriver ny historia på onsdag.

Crvena Zvezda, också kända som Röda Stjärnan, har haft en betydligt tuffare resa genom kvalet. I den första- samt andra kvalrundan löste man ett avancemang relativt enkelt, men i den tredje, så var avancemanget bevisligen hotat. Det krävdes förlängning i det andra, och avgörande mötet mot Trnava (från Slovakien) för att en plats i playoffet skulle bli säkrad. Därför utgår vi från att man får det tufft mot Salzburg på onsdag.

Prio ett är försvarsspelet..

Crvena Zvezda är väl medvetna om att de är steget mindre i den här fighten. Rent ekonomiskt och truppmässigt är det stora skillnader mellan dessa två läger, och därför utgår vi från att serberna fokuserar på försvarsspelet. Förvisso har den serbiska klubben fått en flygande start på säsongen i den inhemska ligan, men i samband med att man ställs mot Salzburg, så höjs onekligen svårighetsgraden.

Vi ska dock lyfta fram Crvena Zvezda för deras försvarsspel. Serberna är i princip alltid fläckfri längst bak i banan, och vi fick det onekligen bekräftat i Europa League-spelet i fjol. Laget tog sig hela vägen fram till slutspelet, det efter att ha släppt in 2(!) mål i gruppspelet. Då hade man bland annat Arsenal och Kön i gruppen.

Det kommer därför att krävas något extra från Salzburgs sida om man ska lyckas bryta ner serbernas försvar. Och just av den anledningen väljer vi att bortse från 1X2-marknaden. Spelvärdet är inte tillräckligt intressant på Salzburg, samtidigt som vi anser Crvena Zvezda ha minimala chanser till att vinna på Red Bull Arena.

Istället finner vi spelet; under 2,5 mål i matchen, vara väldigt intressant. Det kommer att vara en jämn fight, och högst troligt sticker inte siffrorna iväg i och med Crvena Zvezdas förmåga till att försvara sig. Underspelet synas därför till fina 1,75 x insatsen hos spelbolaget Interwetten!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se