Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

MOL Vidi - AEK


Spela!
Datum: Onsdag 2018-08-22 21:00
Land: Ungern
Liga: Champions League - Kval
Spel: AEK vinner & Håller nollan
Odds: 3.00
Bolag: Rizk

Rekarens Spelmotivering

AEK Athen reser till Ungern för spel mot Videoton FC – och här tror vi oss ha hittat ett riktigt fint spel till tre gånger pengarna! Matchstart: 21:00.

Ungerska Videoton visade sig vara steget större än Malmö FF i den tredje kvalrundan. Som bekant var Malmö favoriter inför det dubbelmötet, men med hjälp av ett bortamål kunde ungrarna ta sig vidare till playoff. Nu höjs onekligen svårighetsgraden för Videotons del, som alltså aldrig tidigare spelat i Champions League!

MOL Vidi FC, som numera klubben heter efter ha bytt namn för cirka tionde gången, kliver in i onsdagens fight som stor underdog. Samtliga säkerhetsåtgärder kommer att tas i det här dubbelmötet, det är vi övertygade om. En avvaktande inledning från hemmalagets sida är därför att vänta. Försvarsspelet kommer att prioriteras, vilket bevisligen har gett bra utdelning tidigare. Laget har hållit nollan intakt, i tre av sina fyra senaste kvalmatcher i Champions League.

Den grekiska ligan drar igång först i helgen, vilket innebär att AEK Athen bara har två tävlingsmatcher i bagaget inför onsdagens möte. Dock ska det poängteras att grekerna i grund och botten är det bättre laget här, och de gav onekligen ett styrkebesked när de slog ut Celtic i den tredje kvalrundan. Trots en utvisning på Celtic Park lyckades de få med sig ett oavgjort resultat, och avgjorde sedan dubbelmötet på hemmaplan.

AEK Athen vann som bekant den grekiska ligan i fjol, och det var främst tack var en stabil defensiv de i slutändan stod där som mästare. De grekiska lagen är överlag väldigt bra på att spela försvarsspel, och det är fortsatt något som lever kvar sedan Greklands sensation i EM 2004. Vi utgår därför ifrån att AEK Athen bör ha väldigt goda chanser till att spika igen på onsdag.

Kombinationsspel till 3,00x

AEK Athen nådde hela vägen till ett slutspel i Europa League i fjol, och det gjorde man bland annat genom att nolla Milan i gruppspelet, två gånger om. I ligaspelet släppte man endast in 12(!) mål på 30 spelade omgångar, och det är onekligen en siffra som minst sagt bekräftar att deras defensiv håller en väldigt hög kvalité.

Nu släppte AEK Athen förvisso in två baljor mot Celtic i den senaste kvalrundan, men det är samtidigt relevant att poängtera att svårighetsgraden faktiskt sänks i playoffet. Videoton är helt klart ett sämre motstånd än Celtic, och lägg där till det faktum att den ungerska klubben endast noterats för två mål, på de fyra senaste matcherna i CL-kvalet.

Därför konstaterar vi ytterligare en gång att AEK Athen bör ha väldigt goda chanser till att nolla sitt motstånd på onsdagskvällen. Med detta sagt, så tror vi även grekerna går segrande ur fighten. De kan helt enkelt inte missa den här möjligheten, och målsättningen är tydlig; att ta sig hela vägen till gruppspelet i Champions League.

AEK Athen vinner och håller nollan känns därför som ett riktigt bra spel här. Kombinationsspelet betalar skyhöga 3,00 x insatsen och är helt klart värt en slant. Oddset finner ni hos det helt nya spelbolaget, Rizk Sport!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se