Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Real Madrid - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Onsdag 2018-08-15 21:00
Land: --
Liga: Super Cup
Spel: att vinna trofén
Odds: 1.80
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Idag erbjuds det hela 12.00 gånger pengarna på Real-vinst eller 16.00 på Atletico Madrid. Du väljer själv - registrera dig och läs mer här: Betfair-RealMadrid-AtleticoMadrid och ange kod: ZFBMEC - vid registrering.

Champions League-vinnaren Real Madrid ställs mot Europa League-vinnaren Atletico Madrid i Tallinn, Estland på onsdag! Matchstart: 21:00.

Real Madrid noterades för sin tredje raka Champions League-titel i fjol, och sin fjärde titel på de fem senaste åren. Ett mäktigt resultat på alla sätt och vis, och vi är helt övertygade om att det kommer att dröja ett bra tag tills en klubb upprepar samma bedrift.

De flesta är dock överens om att Real Madrid inte är favoriter till att vinna Champions League den här säsongen. De kliver in i säsongen 18/19 utan en viss portugis, och givetvis kommer Ronaldos målproduktion att saknas när de stora matcherna vankas i slutspelet. Det är dock högst troligt ett mer samspelt Real Madrid vi kommer att få bevittna. Att spelare som Asensio, Bale och Isco får mer utrymme är givetvis en intressant aspekt av det hela.

Real Madrid har minst sagt sett intressanta ut under försäsongen. Bortsett från det första mötet mot Manchester United, så har man vunnit samtliga möten – mot Juventus, Roma och Milan. Och det är just Asensio, Isco, Bale men även Benzema som klivit fram. Det är inte enbart det faktum att de grabbarna gjort mål som vi grundar det påståendet i, utan Real Madrid spelar onekligen en annorlunda fotboll utan Ronaldo. Förtroendet är större för andra spelare i laget, vilket innebär att bollen inte alltid spelas till Ronaldo. Det tror vi gynnar Real Madrid i år.

En annan oerhört viktigt pusselbit är det faktum att Modric valde att stanna i klubben. Kroaten ryktades i princip vara klar för Inter, men för Perez var en sådan övergång helt utesluten. Real Madrid-presidenten valde då att höja Modrics lön, vilket var tillräckligt nog för att få honom att stanna. Kovacic och högerbacken Hakimi har som bekant lånats ut till Chelsea, respektive Dortmund.

Intressanta nyförvärv – i båda läger..

Atletico Madrid blir som vanligt väldigt intressanta att följa, det är minst sagt en förstärkt trupp vi tittar på idag. Diego Simeone har fått in spelare som Lemar (Monaco), Kalinic (Milan), Rodri (Villarreal) och bland annat Gelson Martins från Sporting Lissabon. Och vi konstaterar direkt, vilken bredd! Räkna därför med att Atletico Madrid utmanar på samtliga tre fronter i år, i ligaspelet, CL-spelet och i cupspelet.

Atletico Madrid har som bekant även de deltagit i Champions Cup i sommar, och väl där ställdes man mot Arsenal, PSG och Inter. Oavgjort, förlust och ytterligare en förlust blev facit, men som vi alltid påpekar, man ska inte dra allt för stora slutsatser från dessa träningsmatcher. Men det är samtidigt relevant att lyfta fram det faktum att Real Madrid sett betydligt piggare ut.

Vad kan vi då förvänta oss för matchbild på onsdag? Atletico Madrid infinner sig trots allt på banan, och vi är sedan tidigare bekanta med Simeones spelfilosofi. Real Madrid kommer därför att ha majoriteten av bollinnehavet, samtidigt som Atletico Madrid kommer att försvara sig bra. Det vågar vi skriva under på direkt. Men vad blir då utfallet?

Vi är trots allt positivt överraskade av Real Madrids försäsong, och tycker att de har bjudit på ett flertal bra aktioner som i sin tur lovar gott inför framtiden. De har dessutom vunnit tre raka fotbollsmatcher, samtidigt som Atletico endast vunnit en fight på de fem senaste – mot Cagliari med 1-0. Vi väljer därför att syna; Real Madrid att vinna trofén – Ja, till fina 1,80 x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Spelet sitter alltså även om Real Madrid vinner efter straffar. Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se