Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Östersund - Kalmar


Spela!
Datum: Söndag 2018-08-12 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 1
Odds: 1.76
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Ett grymt erbjudande i dagens supermatch mellan Arsenal och Man City. Görs det ett mål i matchen? Spela i så fall till 6.00 gånger pengarna. Läs mer & registrera dig här: Betfair-Arsenal-ManCity och ange kod: ZFBMEA - vid registrering.

Östersund infinner sig i strålande form inför söndagens fight mot Kalmar! 22 poäng är ett faktum på de 8 senaste omgångarna i Allsvenskan.

Efter en svag start på säsongen 2018 så har Östersund onekligen vaknat till liv igen! Dagens Östersund påminner äntligen om det Östersund som under fjolåret stod för en fantastisk resa i Europa League – och man gör det efter att ha tappat ett flertal högklassiga fotbollsspelare. Imponerande!

Faktum är att Östersund inte förlorat ett möte i Allsvenskan, sedan i början på maj månad. Det innebär att man radat upp nio raka förlustfria matcher, sju av dem är dessutom segrar! Ett minst sagt fantastiskt resultat, som nu placerar Östersund på en fin fjärde plats i tabellen – sex poäng bakom både AIK Solna och Hammarby!

Det är med andra ord positiva tongångar som råder i Östersund-lägret inför söndagens fight mot Kalmar FF. Och vi vet sedan tidigare att Östersund trivs som allra bäst på Jämtkraft Arena – faktum är att laget jagar sin femte raka seger på hemmaplan. Och är det minst sagt mycket som talar för att man löser tre pinnar!

Kalmar inledde som bekant säsongen 2018 urstarkt, vilket resulterade i att de – åtta omgångar in i seriespelet – infann sig bland de tre, fyra främsta i tabellen. De goda resultaten har dock uteblivit under de senaste veckorna, och nu är istället en åttonde plats i tabellen ett faktum. Nu vann förvisso Kalmar senast, men innan dess radade man upp tre raka förluster i seriespelet. Och nu väntar ytterligare en tuff uppgift på söndagen.


Att Östersund minskar gapet upp till AIK samt Hammarby under de nästkommande omgångarna finns det mycket som talar för! Spelschemat ser något enklare ut framöver, då man förutom mot Kalmar, ställs mot Göteborg och Sundsvall. Två av tre möten går dessutom av stapeln på Jämtkraft Arena.

Vi är därför inne på att Östersund bör ha goda chanser till att noteras för en fjärde raka seger på söndag. Det är onekligen frid och fröjd i Östersund-lägret igen, och motivationen är det absolut inget fel på. Laget vill vinna Allsvenskan – och fortsätter på det inslagna spåret, så kan de mycket väl lyckas med bedriften.

Kalmar kommer högst troligt att enbart fokusera på försvarsspelet i den här fighten. De lär falla ner i banan en aning, och de trivs trots allt med att spela fotboll på det viset – speciellt när de infinner sig på resande fot. Men så småningom, så är vi övertygade om att Östersund lyckas bryta ner Kalmar-försvaret.

Därför väljer vi att syna ett odds på 1X2-marknaden! Och självklart är det den raka ettan vi är intresserade av. Vi synar den till mycket fina 1,76 x insatsen hos spelbolaget ComeOn!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se