Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nice - Reims


Spela!
Datum: Lördag 2018-08-11 20:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: 1
Odds: 1.91
Bolag: Nightrush

Rekarens Spelmotivering

Välbekante Patrick Vieria har blivit tilldelad tjänsten som huvudtränare i Nice-lägret! Får fransmannen en bra start på sin session i nya klubben?

Nice har stora förhoppningar om att genomföra en fin säsong 18/19. Efter en mycket fin höst under fjolårets säsong, hamnade man till slut på en åttonde plats i tabellen, och det får trots allt anses vara ett mycket fint resultat med tanke på hur man inledde säsongen 17/18. Nice förlorade alltså sju av sina elva inledande fighter i seriespelet, men lyckades trots ett sådant uselt facit vända på den negativa trenden, och i sin tur rädda säsongen.

Nu hoppas klubben få en betydligt bättre start med Patrick Vieira vid rodret. Fransmannen kommer närmst från att ha tränat New York City i MLS, och tar sig alltså an sitt första uppdrag som tränare för en europeisk klubb. Huruvida hans karriär blir lika fin som tränare, som den var som fotbollsspelare återstår att se. Det är dock per automatik många blickar som riktas mot Nice inför säsongen 18/19, just av den anledningen att Vieira är där.

Nice har under de senaste åren trots allt tagit stora steg, från att ha varit ett klassiskt mittenlag i Ligue 1, så anses de idag vara det självklara laget bakom de fyra största i Frankrike. Vi tänker givetvis på PSG, Monaco, Lyon och Marseille. Och självklart så finns det potential till att nå en top 5-placering i år. Får man bara en bra start på säsongen, så bör man infinna sig någonstans där när vi sammanfattar säsongen 18/19.

Nice bjuds åtminstone på en fin chans till att inleda säsongen starkt, med tanke på det relativt enkla spelschemat i de tre inledande omgångarna. Först ut är nykomlingen Reims, sedan väntar Caen och i den tredje omgången Dijon på hemmaplan. Det är som upplagt för åtminstone 6-7 poäng, något vi tror Nice mycket väl kan fixa!

1X2-tecknet testas!

Stade de Reims är äntligen tillbaka i Ligue 1! De åkte som bekant ut ur den högsta serien säsongen 15/16, men efter att ha vunnit Ligue 2 överlägset i fjol, så är de nu tillbaka. Och Stade Reims är för de som inte vet, en klassisk klubb i Frankrike. De har trots allt vunnit Ligue 1 vid sex olika tillfällen, men det var främst på 50-talet som storhetstiden var ett faktum. Idag lirar man inte längre på samma nivå, men historien lever givetvis kvar. Och klubbens främsta mål i nuläget, är att hålla sig kvar i den högsta serien.

Det är dock en tuff uppgift Reims har framför sig på lördagen. De infinner sig på bortaplan, och ställs alltså mot ett starkt motstånd direkt. De har förvisso förstärkt laget i sommar, och spenderat runt 80 miljoner kronor. Men det är samtidigt spelare som kommer från franska andraligan – som ännu inte testats på den här nivån.

Därför talar det mesta för att Nice går segrande ur lördagens batalj. De är trots allt en etablerad klubb i Ligue 1, och lär dessutom högst troligt ha lärt sig en läxa från fjolårets urusla start på säsongen.

Vi väljer därför att investera i hemmalaget, och spelvärdet finns helt klart på 1X2-marknaden. En Nice-seger betalar i skrivande stund 1,91 x insatsen hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bouns upp till 1500 kr. Lås upp här: Nightrush!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se