Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Marseille - Toulouse


Spela!
Datum: Fredag 2018-08-10 20:45
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: Marseille -1.25 mål
Odds: 1.97
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Få hela 8.00 i odds på Manchester United-vinst mot Leicester i premiären. Läs mer & registrera dig här: Betfair-ManUnited-Leicester och ange kod: ZFBMDY - vid registrering.

Marseille och Toulouse inleder Ligue 1-säsongen 18/19 på Stade Velodrome!

Marseille genomförde en bra säsong i fjol, detta trots att de missade tredje platsen – och i sin tur en möjlighet till att spela Champions League-fotboll säsongen 18/19. Det skiljde dock bara ett poäng upp till Lyon, och målsättningen är desto tydligare den här säsongen – Marseille ska åt en top 3-placering!

Alla som följt Ligue 1 under de senaste åren är väl medvetna om att Marseille brottats med problem. Under säsongen 15/16 slutade klubben först på en 13:e plats i tabellen, något som absolut inte tillhör det normala. Man följde upp den svaga prestationen genom att åtminstone dyka upp bland de fem främsta året efter. Och i fjol blev det alltså en fjärde plats. En tydlig förbättring för varje år med andra ord, och den här säsongen ska man alltså ta ytterligare ett steg.

Och det finns helt klart pontential i den här klubben. Marseille är på alla sätt och vis en storklubb, med en rik historia, och tanken är att man alltid ska vara med och utmana om en top 3-placering. Det kommer de att göra den här säsongen. Marseille har i princip lyckats behålla hela laget från i fjol, och samtidigt lyckats förstärka försvaret genom att ta in Duje Caleta-Car (200 miljoner) från Red Bull Salzburg, samt Jordan Amavi (100 miljoner) från Aston Villa. Man har dessutom fått upp tre intressanta namn från ungdomsakademin i Chabrolle, Marasovic och Perrin!

Hur ser då läget ut i Toulouse-lägret? Inte mycket har förändrats sedan i fjol, och då är samtliga bekanta med det faktum att Toulouse med nöd och näppe höll sig kvar i den högsta ligan. Det krävdes ett kvalspel för att säkra ett nytt kontrakt, och känslan säger att Toulouse kommer att infinna sig i en liknande sits när vi sammanfattar säsongen 18/19. De kommer högst troligt att undvika kvalplatsen, för de är fortsatt ett betydligt bättre fotbollslag än klubbar som Reims, Nimes och Strasbourg, men det här laget lär samtidigt inte skjuta i höjden!

Marseille inleder seriespelet med en seger..

Det går inte att blunda för det faktum att Marseille åkt på en härlig lottning. Besegrar de Toulouse på fredagen, så lär de även högst troligt att vinna sina tre inledande fighter i seriespelet. Det är åtminstone det som förväntas av dem med tanke på att de ställs mot nykomlingen Nimes i den andra omgången, och sedan Rennes på hemmaplan i den tredje.

Med andra ord, perfekta förutsättningar till att inleda säsongen starkt. Och spelare som Payet, Thauvin, Adil Rami, Mandanda, Gustavo, Sanson och N’Jie är alltså kvar i klubben! Thauvin noterades bland annat för 22 mål och 11 assist under fjolårets säsong – och då räknar vi endast med siffrorna i seriespelet. Tvåa i skytteligan, bakom Cavani.

Det är onekligen ett fint lag Marseille har, och vi är helt övertygade om att man besegrar ett svagt Toulouse på Stade Velodrome i premiären. Därför väljer vi att investera i asianmarknaden!

Att Marseille besegrar Toulouse med två mål är högst sannolikt i våra ögon. En balja redan innan halvtid, och det kan mycket väl blir en solid 2-0-seger! Därför synar vi Marseille (-1,25 asian handicap) till mycket fina 1,97 x insatsen hos spelbolaget Bet365!

Odds 1.97 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2018-08-10 00:01

Klockren hemmaseger

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se