Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

RB Leipzig - CS Universitatea Craiova


Spela!
Datum: Torsdag 2018-08-09 18:30
Land: Tyskland
Liga: Europa League - Kval
Spel: RB Leipzig -2.25 mål
Odds: 1.88
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

RB Leipzig har siktet inställt på att nå gruppspelet i Europa League. På torsdagen ska rumänska CS Universitatea Craiova städas av! 18:30.

Det råder inga som helst tvivel kring vilket lag, mellan Leipzig och Universitatea Craiova som är störst favoriter till att ta sig vidare från EL-kvalets tredje runda. Leipzig städade som bekant av BK Häcken oerhört enkelt i den tidigare rundan, och de flesta räknar nu med att mönstret upprepar sig i torsdagens möte när man ställs mot den rumänska klubben, Universitatea Craiova.

RB Leipzig har möjligtvis inte riktigt kommit igång med säsongen 18/19, och faktum är att den tyska ligan inte drar igång förrän i slutet på augusti månad, mer exakt rör det sig om den 26 augusti. Men trots detta besegrade Leipzig alltså Häcken med hela 4-0 på hemmaplan. 4-0-målet stänkte man dessutom dit med en man mindre på banan. Det vittnar onekligen om klasskillnaden som råder mellan Leipzig, och de mindre klubbarna i detta kvalet.

Och här på Red Bull Arena förväntar vi oss ingenting annat än en Leipzig-seger. Coach Ralf Rangnick ställde fram en relativt stark elva i returmötet mot Häcken, där bland annat Emil Forsberg fanns med från start – och han förväntas göra samma sak på torsdag. Det är onekligen viktigt att få igång spelarmaterialet inför premiären av Bundesliga, och dessa kvalmatcherna är det perfekta tillfället att göra det på.

Universitatea Craiova spelar som sagt till vardags i den rumänska ligan. En liga som inte direkt håller samma kvalité längre, som den gjort tidigare. Det är en betydande faktor, men även det faktum att Universitatea Craiova ännu inte lyckats vinna en match i den inhemska serien i år. Tre spelade matcher i serien har resulterat i två poäng, och torsdagens möte mot Leipzig blir dessutom deras första kvalmatch. Att de är en aning ringrostiga är därför något vi utgår ifrån.

Enkel seger att vänta?

Leipzig vill högst troligt avgöra det här dubbelmötet, redan i den första fighten – precis som de gjorde i mötet mot Häcken. Och vi är övertygade om att man lyckas med bedriften. Leipzig är trots allt bättre på varje position, och här på Red Bull Arena ska Universitatea Craiova helt enkelt inte ha en chans.

Vi talar trots allt om en ligatrea från Rumänien, och det faktum att Universitatea Craiova hamnade hela elva poäng bakom ligatvåan Steaua säger väldigt mycket om var Universitatea Craiova står i nivå. De var aldrig ens nära på att utmana om ett ligaguld i fjol, och då skiljer det redan väldigt mycket mellan en klubb som Leipzig och Steaua.

Vi väljer därför att kika närmre på ett odds från asianmarknaden. Att Leipzig vinner torsdagens möte med tre baljor eller fler är något vi förväntar oss. De kommer att sätta in sin högsta växel, direkt från matchstart – och därför tror vi inte Universitatea Craiova lyckas stå emot.

Vårt speltips blir därför Leipzig (-2,25 asian handicap) till mycket fina 1,88 x smeten hos spelbolaget ComeOn! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se