Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

West Brom - Bolton


Spela!
Datum: Lördag 2018-08-04 16:00
Land: England
Liga: Championship
Spel: West Brom vinner & håller nollan
Odds: 2.25
Bolag: WilliamHill

Rekarens Spelmotivering

West Bromwich anses vara stora favoriter till att ta steget upp till Premier League direkt, året efter urtåget ur den högstaligan – inleder med en seger?

Efter en katastrofal säsong i fjol, och det faktum att West Bromwich endast lyckats vinna 6 av sina 47 senaste ligafighter så har vi alla anledningar till att tro på ett stort misslyckande den här säsongen också. Eller? Vi är faktiskt inte helt beredda att sträcka oss så långt, och tror snarare att West Bromwich kan utmana om, åtminstone en playoff-plats till Premier League säsongen 18/19.

Det är trots allt ett steg ner i seriesystemet och trots det faktum att Evans, Foster, McClean, McAuley, Myhill och Yacob samtliga lämnat klubben, så har West Brom fått behålla ett par riktigt bra lirare också. Spelare som högst troligt kommer att prestera i Championship.

Att laget är favorittippat hos spelbolagen säger väldigt mycket om kvalitén i truppen. De flesta spelbolagen är överens om att Stoke är favoriter till att vinna hela ligan, men därefter hittar vi West Bromwich på en andra plats. Reporter Gregg Evans, från Birmingham Mail/Live är åtminstone övertygad om att laget spelar Premier League-fotboll nästa säsong – lika övertygad är även Rich Sharpe på Lancashire Telegraph!

West Bromwich är med andra ord ett lag många starkt tror på inför den nya säsongen, och även vi tillhör den skaran. Och med tanke på motståndet som kommer på besök på lördagen, så bör hemmalaget noteras för en komfortabel trepoängare – trots det faktum att det är en premiär!

Bolton är bottentippade – även i år..

17 av 24 journalister som blivit kontaktade av sporttidningen Football London har sagt sitt! Och samtliga har konstaterat att Bolton åker ut ur Championship säsongen 18/19. Det säger högst troligt allt om var Bolton står inför den nya säsongen, och som bekant var dessutom urtåget nära, redan i fjol. Bolton klarade sig till slut kvar, med ynka två poäng.

Om de konstaterandena inte var tillräckligt tydliga, så kan vi även lyfta fram Boltons resultat på resande fot i fjol. Laget lyckades bara vinna en fotbollsmatch – av 23 stycken – på bortaplan. Därför väger hemmaplansfördelen även den tungt här. Och oavsett hur vi än vrider och vänder på det, så är det en West Bromwich-seger vi landar i. Det finns helt enkelt inte mycket som talar för Bolton här.

Det finns dock inget direkt spelvärde på 1X2-marknaden, då en hemmaseger betalar runt 1,44x – hos samtliga spelbolag. Men kombinationsspelet; West Bromwich vinner och håller nollan betalar 2,25 x insatsen hos spelbolaget Williamhill – och känns riktigt bra.

Bolton var trots allt det laget i fjol, som noterades för minst mål på bortaplan – blott 14(!) stycken! Därför blir kombinationsspelet även dagens bästa speltips!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
andante
Användare
2018-08-04 00:18

WBA är väl en av favoriterna att ta steget upp direkt. Kanske att man får en bra start redan i premiären ja. Tycker det är ett okej odds med tanke på att Championship sällan brukar innehålla matcher som rinner iväg målmässigt de första omgångarna.

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se