Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset vecka 31


Spela!
Datum: Söndag 2018-08-05 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: 432 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

-ERBJUDANDE: Hela 30.00 gånger pengarna på Hammarby-vinst! Läs mer & registrera dig här: Betfair-Hammarby-Trelleborg och ange kod: ZFBMDX - vid registrering.

Spelförslag till Europatipset vecka 31! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi givetvis vår rad.

Europatipset tips vecka 31! Veckans kupong bjuder på en härlig mix av fotbollsmatcher, allt ifrån Community Sheild, till den danska ligan – och Allsvenskan! Välkomna!

1. Chelsea – Manchester City

Community Shield på agendan! Chelsea och Manchester City gör upp om säsongens första titel på Wembley. För de som inte är medvetna om vad Community Shield är för tävling, så kan vi bara bekräfta det lite snabbt. Chelsea vann som bekant FA-Cupen i fjol, och Chelsea vann i sin tur Premier League – och därför gör lagen upp i Community Shield, som består av ett möte. Och här är vi inne på att Manchester City helt klart ska ha störst chanser till att vinna. Laget har värvat friskt i sommar, och förstärkt truppen ytterligare. Samtidigt råder det oklarheter kring klubben Chelsea. Det är en klubb som infinner sig i en orolig tid. Om inte det vore nog så är Manchester City det klart bättre laget här. Därför väljer vi att spika City i match nummer ett. 2.

2. Hammarby – Trelleborg

Det är toppen mot botten som gäller när Hammarby tar sig an Trelleborg på Tele2 Arena. Och faktum är att Hammarby nu dessutom fått igång sitt spel igen. Det har resulterat i två raka segrar i Allsvenskan, och de har samtidigt noterats för hela sju mål på dessa två möten. Det är med andra ord det Hammarby vi fick bevittna i inledningen på säsongen, en sprudlande offensiv som är oerhört effektiv. Därför bör Trelleborg inte ha allt för stora chanser på Tele2 Arena den här söndagen. De har trots allt inte vunnit en enda match sedan den 24 maj, och kommer dessutom närmst från en förlust mot just Hammarby på Vångavallen. Det mötet slutade 1-3 till Hammarby. Vi spikar därför ettan i match nummer 2.

3. Örebro – Häcken

Örebro vs Häcken, känns betydligt mer öppen än match nummer ett och två på veckans Europatipset-kupong. Här kan i princip allting hända med tanke på de båda lagens formkurvor. Örebro har radat upp fem raka poängtapp i Allsvenskan, samtidigt som BK Häcken känns slitet, i och med Europa-spelet. De har samtidigt presterat uselt på bortaplan, och i sin tur förlorat sex av åtta spelade matcher. Formen är dessutom under all kritik, då laget endast lyckats gå segrande ur en fight, på de sju senaste omgångarna. Mötet känns därför vidöppet – och vi kan inget annat än att helgardera den här fighten. 1X2.

4. Gefle – IK Frej

Ångestmöte deluxe! Gefle har enbart ett lag under sig i tabellen, samtidigt som IK Frej hittas två placeringar ovanför. Hemmalaget har dessutom redan sex poäng upp till säker mark, vilket helt klart bekräftar att säsongen 2018 blir en fight om överlevnad i Superettan för deras del. Detsamma gäller även IK Frej, och det är helt klart tre viktiga poäng som står på spel i den här matchen. Tittar vi på formläget hos respektive klubb, så kan vi konstatera att IK Frej presterat bättre, men inte tillräckligt bra för att en seger ska vara självklar för deras del. Därför väljer vi att även nyttja en helgardering i match nummer 4. Mötet känns vidöppet – och vi har inte råd att riskera någonting här! 1X2.

5. Eskilstuna – Halmstad

Toppfight i Superettan! Eskilstuna infinner sig i dagsläget tre poäng bakom ligatrean Halmstad i tabellen. Och det här mötet handlar om huruvida Halmstad ska skapa ett gap mellan top 3-klubbarna i Superettan, eller inte. Vid vinst över Eskilstuna drygar Halmstad ut avståndet till sex poäng, och då kommer i princip toppstriden handla om Falkenberg, Helsingborg och Halmstad. Det är med andra ord tre viktiga poäng som står på spel här också, och vi finner faktiskt Eskilstuna som knappa favoriter – i och med deras starka hemmaspel. Laget är fortsatt obesegrade på hemmaplan i Superettan 2018. Och faktum är att Eskilstuna endast förlorat 1 av sina 14 senaste matcher. Formen är med andra ord god. Halmstad har samtidigt endast lyckats vinna hälften av sina matcher på resande fot. Vi väljer därför att trycka in 1X.

6. Leeds – Stoke

Championship är tillbaka på Europatipset-kupongen! Leeds och fjolårets Premier League-klubb Stoke gör upp om tre poäng på Elland Road. Vidöppen fight? Helt klart. Det är trots allt premiäromgång, och givetvis är det svårt att placera de båda klubbarna i nuläget. Hemmaplansfördelen brukar helt klart väga tungt i Championship, men det är samtidigt svårt att helt utesluta en Stoke-seger. Den klassiska gaffeln känns därför bra i match nummer 7 – 1 & 2 klickas in!

7. Odense – Köpenhamn

FC Köpenhamn stod som bekant för en urusel säsong i fjol. Vi minns alla hur överlägsna Midtjylland och Bröndby var i tabellen, och faktum är att Köpenhamn inte hade en chans då. I år kommer de inte att tillåta samma typ av misslyckande, och vi är något övertygade om att de infinner sig i topp när vi sammanfattar den danska säsongen 18/19. FC Köpenhamn inledde dock säsongen genom att förlora i premiäromgången. Då blev säkerligen de flesta något oroliga, men storklubben följde upp det nederlaget genom att besegra Hobro med 3-0 på bortaplan. Och i den tredje omgången (den senaste ligaomgången) vann man över AaB Ålborg med hela 4-0. Därför bör man ha goda chanser till att besegra bottenlaget Odense på söndagen. AaB Ålborg har trots allt endast mäktat med att plocka ett poäng, på de tre inledande omgångarna. Vi spikar därför Köpenhamn i match nummer 7 – trots spel på bortaplan! 2.

8. Bröndby – Nordsjälland

Nordsjälland är mitt inne i ett kvalspel till Europa League, samtidigt som Bröndby kliver in, först i den tredje omgången. Det innebär att hemmalaget är betydligt mer utvilat. Och det är givetvis en faktor att ta hänsyn till inför den här toppfighten i Danmark. Bröndby är dessutom det starkare laget, och infinner sig på en första plats i tabellen – sju poäng tre omgångar in i seriespelet är ett faktum! Av den anledningen – plus det faktum att de spelar på hemmaplan – är också Bröndby stora favoriter till att vinna på söndagen. Men med tanke på att Nordsjälland trots allt undvikit förlust i ligaspelet, samt att söndagens fight är en toppfight, så väljer vi att helgardera det här mötet. 1X blir därför vårt val.

9. Lilleström – Molde

Lilleström ligger pyrt till i den norska högstaligan, då endast målskillnad räddar de kvar på rätt sida av nedflyttningsstrecket. Formen ser heller inte den allt för bra ut, då Lilleström radat upp sju raka poängtapp i seriespelet. Det är därför inte så konstigt att Molde målas upp som stora favoriter i den här fighten. De infinner sig på en tredje plats i tabellen, och tre raka segrar är dessutom ett faktum för deras del. Utöver det, så har Molde noterats för hela 12(!) mål på de 3 senaste omgångarna. Det är minst sagt ett ordentligt utropstecken inför söndagens fight. Att Molde vinner är därför något vi utgår ifrån, men vi väljer trots alla siffror, att även ta med det mittersta tecknet. Vid ett oavgjort resultat rensas kupongen kraftigt! X2.

10. Stabaek – Sarpsborg 08

Ytterligare en vidöppen fight på veckans Europatipset-kupong! Stabaek infinner sig under nedflyttningsstrecket, men har samtidigt endast förlorat en match på hemmaplan. Det är deras usla facit på bortaplan som är huvudanledningen till att de ligger så pass dåligt till i tabellen. Och därför utgår vi från att de mycket väl kan vinna den här fotbollsmatchen. Sarpsborg hittar vi betydligt högre upp i tabellen, mer exakt på en sjätte plats – och i sin tur endast tre poäng ifrån en Europa-plats. Men Sarpsborg har samtidigt endast lyckats vinna två matcher på resande fot, under hela säsongen. Det är därför oerhört svårt att reda ut match nummer 10 – och vårt enda alternativ blir därför en helgardering! 1X2.

11. Strömsgodset – Bodö/Glimt

Strömsgodset infinner sig ett poäng före Bodö/Glimt i den norska ligan. De har i princip presterat likadant, och därför är det onekligen svårt att urskilja lagen. En seger på de fyra senaste omgångarna är ett faktum för Strömsgodset, samtidigt som fyra raka oavgjorda resultat är det för Bodö/Glimt. Därför väljer vi faktiskt att utgå ifrån det mittersta tecknet i match nummer 11. Bodö/Glimt är trots allt det laget som spelat flest oavgjorda matcher i den norska ligan i år, hela 7 stycken – nästan hälften av matcherna! Och vi stannar även där – vi spikar med andra ord det mittersta tecknet! Det är givetvis en chansning, men det är något som behöver göras med tanke på att budgeten inte räcker till! X.

12. Tromsö – Haugesund

Det är endast ett lag i den norska högstaligan som lyckats prestera bättre på hemmaplan än just Tromsö. Laget har plockat hela 19 poäng på 8 spelade matcher här på Alfheim Stadion, samtidigt som Molde noterats för 21 poäng. Värt att lyfta fram är dock det faktum att Tromsö spelat en match mindre. Det är med andra ord ett urstarkt hemmalag Haugesund ställs mot på söndagen. Formen är dessutom bra i Tromsö-lägret, då laget gått segrande ur tre av sina fem senaste fighter. Nu ligger förvisso Haugesund bättre till i tabellen, men det är samtidigt endast två poäng som skiljer lagen åt. Vi väjer därför att spika Tromsö i match nummer 12. 1-0? 1.

13. Vålerengen – Sandefjord

Sandefjord agerar slagpåse i årets upplaga av den norska högsta serien! De har endast mäktat med att plocka sex(!) poäng, det efter att ha spelat hela 16 matcher. Uruselt på alla sätt och vis, och även en bekräftelse på att laget inte håller för spel i den högsta ligan. Närmsta motståndare hittar vi åtta poäng ovanför Sandefjord, och faktum är dessutom att Sandefjord radat upp 14(!) raka poängtapp i seriespelet. Lägg där till att de noterats för två poäng, på de 13 senaste omgångarna. Inget snack om saken i match nummer 13, vi spikar mittenlaget Vålerengen! 1.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Europatipset-kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt – och en storvinst på veckans Europatipset-kupong!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se