Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Trelleborg - Hammarby


Spela!
Datum: Måndag 2018-07-30 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 2
Odds: 1.67
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Hammarby studsade tillbaka till vinnarspåret igen – efter fyra raka segerlösa matcher – i och med segern över Dalkurd senast. Vinner igen på måndag?

Kraftigt boostat odds på Hammarby: Just nu har nya kunder hos Betfair chansen att syna en Hammarby-seger till otroliga 8,00 x insatsen! Läs mer om erbjudandet här: Betfair-Trelleborg-Hammarby och ange kod: ZFBMDV - vid registrering.

Den Allsvenska toppstriden blir allt mer intressant för varje omgång som spelas. Hammarby har fortsatt första platsen i Allsvenskan helt i sina egna händer, trots det faktum att de placerar sig sex poäng bakom ligaettan AIK. Som bekant så har Hammarby spelat två möten färre än rivalen, och det innebär självklart att tre poäng är ett måste för Hammarbys del på måndagen.

Precis som vi nämner i ingressen så noterades Hammarby för en mycket viktig trepoängare efter att ha besegrat Dalkurd med 4-1 i den senaste ligaomgången. De fyra omgångarna innan det resulterade endast i två poäng vilket onekligen öppnar upp för ett starkt AIK.

Segern över Dalkurd boostar högst troligt igång Hammarby-spelarna inför mötet mot Trelleborg. Trots spel på bortaplan, så kommer de givetvis att gå för en trepoängare. Och vi har som bekant redan tidigare sett prov på Hammarbys fina offensiv – och den får Trelleborg se upp med på måndagen.

Trelleborg placerar sig pyrt till i tabellen, mer exakt på en kvalplats till Superettan. De har endast lyckats samla på sig 12 poäng efter 14 spelade omgångar – och det mesta tyder självfallet på att Trelleborg får fightas för sin överlevnad den här säsongen. Varje poäng är viktig framöver, och därför utgår vi från att laget inleder väldigt defensivt, speciellt mot ett så pass offensivt Hammarby. 24 maj var senast Trelleborg vann en fotbollsmatch, på hemmaplan mot Brommapojkarna. BP har dessutom förlorat samtliga matcher på bortaplan i Allsvenskan – 8 raka förluster.

Hammarby vinner!

Trelleborg föll ihop som ett korthus i den senaste omgången när Östersund redan efter 11 minuters spel ledde matchen med hela 3-0. Det bekräftar onekligen var Trelleborg står idag. De är steget för små för att kunna undvika en bottenfight.

Till och med på Vångavallen så har Trelleborg haft oerhört svårt med att undvika förluster. Av sju möten har man förlorat fem stycken, och därför tror vi heller inte man räcker till på måndagen. Svårighetsgraden höjs onekligen ett par snäpp när Hammarby kommer på besök – ett Hammarby som alltså närmst kommer från en storseger.

Vi tror med andra ord på att Hammarby löser en trepoängare på måndag. Trelleborg släpper in alldeles för mycket mål, och det tror vi fäller dem i det här mötet också. Hammarby har trots allt gjort 30 mål så här långt in på säsongen.

Vi synar den raka tvåan till helt klart godkända 1,67 x insatsen hos spelbolaget ComeOn! 1-2/3? Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se