Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

CFR Cluj - Malmö FF


Spela!
Datum: Tisdag 2018-07-24 18:00
Land: Rumänien
Liga: Champions League - Kval
Spel: Malmö FF +0.5 (X2)
Odds: 1.80
Bolag: Nightrush

Rekarens Spelmotivering

Malmö FF besegrade FC Drita med sammanlagda 5-0 i den första kvalrundan. Svårighetsgraden höjs ett par snäpp på tisdag – upp till bevis Malmö!

Malmö FF gjorde det som krävdes i dubbelmötet mot FC Drita, och det var inte direkt någon som förväntade sig något annat från de två fighterna, än att Malmö FF enkelt skulle segra i båda. Det rådde total klasskillnad, både i Malmö samt i Mitrovica, i Kosovo. Och som bekant fick klubblagsfotbollen i Kosovo Europa-licens så sent som under fjolårets säsong, och därför höjs onekligen svårighetsgraden på tisdagen.

Nu väntar rumänska CFR Cluj i den andra rundan, och det kommer att krävas ett 100-procentigt jobb från Malmös sida ifall det ska vara något tal om ett avancemang nästa vecka. Den inhemska serien i Rumänien har alltid varit stark, och bara för några år sedan hade de en direktplats till Champions League. Den har de dock blivit av med med tanke på att resultaten försämrats ute i Europa, men att underskatta Cluj på tisdag vore en förödande grej att göra.

Hur ser då formen ut i Malmö-lägret inför tisdagens kamp? De har åtminstone inte förlorat en fotbollsmatch sedan den 16 maj, vilket innebär att Malmö radat upp sju raka förlustfria matcher. Man har dessutom gått segrande ur fyra av sina fem senaste matcher, och det oavgjorda resultatet mot Östersund är fortsatt deras enda poängtapp sedan uppehållet.

Formen ser med andra ord bra ut, och vi drar inte allt för stora slutsatser från det faktum att man möjligtvis inte sett lika överlägsna ut i år, som under fjolårets säsong. Malmö FF behöver bara börja vinna fotbollsmatcher, och på så vis få tillbaka vinnarmentaliteten i truppen – och det är de onekligen på väg att göra igen. Det tror vi gynnar de gott inför mötet mot Cluj på tisdag.

Löser minst oavgjort?

CFR Cluj är i skrivande stund Rumäniens starkaste klubb. De vann den rumänska ligan under fjolårets säsong, ett poäng före Steaua Bukarest. Det var deras första ligatitel sedan 2012, och blott deras fjärde i historien. Steaua Bukarest är som bekant Rumänien mest framgångsrikaste klubb med 26 ligaguld.

Tisdagens CL-fight mot Malmö FF är CFR Clujs blott andra tävlingsmatch på tre månader. Den rumänska fotbollen har som bekant uppehåll under sommaren, precis som de allra största ligorna i Europa. Och det är givetvis en stor nackdel för Cluj inför tisdagens fight. De lär vara en aning ringrostiga, vilket vi redan fick bevittna i ligapremiären i fredags. Cluj fick endast med sig ett oavgjort resultat mot ett klassiskt mittenlag i Botosani på hemmaplan.

Vi har därför alla anledningar till att tro på Malmö FF i tisdagens fight, och är inne på att de minst löser ett oavgjort resultat. Truppen är intakt, och spelare som Rosenberg och Strandberg är dessutom inne i en bra period just nu.

Vårt speltips blir därför Malmö FF +0.5 (som är desamma som X2) till mycket fina 1,80 x insatsen hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus upp till 1500 kr. Lås upp här: Nightrush!. 1-1? Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se