Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

GIF Sundsvall - AIK


Spela!
Datum: Söndag 2018-07-15 14:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 2
Odds: 1.80
Bolag: WilliamHill

Rekarens Spelmotivering

-VM-ERBJUDANDE: Få 1000 kr i riskfritt spel i finalmatchen mellan Frankrike och Kroatien. Hämta erbjudandet här: Ohmbet-Frankrike-Kroatien

Sundsvall välkomnar ligaettan AIK till Norrporten Arena med en färsk storförlust i bagaget. Påverkar det faktum deras insats på söndagen?

Sundsvall har sett till sina förutsättningar imponerat stort i årets upplaga av Allsvenskan. De har trots allt bara noterats för fyra nederlag, tolv omgångar in i seriespelet och i våra ögon är det ett väldigt fint facit. Speciellt med tanke på att man inför säsongen var nederlagstippade. Idag är en nionde plats i tabellen ett faktum för lagets del, men det skiljer samtidigt bara fyra poäng upp till Djurgården – och i sin tur en fjärde plats!

Men precis som vi nämner i ingressen åkte GIF Sundsvall på en storförlust i den senaste omgången. BK Häcken besegrade Giffarna med hela 3-0, och givetvis oroar alltid ett sådant resultat lite. Det rör helt enkelt om lite i grytan, med tanke på att Sundsvall tidigare infann sig i en mycket fin period.

Samtidigt höjs svårighetsgraden ytterligare ett par snäpp på söndagen för Sundsvall del. Man tar sig an ligans defensivt starkaste gäng i AIK, som samtidigt fått igång sin målproduktion – senast besegrade de Trelleborg med hela 4-1 på bortaplan, utan Bahoui.

Med tanke på att Hammarby förlorade mot Östersund i måndags, så seglade AIK upp på en första plats i och med sin seger senast. Dock så har Hammarby fortsatt en första plats i sina egna händer, med tanke på att de har matchen mindre spelad, och i sin tur endast placerar sig ett poäng bakom AIK. Därför är söndagens möte av största betydelse för AIK:s del, som onekligen behöver se till att besegra Sundsvall.

De löser tre pinnar!

AIK har onekligen något alla klubbar i Allsvenskan saknar i år. Ett kompakt försvarsspel, som håller en mycket hög nivå. Siffrorna talar sitt tydliga språk, och tittar man närmre på hur laget försvarar sig, så blir man minst sagt lite imponerad. Åtminstone i jämförelse med andra klubbar i Allsvenskan. Alla vet hur viktigt det är att få till en bra defensiv, och fortsätter AIK på det inslagna spåret, så är vi övertygade om att de också vinner hela Allsvenskan.

Vi fick så sent som i torsdags bevittna AIK hålla nollan, ytterligare en gång den här säsongen. De besegrade Shamrock Rovers i Europa League-kvalet, med 1-0 på bortaplan. Starkt!

Sebastian Larsson är som bekant klar för spel i AIK, och kan finnas med i truppen inför söndagens möte. Sundgren missar dock matchen på grund av en avstängning, men det ska förhoppningsvis inte störa AIK allt för mycket. De har ett grundspel som alla lirare är oerhört trygga i.

Med allt detta sagt, så väljer vi alltså AIK:s sida i söndagens möte. Vi är högst övertygade om att de lyckas besegra Sundsvall, och därför väljer vi att syna den raka tvåan på 1X2-marknaden! Oddset? 1,80x hos spelbolaget Williamhill!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se