UNIK BONUS till alla Rekar.se-besökare - Sätt in 500 och spela med 1500:- Klicka här

Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2019-02-20 - 19:00
Djurgården - Malmö

   

2019-02-20 - 19:00
Rögle - Färjestad

   

2019-02-20 - 19:00
Örebro - Linköping

   

2019-02-20 - 19:00
Bordeaux - Guingamp

   

2019-02-20 - 20:45
Derby - Millwall

   

2019-02-20 - 21:00
PSG - Montpellier

   

2019-02-20 - 21:00
Atl. Madrid - Juventus

   

2019-02-20 - 21:00
Schalke - Manchester City

   

2019-02-21 - 18:55
Din. Zagreb - Plzen

   

2019-02-21 - 18:55
Valencia - Celtic

   

2019-02-21 - 19:00
Brynäs - HV 71

   

2019-02-21 - 19:00
Frölunda - Mora

   

2019-02-21 - 19:00
Skellefteå - Luleå

   

2019-02-21 - 19:00
Timrå - Växjö

   

2019-02-21 - 19:00
Karlskrona - AIK

   

2019-02-21 - 19:00
Leksand - Västerås

   

2019-02-21 - 21:00
Inter - Rapid Vienna

   

2019-02-21 - 21:00
Betis - Rennes

   

VAR UPPDATERAD» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset vecka 28


Spela!
Datum: Lördag 2018-07-14 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: 768 raders
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

-VM-ERBJUDANDE: Få 1000 kr i riskfritt spel i matchen mellan Belgien och England. Hämta erbjudandet här: Ohmbet-Belgien-England

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 28! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje match, och så lämnar vi givetvis vårt spelförslag.

Stryktipset vecka 28! Veckans kupong bjuder på sex matcher från Allsvenskan, och sju matcher från Division 1.

1. Brommapojkarna – Sirius

Både Brommapojkarna och Sirius kommer närmst från tunga förluster – BP föll mot Dalkurd med hela 3-0, samtidigt som Sirius bara fortsätter att förlora, 4-0 senast mot Malmö FF. Inget av lagen sprudlar direkt av självförtroende, och vi hittar dessutom båda lagen på fel sida av nedflyttningsstrecket. Det är med andra ord en livsviktig fight – och i sin tur tre oerhört viktiga poäng som står på spel. Sirius infinner sig dock betydligt djupare in i träsket, faktum är att laget endast noterats för ett poäng, på de tio senaste matcherna i Allsvenskan. Därför lutar det onekligen åt hemmalagets sida i den här matchen, som trots allt gått starkt på Grimsta IP – tre segrar är ett faktum efter sex spelade matcher. Vi väljer dock att ta med det mittersta tecknet också. Det är trots allt en riktig bottenfight. 1X.

2. Dalkurd – Trelleborg

Ytterligare en bottenfight på kupongen! Trelleborg infinner sig på rätt sida av strecket, men vi hittar alltså Brommapojkarna endast ett poäng bakom. Dalkurd infinner sig i nuläget näst sist i tabellen, men kommer närmst från en imponerande 3-0-seger över Brommapojkarna. Och det tror vi är en avgörande aspekt inför den här fighten. Att komma tillbaka efter ett uppehåll, och segra med 3-0, boostar givetvis Dalkurds självförtroende kraftigt, och det tror vi väger över – och i sin tur leder till en ny seger. Trelleborg ställdes som bekant mot AIK senast, och föll alltså med hela 4-1 på hemmaplan. 1X blir vår rad i match nummer 2 på Stryktipskupongen!

3. Malmö FF – Östersund

Fjolårets starkaste lag drabbar samman på Stadion under lördagen! Malmö FF har sedan uppehållet två raka segrar i bagaget, och känslan är onekligen positiv kring Skåneklubben i nuläget. Vi alla är väl medvetna om vad truppen besitter, och får de samtliga pusselbitar på plats, så hade vi inte direkt varit överraskade ifall de – i slutändan – utmanar i toppen! De besegrade Sirius med hela 4-0, och besegrade även Drita i Champions League-kvalet med 3-0 på bortaplan – Rosenberg har samtidigt noterats för tre baljor på de två matcherna. Oturligt nog för Malmö FF:s del, så har Östersund hittat formen igen – efter en mindre bra start på säsongen. Laget är inför lördagens fight uppe i fyra raka segrar i Allsvenskan, och har på dessa möten noterats för hela 12 mål! Mötet känns därför vidöppet på förhand. Vårt val? Den klassiska gaffeln. 1 & 2! Något lag går segrande ur fighten.

4. Göteborg – Örebro

IFK Göteborg – vad har hänt med den här föreningen egentligen? Klubben infinner sig – på alla sätt och vis – helt under isen. Formen är urusel, och i nuläget är dessutom en 12:e plats i den Allsvenska tabellen ett faktum. Det skiljer alltså endast tre poäng från fel sida av nedflyttningsstrecket för Göteborgs del, och faktum är att laget endast noterats för ett(!) poäng på de fem senaste omgångarna i Allsvenskan. Wow. Örebro kommer förvisso närmst från en förlust mot Elfsborg, men har samtidigt inlett Allsvenskan på ett imponerande vis. Det var onekligen ovisst kring Örebro inför den allsvenska starten, men de infinner sig trots allt på en 7:e plats – 12 omgångar in i seriespelet. Det är ett kvitto på att man gör någonting rätt, och på lördagen tror vi därför man undviker en förlust, speciellt med tanke på hur Göteborg ser ut i nuläget. X2 blir vårt val i match nummer 4.

5. Karlskrona – Husqvarna

Ångestmöte deluxe i Division 1 Södra! Karlskrona och Husqvarna är onekligen beroende av en trepoängare, annars riskerar man alltså att hamna under nedflyttningsstrecket – redan efter lördagens fight. Formen ser heller inte allt för god ut i de båda lägren, och vi konstaterar att de båda lagen, tillsammans endast noterats för en trepoängare – på deras sammanlagda tio senaste möten i Division 1.Karlskrona har spelat oavgjort i fyra av sina fem senaste fighter, och inte vunnit sedan i slutet på maj månad. Dock är de det laget som spelat flest matcher oavgjort – dessutom i tre raka matcher. Som vi tidigare var inne på, det är tre viktiga poäng som står på spel, och känslan säger därför att båda lagen spelar en något avvaktande fotboll. Därför utgår vi också från det mittersta tecknet i match nummer 5 – och stannar där också! X.

6. Ljungskile – Mjällby

Mjällby stormar mot spel i Superettan nästa säsong, och infinner sig i nuläget på en första plats i tabellen. Formen ser även den väldigt god ut, då tre raka fighter är ett faktum – Mjällby har samtidigt inte förlorat en match sedan i början på juni. Allt pekar med andra ord på att Mjällby tar steget upp, tillbaka till Superettan. Ljungskile fightas samtidigt längre ner i tabellen, och i skrivande stund är det endast två poäng som skiljer de från fel sida om nedflyttningsstrecket. Vi kan dessutom konstatera att Mjällby har mer än dubbelt så mycket poäng än Ljungskile – och därför bör det här mötet resultera i en bortaseger! Spiktvåa.

7. Tvååker – Oskarshamn

Toppfight – på alla sätt och vis! Tvååker infinner sig på en fjärde plats i tabellen, endast två poäng bakom Oskarshamn, som vi i sin tur hittar på en andra plats. Båda lagen är dessutom inne i en bra period, då Tvååker noterats för två raka segrar, samtidigt som Oskarshamn vunnit två av sina tre senaste fighter. De har dessutom gått obesegrade i sex raka fighter. Ja, mötet känns onekligen vidöppet på förhand, och det är onekligen svårt att urskilja lagen. Vi är dock övertygade om att hemmaplansfördelen kommer att spela en något avgörande roll – och att Tvååker i sin tur, åtminstone undviker en förlust. Därför väljer vi att syna 1X i match nummer 7.

8. Karlslund – Rynninge

Karlslund ligger pyrt till i Division 1 Norra, då de hittas först på en 14:e plats i tabellen – under nedflyttningsstrecket. Därför blir det högst troligt också en fight om överlevnad i Division 1 för deras del. De har dessutom misslyckats med att vinna i fyra raka fighter nu, och en trepoängare hade därför suttit fint för deras del på lördag. Hur ser då deras möjligheter ut? Man tar sig an ett Rynninge, som även de har haft väldigt svårt med att vinna fotbollsmatcher under den senaste perioden. En seger på de sex senaste omgångarna är ett faktum – och vi förväntar oss därför att bevittna en väldigt tät kamp på lördag. Det mittersta tecknet är därför givet i den här matchen. Och vi väljer att gardera upp med en hemmaseger. Men helst av allt, så hade vi givetvis föredragit en helgardering i match nummer 8, men dessvärre räcker inte budgeten till.

9. Västerås – Syrianska

Västerås föll snöpligt i den senaste ligaomgången, och blev i sin tur av med första platsen. Idag infinner man sig istället på en andra plats i tabellen, men bör ha väldigt goda möjligheter till att studsa tillbaka på lördag. Faktum är att Västerås och Syrianska ställdes mot varandra endast för en vecka sedan. Då vann Västerås med hela 7-0(!), förvisso var det cupspel på agendan men resultatet sticker onekligen ut ändå. En ordentlig överkörning! Rent psykologiskt så bör därför Västerås ha ett övertag i den här matchen, men det går samtidigt inte att blunda för Syrianskas fina säsong så här långt. De infinner sig trots allt på en fjärde plats, och kommer närmst från tre raka segrar i seriespelet. Vi väljer därför att använda oss av gaffeln ytterligare en gång, och spelar alltså 1 & 2! Vidöppet!

10. Assyriska – Forward

Assyriska infinner sig helt under isen, och har alltså endast noterats för ett poäng på de sju senaste omgångarna. Ett väldigt överraskande resultat med tanke på att Assyriska trots allt fick en fin start på säsongen, och frågan är huruvida de reagerar på det här kollapset framöver. Turligt nog för deras del, så infinner sig Forward även de i en tung period just nu. Tre raka nederlag, samt sju insläppta mål är ett faktum för deras del – och därför känns onekligen match nummer 10 vidöppen den också! Vi kan inte urskilja lagen, och väljer därför att nyttja en helgardering. 1X2!

11. Ängelholm – Eskilsminne

Det är botten mot toppen som gäller när Ängelholm och Eskilsminne drabbar samman på lördagen. Och Ängelholm fortsätter alltså att rasa i tabellen. Idag är fem raka nederlag ett faktum för deras del, och de har samtidigt noterats för hela 16 baklängesmål på de fighterna. Krisen är med andra ord ett faktum, och i nuläget pekar det mesta åt att laget spelar Division 2-fotboll nästa säsong. Vilket ras! De spelade som bekant i Superettan så sent som under 2016. Samtidigt som Ängelholm rasar i tabellen, så utmanar Eskilsminne lagen i topp – och därför väljer vi bortalagets sida i den här fighten. Så enkelt är det ibland. Spiktvåa blir alltså vårt tecken i match nummer 11.

12. Kalmar – Djurgården

Stryktipset avslutas den här veckan på söndagen – i form av två möten från Allsvenskan! Först ut är Kalmar FF och Djurgårdens IF – en på förhand väldigt tät kamp. Kalmar FF har inlett säsongen strålande, sett till deras förutsättningar – och infinner sig alltså på en fin sjätte plats i tabellen. De är fortsatt obesegrade på hemmaplan, och kommer dessutom närmst från en bortaseger över Göteborg med 3-1. Därför lär det krävas en 100-procentig insats från Djurgårdens sida, ifall man ska ha en chans till att noterats för tre pinnar. Djurgården spelade oavgjort mot Norrköping i comebacken, efter uppehållet. De har blandat och gett en aning i inledningen på säsongen, och därför kan man absolut inte utgå ifrån en bortaseger i match numer 12. Vi är snarare inne på det oavgjorda resultatet, och väljer alltså att spika det mittersta tecknet. Det luktar jämn kamp från mils avstånd. X.

13. Norrköping – Häcken

Norrköping hittas på en fin tredje plats i den Allsvenska tabellen, men har spelat matchen mindre än AIK – och placerar sig alltså tre poäng bakom. Hammarby infinner sig i nuläget på en andra plats, men har matchen mindre spelad, och har därför också en första plats helt i sina egna händer! Därför är söndagens möte oerhört viktig för Norrköpings del, besegrar man Häcken så bekräftar man onekligen att man är att räkna med i toppstriden. Men det lär bli en tuff historia, Häcken är inte direkt ett mediokert gäng, och kan onekligen ställa till med problem för Norrköping. De kommer dessutom närmst från en 3-0-seger över Sundsvall, men att de besegrar Norrköping har vi samtidigt svårt att tro. Därför väljer vi att syna 1X i match nummer 13 på Stryktips-kupongen.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på kupongen! Placera nu era rader, och stort lycka till! Vi hoppas givetvis på 13 rätt!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.
Spela hos Bet365 - världens största spelbolag sett till omsättning Registrera dig här
Betfair erbjuder alla nya kunder 100% bonus upp till 1000 kr - Registrera dig & Hämta bonusen här
Bethard erbjuder UNIK bonus till alla besökare på Rekar.se - Sätt in 500 - spela med 1500 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Sätt in 500 kr hos Unibet och få 1000 kr(200%) + 50 Free Spins - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
LeoVegas dubblar din insats upp till 1000 kr - Hämta det här!
Hos betsson får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!
Hos betsafe får du en bonus på upp till 1000 kr - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se