Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - England


Spela!
Datum: Onsdag 2018-07-11 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Att kvala vidare..
Odds: 2.40
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

-VM-ERBJUDANDE: Få 1000 kr i riskfritt spel i matchen mellan Kroatien och England. Läs mer och registrera dig här: Ohmbet-Kroatien-England

Kroatien och England gör upp om en historisk plats i VM-finalen.

Det återstår nu endast en match för Kroatien och England till att bli ett av finallagen på Luzjnikistadion i Moskva. Sedan ytterligare en till för att bli världsmästare – och det riktiga allvaret börjar onekligen smyga sig fram.

Kroatien har onekligen gjort ett grymt VM så här långt, men på onsdagen höjs onekligen svårighetsgraden, och Kroatien kommer nu att testas på riktigt. Danmark i åttondelen, och Ryssland i kvartsfinalen är trots allt en generös väg in i slutspelsträdet. Då har man dessutom inte avgjort någon av matcherna under ordinarie tid. Dock är vi alla väl medvetna om deras höjd, och den höjden tvivlar vi inte en sekund på – spelar Kroatien sin allra bästa fotboll, så är det onekligen minst 50/50 i den här fighten.

Redan innan VM-premiären – och innan den första fighten gick av stapeln i Grupp G – så var det klart att England var vidare, och i sin tur minst skulle spela i åttondelsfinalen. Lottningen var minst sagt genröst, och den gruppen bjöd som bekant inte på någon som helst spänning. Sedan avvärjdes Colombia och senast också Sverige, men vi är samtidigt inte helt imponerade av detta engelska landslaget – åtminstone inte riktigt ännu.

Vi förväntar oss att bevittna en någorlunda avvaktande tillställning på onsdag. Det är trots allt en semifinal i ett världsmästerskap, och inget av lagen kommer därför att ta några som helst risker – åtminstone inte under första 20-30. Kroatiens mittfält blir samtidigt en nyckel, och presterar Modric som han gjorde mot Ryssland senast, ja då är mycket vunnet. För Englands del handlar det om att störa Kroatiens mittfältare, får man bort Modric och Rakitic ur matchen, ja då är mycket vunnet för deras del.

Vi väljer sida..

Henderson, Alli och Pickford har haft skadekänningar i dagarna men ska vara klara för spel på onsdag. Det innebär att England har samtliga spelare tillgängliga. För Kroatiens del missar högerbacken Sime Vrsaljko matchen på grund av en knäskada. Resterande spelare är tillgängliga. Det är självfallet ett litet bakslag för Kroatiens del, men det ska samtidigt inte påverka utfallet i det här mötet.

England har som bekant genom åren haft stora problem med sitt landslag, och de goda resultaten har i sin tur uteblivit. Är det en ny era på gång? Eller faller de igen? Vi tror faktiskt på det sistnämnda. Kommer Kroatien upp i samma nivå som de gjorde i mötet mot Argentina, så är vi övertygade om att man besegrar England. Deras mittfält är så pass tekniska, och Lovren har samtidigt varit en klippa i backlinjen. Vi är alltså inne på att Kroatien höjer sig i samband med motståndet – och därför drar vi inte allt för stora slutsatser från deras två tidigare insatser i slutspelet.

Det här är Kroatiens år, och speciellt Modric mästerskap. Han har varit magisk att bevittna under samtliga fem matcher så här långt. Och när han är i den formen, så är det onekligen svårt att stoppa honom.

Med tanke på det fina oddset på Kroatien, så känner vi oss tvungna till att testa en slant på att de avancerar vidare till en final. I våra ögon är det väldigt jämnt på förhand, men enligt spelbolagen är England stora favoriter – alldeles för stora om ni frågar oss. Därför synar vi Kroatien att gå vidare – till fina 2,40 x smeten hos spelbolaget Unibet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se