Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Hammarby - Östersund


Spela!
Datum: Måndag 2018-07-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70
Bolag: Nightrush

Rekarens Spelmotivering

Hammarby stod som bekant för en fantastisk vårsäsong, och känslan säger att man nu är väldigt beroende av en stark start efter uppehållet – för att fortsatt hålla formen uppe.

Hammarby är helt klart Allsvenskans största överraskning när halva säsongen snart är spelad. De hade trots allt börjat om, och anställde som bekant Stefan Billborn inför den nya säsongen. Då var det nog inte många som trodde på det här utfallet för Hammarbys del. Men med en Hamad i storform, och med andra spelare som hittat rätt, så har man onekligen tagit Allsvenskan med storm.

Den stora frågan nu är ifall Hammarby under höstsäsongen fortsätter på det inslagna spåret. Det är givetvis svårt att svara på, men i de tre senaste matcherna har man “bara” noterats för fyra poäng. De är åtminstone mänskliga igen, i jämförelse med hur de uppträdde i början på säsongen. Förlust mot AIK i Stockholmsderbyt och poängtapp mot Kalmar är dock inte direkt ett uselt facit, och Hammarby håller självfallet en hög nivå. Vi räknar dock inte bort Östersund i den här matchen.

Östersund har tillskillnad från Hammarby misslyckats totalt i inledningen på säsongen. Förväntningar var skyhöga på laget efter deras Europa League-resa, men man har inte alls nått upp till förväntningarna. Östersund infinner sig bara på en nionde plats i tabellen, och inte alls kommit upp till samma fina nivå som under fjolårets säsong.

Ken Sema har som bekant infunnit sig i London under de senaste dagarna, och är nu alltså helt klar för Premier League-klubben Watford. Han har därför spelat sin sista match för Östersund. Graham Potter är som bekant sedan tidigare klar för Swansea, och tog även med sin assisterande och scout. Det är därför ett nytt kapitel som påbörjas i Östersund-lägret i samband med att höstsäsongen drar igång, och det ska onekligen bli intressant att se huruvida man hamnar rätt, eller inte framöver.

Målchanser åt båda håll?

Sami Ghoddos är dock fortsatt kvar i klubben, och är tillgänglig för spel på måndag. Högst troligt kommer även han att lämna i juli eller augusti, men vi utgår åtminstone ifrån att han finns med från start när domaren blåser igång måndagens fight.

Trots Östersunds usla start på säsongen, så började de åtminstone hitta rätt i de fyra sista matcherna innan uppehållet. De noterades för ett oavgjort resultat på Friends Arena, och följde upp det resultatet genom att vinna tre raka fighter, mot Sundsvall, Sirius och Häcken. Där bekräftades onekligen nivån i Östersund, och vi är därför övertygade om att de kommer ställa till med problem i Hammarbys försvar i den här matchen.

Den här matchen känns därför vidöppen i våra ögon, och vi väljer därför att låta bli 1X2-marknaden, speciellt med tanke på att vi närmst kommer från ett uppehåll. Men att det blir en svängig historia, är vi dock övertygade om. Majoriteten av Hammarbys matcher har som bekant varit oerhört underhållande, och bjudit på målchanser åt båda håll. Det bekräftar onekligen deras målskillnad (25-14).

Vårt speltips blir därför; BLGM – Ja, till godkända 1,70 x smeten hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus - upp till 1500 kr - lås upp här: Nightrush Spelet fungerar alldeles utmärkt i en dubbel! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se