Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige - England


Spela!
Datum: Lördag 2018-07-07 16:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Mål efter 30 min – eller senare
Odds: 1.90
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

-VM-ERBJUDANDE: Få hela 1500 kr i riskfritt spel i matchen mellan Sverige och England. Läs mer & registrera dig här: Ohmbet-Sverige-England

Sverige är långt ifrån nöjda, och har siktet inställt på att ta sig vidare från kvartsfinalen – räcker kollektivet till, eller visar sig England vara steget större?

Sveriges saga fortsätter att leva, och känslan är onekligen positiv inför lördagens möte mot England. Vilken fantastiskt gäng detta Sverige är egentligen. Det finns knappt ord kvar för att beskriva det här kollektivet, ett lag som garanterar ett 100-procentigt arbete, i varje duell – i varje spelsekvens. Det är onekligen imponerande att se Jannes lagbygge ta sig an en uppgift, och i våra ögon är detta landslaget helt unika på sättet de arbetar på. De hamnar alltså inte ens en halvmeter ifrån i försvarsspelet, utan de ser till att alltid vara på plats och gör i sin tur detta fantastiskt bra.

En bekräftelse på detta är onekligen då när Schweiz tryckte på i jakten på ett kvitteringsmål, och alltså inte skapade en enda 100-procentig målchans under slutminuterna. Ekdal & Co blockade i princip varje skott, och vid ett skede kunde inte ens Schweiz alltså ens ta sig förbi mittfältet – och då finns trots allt Granen och Lindelöf kvar att passera. Det är bara imponerande i våra ögon.

Högst troligt kommer därför även England att uppleva stora problem i den sista tredjedelen. Kane lär bli ett ständigt orosmoment för Sverige, och faktum är att Sverige ännu inte ställts mot den typen av spelare i detta mästerskapet ännu. Därför ska det bli extra intressant att bevittna hur Granen samt Lindelöf löser den uppgiften på lördag.

Hur ser då Sveriges chanser ut på lördagen? Känslan säger att det ser mycket lovande ut. Sverige har ett fantastiskt försvarsspel, som bevisligen håller på den här nivån. Det krävdes trots allt ett drömmål från Kroos för att säkra segern över Sverige. I resterande matcher har Olsen som bekant hållit nollan – och det imponeras vi av mycket. Samtidigt är England ett motstånd som känns mer förutsägbart i våra ögon – i jämförelse med exempelvis ett Colombia, som är betydligt mer tekniska och bjuder i sin tur på fler överraskningar i spelet. Därför tror vi Sverige står upp bra mot England, men om det räcker till ett avancemang, väljer vi dock att inte svara på.

Avvaktande start?

Tittar vi enbart på pappret så sticker givetvis Englands trupp ut, med världsspelare på i princip varje position. Det är spelare som till vardags spelar i Premier League samt Champions League – och som bevisligen håller en väldigt hög kvalité. Men det är samtidigt inte så att England imponerat i tidigare mästerskap, de saknar onekligen vinnarmentaliteten – och känns därför som steget mindre än klubbar som Tyskland, Spanien och bland annat Brasilien. Därför bör Sverige kunna slå ut engelsmännen tycker man.

En sak är dock säker – vill vi åtminstone tro. Sverige kommer att inleda matchen avvaktande på lördag. Precis som de gjort tidigare i mästerskapet. De litar så pass mycket på sitt försvarsspel, och vi förväntar oss därför att man sjunker ner en aning i banan. Inte på samma vis som man gjorde mot Tyskland, men en liknande matchbild är trots allt väntad här.

Sveriges fyra möten i detta VM har inte bjudit på ett mål under första 30. I samtliga fyra möten, mot Sydkorea, Tyskland, Mexiko och Schweiz senast, så har resultattavlan alltså visat 0-0 efter 30 spelade. Vi tror på ett liknande scenario i kvartsfinalen mot England på lördagen.

Vårt speltips blir därför också; Mål efter 30 minuter – eller senare, och det synar vi hos spelbolaget Interwetten till godkända 1,90 x smeten! Mot semifinal! Stort lycka till vid rygg.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se