Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Belgien - Japan


Spela!
Datum: Måndag 2018-07-02 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Belgien -1.5 mål
Odds: 2.18
Bolag: Nightrush

Rekarens Spelmotivering

-VM-ERBJUDANDE: Få en välkomstbonus upp till 1000 kr + en svensk VM-TRÖJA när du spelar på Sverige mot Schweiz. Lås mer och registrera dig här: Ohmbet-Sverige-Schweiz

Belgien har övertygat stort så här långt in på mästerskapet, och fick dessutom chansen att vila ett flertal nyckelspelare senast. Besegrar Japan på måndag?

Belgien är egentligen den enda stornationen som imponerat stort så här långt in på mästerskapet i Ryssland – och ska därför bli väldigt intressanta att bevittna under slutspelet. De är helt klart en het kandidat till att vinna hela VM, och känslan säger att det är lite nu, eller aldrig.

Tillskillnad från andra nationer som Brasilien, Spanien och Tyskland, så är Belgien inte direkt bortskämda med spelare på den absoluta toppnivån. Belgien är trots allt ett litet land med cirka elva miljoner invånare, och har alltså trots detta, ett oerhört stjärnspäckat landslag. Det är nog det mest stjärnfyllda laget Belgien någonsin haft, och när det stora misslyckande blev ett faktum i EM 2016, så var det många som var inne på att deras sista chans blir just VM 2018.

Som bekant vilades Kevin de Bruyne, Hazard och bland annat Mertens i den senaste kampen, och trots detta lyckades man besegra England med 1-0. Det innebär att Belgien nu radat upp tre raka segrar, och har dessutom ett utvilat lag att ställa fram på måndagen. Det faktum talar onekligen för en belgisk seger.

Japan tog sig överraskande vidare från gruppspelet, när man till slut hamnade på en andra plats i Grupp H. Dock så var det alltså fair play som tog Japan vidare, före Senegal. Och vi är faktiskt beredda att konstatera att Japan är det svagaste laget i detta slutspelet. De hade trots allt en aning tur när de fick spela med en man mer i 90 minuter mot Colombia – och vore det inte för det så tror vi inte Japan hade tagit sig vidare.

Asianmarknaden synas!

Belgien har efter sina tre spelade matcher noterats för hela nio mål, och har ett flertal spelare som visat framfötterna. Hazard har gjort två mål och Lukaku har hittat nätmaskorna vid fyra tillfällen. Och det är helt klart två spelare Japan får se upp med på tisdagen.

Vi är övertygade om att Belgien inleder med ett ordentligt tryck direkt från matchstart. De är högst troligt ute efter en sådan matchbild, och på så vis så kommer Japan att falla ner långt ner i banan. Och vi är samtidigt inne på att japanerna inte orkar stå emot Belgiens offensiv. De har släppt in mål i samtliga matcher, och det vore därför väldigt överraskande ifall det inte blev minst två baklängesmål i den här matchen.

Asianmarknaden känns därför som ett mycket bra val här. Den raka ettan fungerar möjligtvis i en dubbel, men det finns helt klart spelvärde på -1,5, och visst bör Belgien kunna besegra japanerna med minst två bollar? Upp till bevis Belgien – det är dags att prestera i ett slutspel också!

Belgien (-1,5 asian handicap) synas till mycket fina 2,18 x smeten hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus upp till 1500 kr. Lås upp här: Nightrush.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se