Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nigeria - Argentina


Spela!
Datum: Tisdag 2018-06-26 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Målskytt
Odds: 1.82
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

-VM-ERBJUDANDE: Tror du på Sverige-vinst mot Mexiko? Spela då till hela 16.00 gånger pengarna. Läs mer & registrera dig här: Betfair-Sverige-Mexiko - ange kampanjkod: ZFBMCO - vid registrering.

Trots en usel start på VM-äventyret så har fortsatt Argentina ett avancemang i sina egna händer inför den avgörande fighten mot Nigeria på tisdag.

Det blåser hejvilt kring det argentinska landslaget i nuläget, och flera medier påstår nu att spelarna i laget tagit kontroll över landslaget – och i sin tur frusit ut Jorge Sampaoli. Det sägs att Sampaoli inte kommer att ha någon kontroll över laguttagningen på tisdag – och det är givetvis ett ordentligt utropstecken! Huruvida det påverkar det argentinska landslaget är givetvis svårt att svara på, men känslan säger samtidigt att det inte kan bli värre än vad det redan är.

Efter storförlusten mot Kroatien senast, infinner sig alltså Argentina sist i Grupp D. Det är givetvis mycket överraskande, trots det faktum att vi aldrig rankat Argentina bland de absolut största. Vi anser de vara steget mindre än nationer som Frankrike, Brasilien, Tyskland och Spanien. Men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att Argentina är på väg mot en ordentlig flopp!

Argentina har dock fortsatt ett avancemang helt i sina egna händer inför den avslutande matchen mot Nigeria. Vid vinst, säkrar man högst troligt en plats i åttondelsfinalen, och vi utgår ifrån att Argentina – trots allt – löser det.

Nigeria besegrade som bekant Island med komfortabla 2-0, och står i sin tur på tre poäng i gruppspelet. Det innebär att de vid ett oavgjort resultat är klara för vidare spel i turneringen. Och därför utgår vi också ifrån att Nigeria inleder tisdagens möte någorlunda avvaktande, och främst fokuserar på att hålla nollan intakt. Omställningsspelet blir därför en nyckel för dem, och lyckas man hålla 0-0 en bra bit in i matchen, så kommer ytorna att skapas i den andra halvleken, helt klart. Ett stort tålamod är onekligen något Nigeria kommer att spela med.

Kliver Messi fram?

Ingen har säkerligen undgått att missa det faktum att Lionel Messi ännu inte noterats för en balja i detta VM. Och givetvis är det ett utropstecken. Det hänger alltid en stor press över argentinarens axlar, och det kommer det även att göra på tisdagen – speciellt nu när läget ser ut som det gör.

Både Islands försvar, samt Kroatiens har varit fläckfria när det kommer till att få ur Messi ur matchen. Han har givetvis grävt fram ett par chanser på egen hand, men det har inte riktigt varit de där 100-procentiga målchanserna. Det fungerar bevisligen att fokusera på Messi, åtminstone i det argentinska landslaget som endast söker argentinaren. I Barcelona ser det givetvis annorlunda ut, med tanke på att det finns världsspelare på varje position.

Därför utgår vi från att Nigeria fortsätter på det inslagna spåret, och fokuserar därmed på att endast få bort just Lionel Messi, men känslan säger samtidigt att det inte går att få Lionel Messi att gå mållös från tre raka fighter i ett mästerskap. Han är världens bästa fotbollsspelare, och lär bevisa det på tisdag.

Vi väljer därför att syna ett Messi-mål i den här fighten. I skrivande stund står oddset på 1,82 x smeten, och det plockar vi alla dagar i veckan! Oddset finner ni hos Unibet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se