Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Spanien - Marocko


Spela!
Datum: Måndag 2018-06-25 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Spanien vinner + håller nollan
Odds: 1.97
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Marockos urtåg ur VM är redan ett faktum inför den sista omgången i gruppspelet. Motivation och klass helt avgörande här – Spanien vinner!

Spanien övertygade stort spelmässigt när man ställdes mot Ronaldos Portugal i premiären, och de flesta är nog även överens om att Spanien förtjänade alla tre poäng i det mötet. Och vore det inte för Ronaldo, så hade Spanien högst troligt också vunnit matchen, och avancemanget hade redan nu varit säkrat. Men när det nu endast återstår en match att spela om i gruppspelet, så kan faktiskt fortsatt Spanien åka ut – även ifall det i princip är omöjligt.

Spanien står i skrivande stund på fyra poäng, likaså gör Portugal – och vi hittar alltså Iran på en tredje plats med tre poäng på kontot. Spelar Portugal och Iran oavgjort, samtidigt som Spanien förlorar mot mot Marocko med minst två baljor, så blir alltså urtåget ett faktum för spanjorerna. Precis som ni själva förstår, är den chansen minimal – och vi är samtidigt inne på att Spanien spänner musklerna ordentligt mot Marocko på måndag, och besegrar landslaget, som inte har något att spela för längre.

Marockos urtåg ur VM blev ett faktum i förlustmatchen mot Portugal senast. Förvisso var de riktigt bra i den matchen, och många slängde faktiskt in Marocko i kategorin; ett av de bästa landslagen i VM, som noterats för 0 poäng. Det säger en del om laget, som absolut inte fått med sig någonting gratis. Turen har uteblivit, vilket givetvis är väldigt frustrerande för hela laget. Därför blir det svårt att finna motivation inför uppgiften på måndag.

Marocko spelar trots allt om hedern, och kommer högst troligt att vara fokuserade på uppgiften, till 100% men får Spanien in en tidig balja, så kan det mycket väl bli åka av! Spanien spelar i princip alltid med ett stort bollinnehav, vilket ofta leder till att motståndet tappar motivationen. Det är en matchbild vi tror kan bli verklighet på måndag.

Kombinationsspel till 1,97x!

Alla som sett det spanska landslaget tidigare kan nog högst troligt också förutspå matchbilden på måndag. Vi utgår givetvis från att Spanien fortsätter på det inslagna spåret, och håller bollen inom laget. Därför kan vi också förvänta oss att spanjorerna har ett stort bollinnehav – precis som vanligt.

Det innebär att Marocko högst troligt får springa väldigt mycket, och i sin tur tillbringa majoriteten av tiden genom att spela försvarsspel. Och med tanke på att man inte har något att spela för, så kommer det givetvis att vara kämpigt. Och Spanien har därför alltid en stor chans till att spika igen bakåt. Sedan har de världens bästa målvakt i De Gea.

Förvisso blev det tre insläppta baljor mot Portugal, men det handlade snarare om en viss portugis, Cristiano Ronaldo – och vi förväntar oss istället ett liknande resultat, som i matchen mellan Iran och Spanien.

Att spanjorerna vinner matchen ser vi som självklart, och vi slänger alltså in ytterligare ett spel – att de även lyckas hålla nollan intakt. Kombinationsspelet betalar nästan dubbla degen, och känns riktigt bra på förhand. Oddset finner ni hos spelbolaget Unibet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se