Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tyskland - Sverige


Spela!
Datum: Lördag 2018-06-23 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Tyskland vinner + under 3,5 mål i matchen
Odds: 2.00
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Sverige är ute efter minst en poäng i lördagens fight mot de regerande mästarna, Tyskland. Kan man chocka Die Mannschaft – och i sin tur noteras för poäng?

Kraftigt boostat odds på Sverige inför Tyskland: 35,0 – istället för ordinarie 8,00! Läs mer om erbjudandet här: Betfair-Tyskland-Sverige - ange kod: ZFBMCN

Då var dagen kommen! Sverige ställs mot de regerande mästarna och gör detta med stora förhoppningar om att kunna noteras för minst ett poäng. Gör man detta, så är högst troligt avancemanget klart. Och givetvis hoppas vi på att det svenska landslaget lyckas stå upp mot Die Mannschaft – som onekligen såg en aning trögstartade ut i den första omgången.

Tyskland föll som bekant mycket överraskande mot Mexiko, efter att mexikanerna kontrat sönder det tyska landslaget. Det var även till slut via en kontring som mexikanarna såg till att säkra segern. Helt klart var det en fröjd för ögat att bevittna det mötet – och det ska bli ännu mer intressant att se huruvida ett pressat Tyskland tar sig an uppgiften på lördagen.

Och givetvis kommer Sverige att försvara sig lågt på lördagen. Precis som de gjorde mot Frankrike och Holland i VM-kvalet – men även mot Italien i playoffet. Det är givetvis helt rätt sätt att ta sig an lördagens uppgift på, och det är också Sveriges största chans till att få med sig poäng från det här mötet. Dock behöver Sverige höja sig i omställningsspelet. Mot Sydkorea skapade man som bekant väldigt många målchanser, men det var samtidigt inte de där mest självklara målchanserna man lyckades skrapa fram.

På lördagen höjs dessutom svårighetsgraden minst ett par snäpp, och därför behöver Sverige stå för en 100-procentig insats ifall man överhuvudtaget ska ha några som helst möjligheter till att besegra tyskarna. Vi är dock övertygade om att Sverige inte gör bort sig, utan det kommer högst troligt att bli en väldigt jämn fight. Den stora frågan är dock; kan Sverige stå upp mot ett revanschsuget Tyskland?

Kombinationsspel till dubbla degen:

Victor Lindelöf är helt återställd enligt rapporter, och förväntas starta mötet mot Tyskland. Det har självklart varit diskussioner kring huruvida han ska slängas in från start direkt eller inte, med tanke på att Pontus Jansson stod för en mycket stabil insats mot Sydkorea. Laget höll som bekant nollan, och många har varit inne på att man inte förändrar ett lyckat koncept. Det återstår som sagt att se vem vi får se från start på lördag, men det mesta tyder trots allt på att Lindelöf infinner sig på banan när domaren blåser igång matchen.

Det viktiga blir givetvis att erhålla ett 100-procentigt fokus från Sverige sida. Tyskland kommer att ta ett hårt grepp om matchen direkt från start, och vi förväntar oss också att den ordentliga pressen kommer tidigt. Sverige måste spela med ett stort tålamod, men vi har samtidigt svårt att se att Tyskland ska tappa poäng i två raka matcher. Alla som är bekanta med det tyska landslaget, är väl medvetna om att i princip deras D-lag är starkare än Sveriges A-landslag. Nyckeln för Tyskland blir också att spela med ett stort tålamod, och att absolut inte underskatta motståndet.

Vi är inne på att Sverige dessvärre inte klarar av lördagens uppgift. I slutändan – efter 90 spelade – så lär Tyskland stå där som vinnare. De har ett löjligt starkt lag, med världsstjärnor på varje position. Men som vi tidigare var inne på så kommer inte Sverige att göra bort sig.

Vi lockas därför av kombinationsspelet; Tyskland vinner + under 3,5 mål i matchen. Spelet synas till exakt dubbla degen hos spelbolaget Coolbet. 1/2-0?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se