Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brasilien - Costa Rica


Spela!
Datum: Fredag 2018-06-22 14:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Målskytt
Odds: 1.80
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Brasilien fick som bekant endast med sig ett oavgjort resultat från mötet mot Schweiz i premiären – växlar upp på fredagen?

Sanslöst odds på Brasilien: 6,00 – istället för ordinarie 1,20! Läs mer om erbjudandet här: Betfair-Brasilien-CostaRica

Stor press hänger över Brasiliens axlar – och en seger är helt klart ett måste mot Costa Rica på fredag. Neymar & Co inledde mötet mot Schweiz på ett mycket övertygade vis, åtminstone sett till första 20 men Schweiz försvarade sig mycket bra under 90 minuter, och sänkte brassarnas tempo på ett mycket effektivt sätt. På fredag ska Costa Rica försöka upprepa bedriften, men det lär bli betydligt tuffare med tanke på att brassarna högst troligt växlar upp.

Det finns onekligen mycket pontential i detta brasilianska landslag. Det bekräftades som sagt i premiären – trots poängtappet – och vi är främst förtjusta i deras vänsterkant, där Neymar, Coutinho och Marcelo ofta influerar. Som ni säkerligen förstår, så finns det en del kreativitet där, och det kan alltså smälla i princip när som helst med sådana här lirare i laget.

Nu är brassarna dessutom väldigt revanschsugna i och med poängtappet mot Schweiz. De var det bättre laget i den matchen, helt klart men inte tillräckligt effektiva framför mål. Och vi är helt övertygade om att det endast en tidsfråga innan det släpper för deras del. Med sådana här spelare på banan, så har vi svårt att se att de inte ska kunna få hål på Costa Rica, åtminstone vid minst två tillfällen.

Costa Rica skickade onekligen ut oroväckande signaler från mötet mot Serbien. Att Keylor Navas blev framröstad till Costa Ricas bästa spelare säger mycket om lagets insats. Real Madrid-spelaren stod för ett flertal klassräddningar – och som SVT beskrev det; “Keylor Navas räddade och räddade men…”. Och vi är därför inne på att Costa Rica högst troligt får uppleva en del problem i försvarsspelet när Brasilien sätter fart – och speciellt när en viss man gör det, Neymar JR.

Han sätter dit minst en balja!

Neymar gick som bekant mållös av planen när domaren blåste av matchen mellan Brasilien och Schweiz i söndags. Coutinho hamnade istället i rampljuset med ett riktigt drömmål, och visst är nog Neymar sugen på att visa upp sig också – många förväntar sig trots allt att Neymar ska bjuda på stor show i detta mästerskapet.

Och med tanke på att brassen i princip tar alla frisparkar, men även straffarna i laget så finns det alla anledningar till att tro att han hamnar i målprotokollet den här fredagen. Costa Rica imponerande inte direkt i försvarsspelet, och vi förväntar oss att Brasilien sätter ett ordentligt tryck, redan från start – för att på så vis få ett ordentligt grepp om matchen.

Vi är helt övertygade om att det inte finns något utrymme för ett brasilianskt poängtapp i det här mötet. De är alldeles för bra för att Costa Rica ska kunna åstadkomma någonting på fredag. Spelbolagen är överens, och därför finns det inte direkt något spelvärde, på varken 1X2-marknaden, eller asianmarknaden. Det är trots allt först efter -2,5, asianmarknaden blir intressant.

Istället kliver vi hårt in på Neymar som målskytt i matchen. Ett Neymar-mål betalar fina 1,80 x smeten och synas hos spelbolaget Coolbet! 2/3-0?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se