Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Argentina - Kroatien


Spela!
Datum: Torsdag 2018-06-21 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Spelbolagen värderar Argentinas chanser till segern som större, men vi höjer istället ett varningsfinger för Kroatien – som inledde VM-äventyret genom att vinna!

Argentina har kritiserats kraftigt i medier runt omkring i världen efter det oavgjorda resultatet mot Island. Och den kritiken kommer inte alls överraskande med tanke på hur Argentina sett ut under de senaste åren. Först och främst så säkrade man en plats i VM i den absolut sista omgången i det sydamerikanske VM-kvalet. Ett hattrick av Lionel Messi gav Argentina möjligheten att infinna sig på den absolut största scenen. Och nu när Island till och med lyckades avväpna Argentina, och speciellt Messi, så tvekade alltså ingen på att ifrågasätta kollektivet. Därför kvarstår den stora frågan – hur bra är egentligen Argentina?

Argentinas offensiv behöver som bekant ingen vidare presentation, då spelare som Aguero, Higuain, Dybala, Messi och Di Maria utgör den lagdelen. Dock finns det ett par frågetecken kring mittfältet, samt försvaret. Det är deras största akilleshäl, och i jämförelse med de andra stora nationerna så är Argentina helt klart sämst här. Mascherano börjar komma till åren. Högerkanten som består av Meza (Independiente) och Salvio (Benfica) är inte direkt matchavgörande spelare – och egentligen hela försvaret ser en aning långsamt ut.

Det ska därför bli intressant se huruvida Argentina sköter uppgiften på torsdag. Svårighetsgraden höjs åtminstone ett par snäpp, och även ifall Kroatien inte enbart kommer att försvara sig – som Island gjorde – så lär istället mittfältet och defensiven få sig en rejäl prövning när Kroatien sätter fart.

Slaget om mittfältet är alltid en nyckel i sådana här sammanhang. Kroatien har som bekant kanske världens bästa mittfält, med spelare som Rakitic, Modric, Kovacic, Perisic m.fl. Det är onekligen ett spelskickligt lag, och det tror vi Argentina får uppleva stora problem med. Den kampen kommer att bli avgörande för utfallet i det här mötet. Det är en sak som är säker.

Målmarknaden testas!

Spelbolagen anser Argentina ligga närmst segern i torsdagens möte. Den bedömningen finns det fog för, men att favoritskapet ska vara så stort, överraskar oss helt klart. En Kroatien-seger betalar i skrivande stund 4,10x hos Betfair – och det är väl trots allt lite väl högt?

Kroatien har trots allt inlett gruppspelet genom att vinna, och har i sin tur skaffat sig ett fint utgångsläge inför de två sista omgångarna. Självförtroendet är det absolut inget fel på, de höll nollan och stod för en stabil insats mot Nigeria. Det är helt klart något som boostar laget inför mötet mot Argentina. Och känslan säger att det kroatiska landslaget tror på segern. De är dessutom revanschsugna efter urtåget ur EM mot Portugal senast – i en match de dessutom var bättre i.

Därför blir helt klart Kroatien farliga här. Det lär krävas något extra från Messi & Co ifall segern ska bli ett faktum. Och med tanke på att just Messi spelar i Argentina, och det faktum att de har en offensiv i världsklass, så väljer vi att avstå från 1X2-marknaden. Mötet känns vidöppet på förhand. Istället synar vi målmarknaden, där ett fint odds blivit identifierat.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi som en stor möjlighet. Argentina har ett småtokigt försvarsspel, men har som sagt en fin offensiv. Det tror vi öppnar upp för en något svängig matchbild. BLGM – Ja, klickas därför in till fina 2,00 x insatsen hos spelbolaget Coolbet!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se