Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Uruguay - Saudiarabien


Spela!
Datum: Onsdag 2018-06-20 17:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Uruguay över 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: betfair

Rekarens Spelmotivering

Saudiarabien bekräftade i mötet mot Ryssland att de inte har något i VM att göra – blir utfallet likadant i mötet mot Uruguay på onsdag?

Uruguay har José María Giménez att tacka för segern över Egypten senast – och vilken viktig trepoängare det var! I den 89:e matchminuten nådde Giménez högst på en frispark, och nickade in 1-0 – och nu är onekligen Uruguay på väg att vinna Grupp A – precis som väntat!

Och vi är väldigt övertygade om att det uruguayanska landslaget kan gå långt. Väldigt långt till och med. De har en oerhört stabil grund att stå på med Godin och Gimenez i backlinjen. Som bekant spelar de även ihop i Atletico Madrid – som trots allt har världens bästa försvar. Lägg där till en Martín Cáceres – som till vardags lirar i Lazio.

Tittar vi längre upp i banan, så kan vi konstatera att det bara se bättre och bättre ut. Vecino (Inter) och Bentacur (Juventus) sköter det centrala mittfältet, och så har vi självaste Cavani och Suarez längst upp i banan. De är kanske till och med världsmästerskapets bästa anfallspar – och kommer de igång på allvar så blir onekligen Uruguay fruktade i detta mästerskapet.

Och vi är inne på att mötet mot Saudiarabien kan bli en ordentlig, proppen ur-match – för Uruguays del. Suarez hade ett flertal möjligheter i mötet mot Egypten, men lyckades alltså inte hamna i målprotokollet, och chanserna bör vara betydligt större för ett sådant scenario i ett möte mot ett uddlöst Saudiarabien. De förlorade trots allt mot Ryssland med 5-0 – ett Ryssland som alltså noterades för sin första seger sedan ett år tillbaka(!).

Överkörning att vänta?

Saudiarabien föll som bekant ihop som ett korthus i premiären. Det var onekligen tydligt att lagen inte hör hemma i VM, eller åtminstone inte har kvalitén att utmana om en andra plats. Vi är helt övertygade om att laget förlorar samtliga tre möten i gruppspelet. Kvalitén finns helt enkelt inte där, och om Ryssland mäktade med en 5-0-seger, så undrar vi verkligen vad Uruguay är kapabla till på onsdagen.

Motivationen bör vara som bortblåst i Saudi-lägret efter deras senaste insats. 5-0 är inte direkt enkelt att hitta tillbaka från, och känslan säger att vi kan få bevittna samma typ av siffror ifall Uruguay noteras för en tidig balja i den här matchen. Föreställ er 1-0 innan den 20:e matchminuten, då lär spelarna Saudiarabien helt klart vara uppgivna.

Suarez och Cavani är säkerligen även sugna på att hinna ikapp Ronaldo, Lukaku och Kane i skytteligan. Vi förväntar oss därför att se ett Uruguay som stormar mot Saudis mål. Därför väljer vi att syna ett målspel – till Uruguays fördel.

Att Uruguay hamnar i målprotokollet vid tre tillfällen ser vi inte som en omöjlighet. Utan snarare tvärtom, med tanke på hur Saudi försvarar sig. Därför synar vi Uruguay, att göra tre mål eller fler i matchen, till mycket fina 2,00 x insatsen hos spelbolaget Betfair-Bonus (1000 kr i välkomstbonus)

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se