Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Polen - Senegal


Spela!
Datum: Tisdag 2018-06-19 17:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.20
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

UNIKT ERBJUDANDE TILL ALLA BESÖKARE PÅ REKAR.SE: Få 1500 kr - istället för ordinarie 1000 kr - genom att klicka här: Nightrush! Perfekt till fotbolls-VM!.. Ett nytt spelbolag som satsar stort.

Grupp H anses på förhand vara det mest givna getingboet i detta världsmästerskapet, och vi är beredda att hålla med. Polen, Senegal, Colombia och Japan gör upp om avancemanget.

Polen har imponerat stort under de senaste åren, och i sin tur lyckats etablera sig bland de tio främsta landslagen i fotbollseuropa. Enligt FIFA-rankingen är Polen det åttonde starkaste landslaget i världen, men vi alla är sedan tidigare väl medvetna om att man ska ta den rankingen med en nypa salt. Dock bekräftar det onekligen att Polen utvecklats något enormt, sett till hur det såg ut för bara ett par år sedan.

Lewandowski är som bekant den stora stjärnan i det polska landslaget, och precis som i Bayern Munchen, så öser han även in mål i landslaget. Polacken stänkte dit hela 16 baljor i VM-kvalet, och vann alltså skytteligan före Ronaldo på 15. Det blev dessutom tre mål i de två senaste träningslandskamperna, och turligt nog för Polens del, så infinner sig Lewandowski i sitt livsform inför detta mästerskapet.

Polen är enligt spelbolagen favoriter till att säkra en plats i åttondelsfinalen. De anses vara bättre än både Senegal och Japan, men Colombia rankas högre. Och det är lite så känslan också säger på förhand, att Polen bör kunna lösa ett avancemang, men givetvis ska samtidigt ett land som Senegal aldrig räknas bort.

Senegal har ett oerhört namnkunnigt lag, och den självklara stjärnan – som ska föra Senegal till ett slutspel – är givetvis Sadio Mané. Senegalesen har en fantastisk säsong bakom sig i Liverpool, och spelade som bekant Champions League-final inte allt för längesedan. Men det finns även andra intressanta lirare i det senegalesiska landslaget – Kalidou Koulibaly (Napoli), Cheikhou Kouyaté (West Ham), Badou Ndiaye (Stoke) och Moussa Sow (Bursaspor) är bara fyra av dem!

Målchanser åt båda håll?

Det är fortsatt oklart huruvida Kamil Glik kommer att spela tisdagens match eller inte. Polacken är en oerhört viktig pusselbit i det polska landslaget, och ifall han nu inte hinner bli spelklar, så påverkar det givetvis Polens defensiv avsevärt mycket. Bednarek (Southampton) är den givna ersättaren, men saknar erfarenhet, och är i grund och botten en betydligt sämre försvarsspelare. Det är onekligen en detalj att hålla koll på inför matchstart!

Bortsett från det, så lider Polen inte av några andra skador. Och vi förväntar oss att polackerna går för segern. Alla som följt Polen under den senaste tiden, är väl medvetna om att coach Adam Nawałka spelar en offensiv fotboll. Polen pressar också sin motståndare högt upp i banan, och det var något som också bekräftades i Polens senaste träningslandskamp. Därför förväntar vi oss en fartfylld tillställning på tisdagen.

Senegal kommer absolut även de att få mängder av målchanser i det här mötet. Polen släppte trots allt in fler mål än Danmark, Montenegro och Rumänien i VM-kvalet, och var alltså samtidigt överlägsen etta. Det säger väldigt mycket om sättet Polen spelar på!

Vi väljer därför att investera i målmarknaden, och synar BLGM – Ja – till fina 2,20 x smeten hos spelbolaget ComeOn – som boostat sin oddsbonus under VM!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se