Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Belgien - Panama


Spela!
Datum: Måndag 2018-06-18 17:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Målskytt i matchen
Odds: 2.33
Bolag: Unibet

Rekarens Spelmotivering

Belgien entrar VM och gör det som stora favoriter till att ta sig vidare från Grupp G – är de steget större än Panama den här måndagen?

Förväntningarna är onekligen stora på Belgien, precis som inför VM 2014, samt EM 2016. Men de flesta är nog överens om att det är nu det verkligen gäller. Belgien måste bevisa att de tillhör den absoluta toppeliten, och göra detta genom att ta sig vidare till åtminstone en kvartsfinal. En sådan generation av spelare är inte direkt en garanti för det belgiska landslaget, och nu har dessutom en spelare som De Bruyne dessutom hittat formen.

När man tittar närmre på Belgiens trupp så blir man nästintill lite ställd. Vilket fantastisk lag landet har, och får de samtliga pusselbitar på plats, så bör de kunna utmana de allra största nationerna i detta världsmästerskapet. De har trots allt ett av VM:s allra mest intressanta mittfält, med spelare som De Bruyne, Hazard, Mertens och Witsel – och vi är beredda att konstatera, att Panama inte kommer att ha en möjlighet till att noteras för poäng i den här matchen.

Att Panama ens deltar i ett VM är ett ordentligt utropstecken. Det är landets första VM någonsin, och det mesta talar även för att landet inte ens lyckas mäkta med en poäng i det här gruppspelet. Förlust mot Belgien och England är att vänta – men även mot Tunisien, som onekligen ser spännande ut.

Panama är väl medvetna om förutsättningarna inför måndagens möte, och kommer därför att i princip enbart fokusera på försvarsspelet. De kommer att göra en Island, och falla långt ner i banan, men räcker – i våra ögon – samtidigt inte till för att det ens ska bli intressant i omställningslägena. Så mycket ska det skilja i kvalité mellan Belgien och Panama.

Vi synar en målskytt!

Det finns inte direkt något spelvärde på 1×2-marknaden, men heller inte asianmarknaden med tanke på att spelbolagen är överens om att Belgien kommer att vinna det här mötet stort. Och med tanke på hur bra Belgien sett ut i träningslandskamperna, så är vi beredda att hålla med. Belgien har fullständigt öst in mål, både i VM-kvalet, och under de senaste veckorna. De kommer närmst från en 4-1-seger över Costa Rica, och innan dess besegrade de Egypten med 3-0.

Formen är med andra ord bra, och känslan säger därför att det kan bli en överkörning här. Släpper Panama in ett tidigt mål, så kan det mycket väl bli en kollaps från deras sida. Det återstår givetvis att se huruvida de sköter sig i defensiven, men vi är något övertygade om att Belgien vinner matchen relativt enkelt.

Och när Belgien går som allra bäst, så pekar det mesta på att även Hazard gör detta. Han är – tillsammans med De Bruyne – landets stora stjärna, och kommer att infinna sig på plan från start. Alla som följer Premier League, är väl medvetna om vilken kvalité den här mannen besitter, när han spelar som allra bäst. Högst troligt kommer han även att ta straffsparkarna för Belgien.

Vi väljer därför att investera i Eden Hazard här – och synar honom som målskytt i den här matchen. En Hazard-balja betalar höga 2,33 x smeten hos spelbolaget Unibet, och känns onekligen bra på förhand!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se