Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tunisien - England


Spela!
Datum: Måndag 2018-06-18 20:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: England & under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.80
Bolag: betfair

Rekarens Spelmotivering

Tunisien har sett bra ut i träningslandskamperna och ska absolut inte underskattas inför måndagens möte! Kan de störa England?

Träningslandskamperna ska man väl trots allt ta med en nypa salt, men det är samtidigt fel att helt bortse från de resultaten. Tunisien har i alla fall imponerat under de senaste veckorna inför VM, och fick bland annat med sig ett 2-2-resultat mot Portugal – ett Portugal som dessutom ledde mötet med 2-0. Starkt av Tunisien att komma tillbaka, och få in en kvittering – och man stod dessutom upp väldigt bra mot Spanien senast. Det mötet resulterade förvisso i en 1-0-förlust, men det fanns mycket bra saker Tunisien gjorde i den kampen.

Därför förväntar vi oss att bevittna ett Tunisien som sprudlar av självförtroende. Landet är oerhört stolta över att få spela ett VM, och har i sin tur stora förhoppningar – trots det faktum att både Belgien och England spelar i samma grupp. De siktar givetvis in sig på att ta sig vidare från gruppspelet, och kan mycket väl bli en liten outsider i detta mästerskapet.

Det är inte direkt något namnkunnigt lag Nabil Maâloul förfogar över, men vi anser Tunisien vara lite av ett Sverige – det är ett starkt kollektiv som är bra på att försvara sig, samtidigt som det finns potential högre upp i banan också. Det har de onekligen bevisat i träningslandskamperna.

Det är dock en stor uppgift som väntar för Tunisiens del. Man ställs trots allt mot England – och även ifall landslaget inte fått med sig resultaten i de stora turneringarna, så är det fortsatt ett landslag som tillhör den absoluta toppen. Det går inte att räkna ut England inför ett mästerskap. De har ett fantastiskt lag, med spelare som Kane, Sterling, Henderson, Alli, Walker m.fl. och förväntas givetvis besegra ett landslag som Tunisien.

Tillknäppt – men löser en seger!

Vi förväntar oss att se ett Tunisien som försvarar sig bra mot England den här måndagen. Som vi tidigare var inne på, så har Tunisien ett bra fotbollslag. De tillhör inte direkt kategorin de sämsta landslaget i detta VM, och därför är vi alltså inne på att England får uppleva en del problem i det här mötet.

I slutändan är vi dock högst övertygade om att England löser en trepoängare. De är betydligt bättre på samtliga positioner, och har dessutom ett mycket starkt VM-kval i bagaget. Formen har dessutom sett bra ut i träningslandskamperna, och England har gått segrande ur tre av sina fyra senaste matcher. Ett oavgjort resultat mot Italien är det enda poängtappet, och man har alltså besegrat Costa Rica, Nigeria och Holland.

Har Harry Kane en bra dag, så kommer Tunisien att ha det jobbigt, helt klart. Och ett sådant scenario tror vi starkt på – därför väljer vi Englands sida! Vi väljer dock att syna ett kombinationsspel, och alltså inte 1×2-marknaden – där spelvärdet onekligen är mindre.

Vårt speltips blir alltså; England vinner + under 3,5 mål i matchen, till mycket fina 1,80 x insatsen hos spelbolaget Betfair-Bonus (1000 kr i välkomstbonus) 1/2-0?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se