Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Peru - Danmark


Spela!
Datum: Lördag 2018-06-16 18:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 1.65
Bolag: Interwetten

Rekarens Spelmotivering

UNIKT ERBJUDANDE TILL ALLA BESÖKARE PÅ REKAR.SE: Få 1500 kr - istället för ordinarie 1000 kr - genom att klicka här: Nightrush! Perfekt till fotbolls-VM!.. Ett nytt spelbolag som satsar stort.

Peru har imponerat stort i defensiven under den senaste perioden, och har inför mötet mot Danmark inte släppt in mål på de tre senaste matcherna! Täpper igen på lördag också?

Vårt grannland, Danmark har på förhand goda möjligheter till att ta sig vidare från Grupp C. Och som bekant så kommer det att handla om just Danmark och Peru, med tanke på att vi redan idag utgår ifrån att Australien hamnar på en sista plats i gruppen. De är rent kvalitativt sämre än samtliga tre motståndare, och det vore en stor skräll ifall ett annat scenario blev verklighet.

Danmark har ett hyfsat bra VM-kval i bagaget inför VM i Ryssland, då man hamnade på en andra plats i Grupp E, fem poäng bakom Polen. Och det är nog exakt så bra Danmark är i nuläget. De är givetvis snäppet mindre än förhandsfavoriterna, länder som Frankrike och Brasilien, men det finns samtidigt mycket individuell skicklighet i den här truppen – och en självklar stjärna, i Christian Eriksen.

Peru ska samtidigt absolut inte underskattas. Att ta sig vidare från ett kval i Sydamerika tillhör inte kategorin, de enklaste uppgifterna – snarare tvärtom. Peru slutade trots allt före Chile i VM-kvalet, och det säger väldigt mycket om årets upplaga av det peruanska landslaget.

Försvarsspelet är onekligen Perus starkaste vapen i detta mästerskapet. De är oerhört organiserade, och påminner faktiskt väldigt mycket om Sverige. Faktum är att laget endast släppt in ett mål på de fem senaste träningslandskamperna, och den prestationen kategoriserar vi som ett ordentligt utropstecken.

Luktar målsnålt..

Som vi tidigare nämnde så står det mellan just Peru och Danmark när det kommer till den andra platsen i gruppen. Frankrike är onekligen steget större än de båda nationerna, och kommer högst troligt också att vinna Grupp C relativt enkelt. Därför blir det första mötet mellan Peru och Danmark helt avgörande. Inget av lagen har råd att förlora den här matchen.

Vi förväntar oss därför att bevittna två något försiktiga lag den här lördagen. Det hade helt klart varit en överraskning ifall något av lagen sätter en ordentlig press direkt från matchstart. Det lutar snarare åt att de båda lagen känner på varandra en aning, och det tror vi resulterar i en händelsefattig tillställning.

Vi fokuserar därför på målen, när vi plockar ut ett odds. Underspelet är helt klart intressant, då Danmark löst linan på under 2,5 mål i matchen, i fyra raka träningslandskamper. Peru spelade som bekant senast 0-0 mot Sverige, och där fick vi onekligen se indikationer på att man är stabila bakåt – och samtidigt alldeles för tunna framåt.

Under 2,5 mål i matchen synas därför till godkända 1,65 x smeten hos spelbolaget Interwetten! Spelbolaget har boostat sin välkomstbonus under VM – från 1000 SEK till 1500.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se