Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Marocko - Iran


Spela!
Datum: Fredag 2018-06-15 17:00
Land: Ryssland
Liga: VM
Spel: Oavgjort
Odds: 3.10
Bolag: Nightrush

Rekarens Spelmotivering

VM-ERBJUDANDE: Gör Messi eller Ronaldo mål under VM? Spela i så fall till hela 4.00 (!!) gånger pengarna. Läs mer & regga dig här: Betfair-Messi-Ronaldo och ange kod: ZFBMCQ - vid registrering.

Givetvis en måstematch för både Marocko och Iran, som onekligen behöver vinna det här mötet – med tanke på att Spanien och Portugal spelar i samma grupp. Försiktig approach från båda lagen?

Marocko är ett oerhört intressant landslag, som oturligt nog hamnade i samma grupp som både Spanien och Portugal – samma visa gäller givetvis för Iran. Och högst troligt blir fallet sådant att de båda lagen lämnar dessvärre lämnar gruppspelet. Men så länge möjligheten finns, så lär vi få bevittna två oerhört motiverade fotbollslag, som kommer att ge ett 100-procentigt arbete i alla tre matcher.

Marocko gör comeback i VM-sammanhang, och deltar i det första mästerskapet sedan 1998. Och faktum är att landslaget endast deltagit vid fyra tillfällen. Vid tre tillfällen har man alltså åkt ut redan vid gruppspelet, och i VM 1986 (Mexiko) lyckades man med bedriften att ta sig vidare, men åkte sedan ut direkt i åttondelsfinalen.

Marocko är trots allt ett land som andas fotboll, och det ska onekligen bli intressant att bevittna hur årets upplaga slutar för deras del. Man har möjligtvis inte världens bästa trupp, men det finns fortsatt ett par spelare som sticker ut; Hakimi (Real Madrid), Benatia (Juventus), Dirar (Fenerbahce), Belhanda (Galatasaray), Amrabat (Leganes) och bland annat Ziyech i Ajax. Det är inte direkt ett mediokert gäng, och tittar vi tillbaka på deras resultat i träningslandskamperna, inför mästerskapet, så ser det trots allt bra ut för deras del.

Det marockanska landslaget har alltså gått segrande ur fyra av sina fem senaste matcher – och inte noterats för en enda förlust. De har besegrat Estland, Slovakien, Serbien och Elfenbenskusten samt spelat oavgjort mot Ukraina. Inte fy skam direkt, och därför kommer vi att få bevittna ett Marocko, med ett stort självförtroende i det här mötet.

Vi synar ett 1X2-tecken..

VM-spel är inte direkt något nytt för det iranska landslaget, som deltagit i tre av de fem senaste världsmästerskapen. Förvisso urtåg i gruppspelet samtliga gånger, men det faktum att man tagit sig vidare hela vägen till ett VM talar sitt tydliga språk.

Iran har onekligen ett bra fotbollslandslag, ett landslag som har erfarenhet från dessa sammanhang. Det är en faktor som onekligen talar för dem i det här mötet. De är precis som Marocko inne i en bra period, med fyra segrar på de sex senaste kamperna. Uzbekistan, Algeriet, Sierra Leone och Venezuela har besegrats, och givetvis ställer vi fram ett litet frågetecken för kvalitén på motståndet. Men en seger är en seger, och vi räknar därför med att vi bevittna ett ordentligt fokuserat Iran – som högst troligt fokuserar en aning på defensiven på fredag.

Och precis likadant kommer högst troligt Marocko att göra. Vi räknar varken med att Marocko eller Iran sätter in sin allra högsta växel direkt från matchstart, utan snarare tvärtom. Båda landslagen kommer säkerligen att spela något avvaktande, med tanke på att det trots allt är den första matchen.

Vi anser därför det oavgjorda resultat ligga nära till hands, och tror matchen kan utveckla sig på det viset. Målsnål tillställning är att vänta, och därför synar vi X – till mycket fina 3,10 x smeten hos spelbolaget som erbjuder alla besökare på Rekar.se en UNIK bonus upp till 1500 kr. Lås upp här: Nightrush!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se