Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sydkorea - Senegal


Spela!
Datum: Måndag 2018-06-11 15:00
Land: --
Liga: Vänskapsmatch
Spel: 2
Odds: 2.12
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Sydkorea har inte alls fått med sig resultaten i de senaste träningslandskamperna, och formen ser helt klart oroväckande ut. Förlorar igen?

Sverige har hamnat i en tuff grupp med Tyskland, Mexiko och Sydkorea, men de flesta är nog överens om vi påstår att tre poäng mot Sydkorea är ett måste. Det är en förväntning, och Sveriges favoritskap är helt klart befogat när de lagen ställs mot varandra. Sydkorea är självklart långt ifrån den absoluta toppnivån, men vi tar det ett steg längre, och anser de vara betydligt sämre än både Mexiko och Sverige.

Det saknas en tydlig struktur och organisation i laget, vilket leder till ett flertal väldigt onödiga baklängesmål. De spelade exempelvis mot Polen för ett par månader sen, och i det mötet var det tydligt att Sydkorea har stora problem, när det kommer till försvarsspel. Laget består förvisso av fina offensiva kreatörer, och kan i sin tur chocka sin motståndare genom olika överraskningsmoment, men det går inte att komma ifrån det faktum att försvarsspelet är alldeles för dåligt, för att kunna ta sig vidare från gruppspelet i VM. Åtminstone anser vi så vara fallet. Det återstår självklart att se längre fram.

Tittar vi på Sydkoreas senaste möten, så kan vi konstatera att landet endast lyckats vinna en av sina fem senaste träningsmatcher. De kommer närmst från ett oavgjort resultat mot Bolivia, och i mötet innan det så åkte man på en 3-1-förlust mot Bosnien. Man har dessutom förlorat mot båda Nordirland och som vi tidigare nämnde, Polen. Formen är med andra ord svag, och vi har även fått nyheter kring att två av landets allra bästa spelare, missar VM i sommar på grund av skada. Det är faktorer som onekligen spelar stor roll.

Hur bra är då Senegal? De vann sin grupp i VM-kvalet helt överlägset, när de efter sex spelade omgångar infann sig fem poäng före närmsta motståndare. Detta gjorde de genom att gå obesegrade genom hela kvalet. Man inledde även kvalet till de afrikanska mästerskapen genom att besegra Ekvatorialguinea med 3-0. Förlusten mot Kroatien i den senaste träningslandskampen var Senegals första förlust, sedan åtta matcher tillbaka. Det är med andra ord ett svårslaget lag, och därför anser vi de ligga betydligt närmre segern i måndagens möte mot Sydkorea.

Ett spännande gäng!

Fyra av Senegals fem mittfältare representerade Premier League-klubbar säsongen 17/18. Vi tänker på Gueye (Everton), Kouyaté (West Ham), Alfred N’Diaye (Wolves) och Badou Ndiaye (Stoke). Utöver dessa lirare representerar som bekant Mané Senegal. Liverpool-spelaren har en magisk säsong bakom sig i Liverpool, och spelade som bekant Champions League-final inte allt för längesedan. Han kommer onekligen att bli helt avgörande för Senegal i detta världsmästerskapet.

En annan lirare som tagit stora steg den här säsongen är mittbacken Kalidou Koulibaly, till vardags i Napoli. Senegalesen tillhör onekligen en av Serie A:s bästa försvarare i nuläget, och kommer precis som Mané att viktig pjäs i detta laget.

Det finns med andra ord mycket att hämta från detta landslaget, och vi anser därför de vara steget större än Sydkorea. Måndagens möte går av stapeln i Österrike, och det är alltså neutral plan som gäller. Och vi är då inne på att Senegal går segrande ur den här fighten.

Vi synar Senegal på 1X2-marknaden, till fina 2,12 x insatsen hos spelbolaget Coolbet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Unibet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här
#1
Labben
Användare
2018-06-11 00:22

Bra rek

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se